Padavėjas ir barmenas

Padavėjo - barmeno specialybės darbuotojų paklausa auga plečiantis aptarnavimo sferai. Iniciatyvus, verslus padavėjas- barmenas gali įkurti nuosavą viešojo maitinimo ar kitą aptarnavimo srities įmonę.

Priimami:

-  turintys vidurinį išsilavinimą ar išklausę 12 klasių kursą, mokymosi trukmė - 1,5 metų.

Darbo pobūdis
Padavėjas - barmenas aptarnauja klientus privačiose ir visuomeninėse viešojo maitinimo įstaigose (restoranuose, kavinėse, baruose, viešbučiuose ir t.t.), pataria ir paaiškina, kaip išsirinkti norimus patiekalus bei tinkamus prie jų gėrimus, juos pateikia lankytojams, serviruoja salėje ar prie baro.

Ruošia nesudėtingus patiekalus ir gėrimus.

Užsako ir priima prekes bei tikrina jų kokybę. Dirba su įvairiais maisto ruošimo technologiniais įrenginiais ir elektroniniais kasos aparatais.

Pildo įvairius materialinių vertybių ir finansinės apskaitos dokumentus.

 
 
 
 
 
 

Padavėjus ir barmenus ruošia:

 

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju