Straipsniai
Atgal
Jau greitai – įsimintiniausias tobulėjimo ŠOU jaunimui - ,,Vibelift“
2018-04-10

 Balandžio 26 d. Vilniuje „Siemens Arenoje“ vyks pozityvios energijos festivalis moksleiviams, kuriame susijungs motyvuojančios istorijos, įkvepiantys pranešimai ir daug energiją keliančių patyriminių praktikų. Tai bus renginys, kuris įtrauks jaunimą į nuostabią atradimų kelionę ir padės sukurti pozityvius pokyčius kiekvieno gyvenime. Renginys skirtas moksleiviams, norintiems rasti savo pašaukimą, išmokti sutarti su savimi, įgyti papildomų socialinių kompetencijų ir ugdyti savo kūrybiškumą.


 Pasak festivalio „Vibelift“ iniciatorės ir pagrindinės organizatorės, pozityvių pokyčių kūrėjos, judėjimo „Kūrėjų karta“ iniciatorės, Socialinių mokslų kolegijos (SMK) direktorės Gabijos Skučaitės, renginio tikslas – pažadinti moksleivių sąmoningumą, išplėsti jų suvokimą apie pasaulį, padėti atrasti pašaukimą ir paskatinti jų augimą įvairiose srityse.
„Festivalis „Vibelift“, kaip ir iniciatyva „Kūrėjų karta“, skirtas pozityviems ateities pokyčiams. Pokyčiams, kurie gali prasidėti kiekviename iš mūsų. Ar žinojote, kad geriausias būdas kurti ateitį yra tiesiog išmokti kai kurių gyvenimiškos išminties „triukų”, kurie leis susiformuoti tokius įgūdžius, su kuriais lengviau ir paprasčiau pasieksite tai, ko norite? Šiuolaikinis kvantinis mokslas pagrindžia faktą, kad patys galime susikurti tokią ateitį, kokios norime,“ – sako „Vibelift“ iniciatorė ir organizatorė Gabija Skučaitė.
Patirtimi dalysis žinomi Lietuvos žmonės
Festivalio dalyvių laukia įkvepiantys žinomų Lietuvos žmonių pranešimai ir jų sėkmės istorijos. Savo patirtimi dalysis TV laidų ir renginių vedėjas, prodiuseris Arūnas Valinskas, aktoriai Ineta Stasiulytė, Leonardas Pobedonoscevas, Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino, radijo ir TV laidų vedėjai Orijus Gasanovas bei Simona Bandita, žurnalistas, prodiuseris Edvardas Žičkus, internetinio verslo milijonierius Benediktas Gylys, „MyHero!“ sveikos gyvensenos judėjimo įkūrėjas Ignas Bakėjus ir kiti.
Renginio vedėjai – Justinas Jankevičius ir Gabija Skučaitė
Renginį ves aktorius, TV laidų vedėjas, humoristas Justinas Jankevičius ir festivalio „Vibelift“ iniciatorės bei pagrindinės organizatorės Gabija Skučaitė. Vos susitikę G. Skučaitė ir J. Jankevičius suprato, kad jų patirtis ir panašus požiūris į gyvenimą, „Vibelift“ scenoje leis sukurti tikrą energijos ir geros nuotaikos vulkaną. Abu jie nepaprastai stiprūs, energingi ir kūrybingi, moka ir gali įkvėpti bei motyvuoti kitus, todėl galima tik įsivaizduoti, kas vyks „Vibelift“ scenoje, kai joje pasirodys šios dvi charizmatiškos asmenybės!
Speciali programa mokytojams ir karjeros specialistams
Renginio „Vibelift“ organizatoriai skirs daug dėmesio mokytojams. Jiems vyks specialūs mokymai „Šiuolaikinio švietimo orientyrai mokytojams ir karjeros konsultantams“. Mokymų tikslas – tobulinti mokytojų ir karjeros specialistų profesines kompetencijas, suteikti psichologinių bei pedagoginių žinių apie naujojo amžiaus vaikų mokymosi ypatumus, skatinti mokytojus kurti motyvuojančią, kūrybišką mokymosi aplinką. Mokymo programoje tikslingai parinktos temos padės pedagogams bei karjeros specialistams suprasti šiuolaikinio jauno žmogaus poreikius, sustiprins mokytojų motyvaciją.
Muzikos, šokio ir vaidybos pasirodymai sukurs tikrą fiestą
„Vibelift“ bus įsimintiniausias ir nuotaikingiausias tobulėjimo ŠOU jaunimui. Tai bus tikras energijos ir gerų emocijų užtaisas, kurį dalyviai dar ilgai prisimins.
Festivalyje laukia daug geros muzikos, šokių ir magijos. Iliuzionistas, dviejų Gineso rekordų savininkas Rokas Bernatonis pristatys naujausius savo triukus ir patars, kaip įgyvendinti slapčiausas savo svajones. O šių metų „X Faktorius“ nugalėtojai, grupės „120“ vaikinai rengia tikrą muzikos, šokio ir vaidybos pripildytą pasirodymą!
Scenoje pasirodys ne tik patyrę ir pripažinti atlikėjai - Sasha Song, Omerta, Audrius Janonis, bet ir jauni, perspektyvūs dainininkai, muzikinių projektų finalininkai bei nugalėtojai: Gabija Lokytė, Iglė Bernotaitytė, „8 Kambarys“, „Operatyvūs2“, „Folk Vibes“, Patricija Mickutė ir Vilius Popendikis.
Pasirodymus surengs perkusijos studija ,,Afrikos būgnai“, šokių grupė ,,Modus dance“.
Festivalio „Vibelift“ metu jaunuoliai gaus naudingų patarimų, išgirs ne vieną sėkmės istoriją, įkvepiančių pranešimų, turės galimybę kaip reikiant pašėlti. Pabaigoje visų laukia diskoteka su socialinių tinklų žvaigžde, SMK absolventu, naujuoju „Lietuvos balso“ reporteriu Ignu Leliu, kuris surengs tikrą fiestą!
Renginį inicijuoja ir organizuoja visuomeninis judėjimas „Kūrėjų karta“, siekiantis pozityvių pokyčių švietimo sistemoje bei jaunų žmonių ugdyme, ir Socialinių mokslų kolegija.

Komentarai