Būsimi studentai
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-10-24 15:45:20 | Nuoroda

Sveiki, būsimi studentai. Aš esu VDU Viešosios komunikacijos pirmakursė. Kadangi prieš stojimus man pačiai iškilo nemažai klausimų, tai, jei jums kyla kažkokių neramumų ir klausimų dėl egzaminų, dėl VDU ar dėl mano minėtos specialybės, klauskit, mielai atsakysiu :)

Žinutė parašyta: 2010-10-24 21:55:39 | Nuoroda

Mane domina ši specialybė :) nenusivylei? Su tokiais balais istojai i nemokama?:)

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-10-25 06:59:42 | Nuoroda

Nė kiek nenusivyliau, džiaugiuosi savo pasirinkimu. Taip, su tokiu balu (18,84) įstojau į valstybės finansuojamą vietą. Mūsų šiemet yra apie 150 žmonių, iš kurių finansuoja apie 50. Kiek žinau, mažiausias balas į vf vietą šiais metais buvo apie 18,00 :)

Žinutė parašyta: 2010-10-25 12:13:18 | Nuoroda

Supratau, tai visai neblogai tada :) dar, keik girdejau, vietu skaiciu planuoja didinti siemet del programos populiarumo :)

• Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-10-25 13:53:23 | Nuoroda

Hey. Aš irgi galvoju apie šią specialybę, smagu girdėt, kad tu ja patenkinta. Bet man baisu dėl darbo perspektyvų, dėl to dvejonės kankina.

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 88
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-10-25 21:15:19 | Nuoroda

Man kaip tik atrodo, kad šitos specialybės ganėtinai plačios perspektyvos. Juk tai yra studijos, kurios susideda iš žurnalistikos + viešųjų ryšių + marketingo, taigi baigus studijas bus platus pasirinkimas to, ką galėsi veikti. Ši specialybė tinka ne tik tiems, kurie nori būti žurnalistais :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą