Mokymo programos
Inžinerija ir teisė
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo neuniversitetinės studijos
Technologijos mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: Bendrosios inžinerijos ir teisės bakalauras
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Globalinės rinkos sąlygomis augantis technologijų modernizavimas bei jų įtaka šiuolaikinei visuomenei kelia naujus iššūkius inžinerinio išsilavinimo siekiantiems specialistams. Kvalifikuotam ir konkurencingam inžinieriui, technologui ir vadovui nepakanka išmanyti tik techninius ir technologinius klausimus. Sudėtingėjantys verslo santykiai ir besiplečiantis tarptautinis bendradarbiavimas kelia naujus uždavinius, kuriems spręsti reikalingos papildomos žinios ir įgūdžiai.

Studijuodami Inžinerijos ir teisės studijų programoje įgysite ne tik bendrųjų inžinerinių - technologinių žinių, bet ir tvirtus teisės pagrindus. Gretutinės studijos teisės kryptyje suteiks išsilavinimą naujų žinių, gebėjimų ir įgūdžių, kuriuos sėkmingai galėsite pritaikyti sprendžiant teisinius klausimus įvairiose tiek privataus, tiek valstybinio sektoriaus srityse bei kurti konkurencingą verslą.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Galėsite dirbti specialistais valstybinėse institucijose, ekspertais valstybiniame ir privačiame sektoriuos, nepriklausomais ekspertais, konsultantais bei patarėjais, kurti nuosavą verslą.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju