Mokymo programos
Multimedijos technologijos
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Technologijos mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: Informacinių technologijų bakalauras
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Multimedijos technologijų studijų programa sieja įvairias technologijų ir meno sritis bei šiuolaikinę mediją. Jeigu Tave domina kompiuterinių, interneto ar mobiliųjų žaidimų programavimas, kompiuterinė grafika, trimatė animacija, skaitmeninio garso ir vaizdo programinė bei techninė įranga, interaktyvių ir virtualių pasaulių kūrimo technologijos, tuomet ši specialybė skirta Tau. Studijų metu taip pat susipažinsi su skaitmeninio vaizdo ir garso apdorojimo metodais, garso ir vaizdo leidyba, vaizdo montažo principais.

KTU vienas iš pirmųjų Lietuvoje pradėjo dirbti multimedijos technologijų srityje ir ruošti šios krypties specialistus. Turime sukaupę nemažą patirtį ir grupę specialistų, besidarbuojančių ne tik universitete, bet ir televizijos, interaktyvių sistemų žaidimų kūrimo studijose, įmonėse. Aktyviai bendradarbiaujame su verslo partneriais, turime naujai įrengtą modernią laidų filmavimo, vaizdo ir garso montažo studiją, kompiuterių laboratorijas, vietinę televiziją studentų praktikai, specializuotą judesio valdymo techninę įrangą, mobiliųjų įrenginių programavimo laboratoriją.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Pagal ERASMUS studijų mainų programą galėsi išvykti studijuoti į Švediją, Suomiją, Daniją, Vokietiją, Austriją, Ispaniją, Prancūziją, Bulgariją arba Turkiją.

Multimedijos technologijų studijų absolventai dirba įmonėse „Unity technologies“, „Ivolgamus“, „PM Screen“, „Telesoftas“, „iTo“, „NFQ“, Lietuvos nacionaliniame radijuje ir televizijoje, LNK, TV3 ir kitose.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju