Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2019-01-22
09:50:51
| Nuoroda
Kai buvau abiturientė, ieškojau išskirtinės vakarinės suknelės. Tokią radau salone SANTA, įsikūrusiame Vilniuje. Siūlau užmesti akį besirenkant suknelę, gal patiks. ; ) |
||
Žinutė parašyta:
2019-02-05
16:15:55
| Nuoroda
Sveikos merginos,
|
||
Žinutė parašyta:
2019-02-27
13:14:30
| Nuoroda
Hey, draugės! Ar galvojate kažką dėl suknelių, kurias rengsitės per atestatų įteikimus? Esu nusižiūrėjusi vieną proginę suknelę iš SANTA salono... Norėčiau atrodyti elegantiškai, tad galvoju gal reikėtų įsigyti kokią puošnesnę... Nors mačiau, kad nuoma irgi įmanoma. Kokie Jūsų planai? Iš kur pirksit, ką rengsitės? |
||
Žinutė parašyta:
2019-03-18
16:18:31
| Nuoroda
Sveiki! Norėjau paklausti, kokius kvepalus naudojate? Šiuo metu labai užsimaniau Gucci kvepalų, tik nežinau ar mano kišenei toks pirkinys. Visgi, Kristiana.lt šiuo metu Gucci kvepalai parduodami pakankamai pigiai... Ką Jūs esate linkę daryti – pirkti žinomų prekinių ženklų produktus ar ieškoti pigesnių alternatyvų? |
||
Žinutė parašyta:
2019-03-18
16:22:22
| Nuoroda
Sveiki visi, kurių oda yra itin jautri saulės spinduliams. Norėjau pasidalinti viena nuoroda, kurią galite rasti čia. Šioje internetinėje parduotuvėje galima rasti išties kokybiškų apsauginių tepaliukų, išlaikančių odą sveiką net ir prie pačios aitriausios saulės. Tikrai rekomenduoju įsigyti ir turėti su savimi rankinuke kiekvieną kartą, kai ruošiatės praleisti ilgiau laiko lauke. |
||
Žinutė parašyta:
2019-03-18
16:25:51
| Nuoroda
Sveiki, |
||
Žinutė parašyta:
2019-04-17
12:13:32
| Nuoroda
Sveikos merginos, kreipiuosi į jus, abiturientės! Įsimintiniausios mokyklos šventės jau visai čia pat, o vienas iš svarbiausių dalykų jų metu – nepriekaištinga išvaizda. Pastebėjau, kad šiuo metu kristiana.lt internetinėje parduotuvėje yra taikomos nuolaidos kosmetikai. Būtinai apsilankykite! www.kristiana.lt/kosmetika |
||
Žinutė parašyta:
2019-08-29
16:31:16
| Nuoroda
Sveiki visi!
|