Mokymo programos
Teisė ir ikiteisminis procesas
Valstybinis kodas: 612M90008
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: Teisės bakalauras
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 3,5

Anotacija arba apibūdinimas

 Bendrųjų universitetinių studijų dalykų dalis – dalykai, kurie nėra tiesiogiai susiję su reglamentuojamos krypties studijų turiniu, sudaro 18 kreditų (8,5%); studijų (teisės) krypties dalykų dalis - teoriniai ir profesiniai dalykai, teikiantys žinias bei gebėjimus, būtinus tos krypties aukštojo mokslo kvalifikacijai įgyti, pagal studijų krypties aprašo reikalavimus sudaro 186 kreditai (88,6%); gilesnės specializacijos dalykų dalis - sudaro 6 kreditus (2,9%).

Programa suteikia pakankamai platų teisinį išsilavinimą ir sudaro galimybę rengti ikiteisminio tyrimo specialistus (derinamas platus išsilavinimas ir konkretus specialistų rengimas)

Teisės ir ikiteisminio proceso studijų programa yra specifinė universitetinių studijų programa, kurią baigę teisės bakalaurai gebės profesionaliai, kaip ikiteisminio tyrimo specialistai dirbti įvairiuose policijos padaliniuose, ikiteisminio tyrimo įstaigose ir kitose teisėsaugos institucijose.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Baigę bakalauro studijas absolventai gali stoti į bet kurią Teisės krypties magistrantūros studijų programą. Turi teisę stoti į antrosios studijų pakopos studijas.

„Teisės ir ikiteisminio proceso“ pagrindinių bakalauro studijų programos absolventai galės dirbti policijoje, šalies kitose ikiteisminio tyrimo institucijose ar užsiimti privačia detektyvine veikla. Parengti teisės bakalaurai galės dirbti ir kitose Lietuvos Respublikos valstybės tarnybose bei privačiose srityse.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju