Mokymo programos
Socialinis darbas bendruomenėje
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: Socialinio darbo bakalauras
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Asmuo, turintis socialinio darbo bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir socialinio darbuotojo profesinę kvalifikaciją, įgijo pakankamai žinių iš filosofijos, psichologijos, sociologijos, vadybos ir teisės mokslų, kuriais remiasi socialinis darbas. Susipažino su socialinių tyrimų metodologija, įgijo pakankamą supratimą ir gebėjimus tyrimų rezultatus ir žinias taikyti socialinio darbo praktikoje, įvertinant socialines situacijas ir sprendžiant individų, grupių, bendruomenių problemas; įgijo specialiuosius gebėjimus: komandinio darbo, komunikacinius, analitinius, kritinio mąstymo, vadybinius. Bakalauras įgyja taikomuosius gebėjimus: komandinio darbo, komunikacinius, analitinius, kritinio mąstymo, vadybinius ir kūrybiškumo.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 6 lygio kvalifikacijos suteikia galimybę dirbti profesionalų socialinį darbą ir dažnai yra pradinė kvalifikacija karjerai profesionalioje ir vadybinėje pozicijoje. Baigę KU Socialinio darbo programos studijas, specialistai turės sekančias karjeros galimybes:
socialinis darbas bendruomenėje, socialinės apsaugos sistemoje, sveikatos apsaugos sistemoje, ugdymo įstaigose, teisėsaugos institucijose, nevyriausybinėse organizacijose.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju