VU, Chemija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-30 18:18:59 | Nuoroda
Sveiki, gal yra studijuojančių ar norinčių studijuoti chemiją VU? Butų įdomu sužinoti bet kokią inf apie šias studijas: pirmiausia, su kokiais balais stojote, ir ar sunku mokytis? Kur norėtumėte dirbti baigus ir pan.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-02 18:12:20 | Nuoroda
as kiek zinau tai destytojai daug palankiau vertina biochemikus nei chemikus grynus. taip pat teko girdet kad chemija studijuojant reikia neblogai fizikoj ir matematikoj gaudytis.. bet istot tai tikrai yra lengviau negu i biochemija :p o kokiu tiksliai balu reikia nezinau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-19 22:13:18 | Nuoroda
girdejau, kad labai ganetinai lengva istot. siulyciau i biochemija, jie labiau vertinami ir didesnes perspektyvos. as tai pati apie biochemija galvoju nors ten reikia LABAI geru rezultatu. Nenori i bioinzinerija i VGTU? gan perspektyvu..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-20 12:55:42 | Nuoroda
Na aš kaip tik ir renkuos dabar tarp chemijos ir bioinžinerijos tik nžn kurią pirma rašyt. Sako, kad gryna chemija per sausa gali būt... o kaip su ta bioinžinerija, gal žinote kokių atsiliepimų?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-20 14:32:20 | Nuoroda
aš ketinu kažką galvot su chemija:] pirmoj vietoj rašysiu konservavimo ir restauravimo chemiją VU, paskui chemija VU ir bioinžinerija VGTU :} tikiuos, kad į kurią nors pavyks įstot:]] biochemija tai žinoma geriau už visa šitą.. bet kiek teko girdėt tai mokytis irgi sunku... Net su aukščiausiais balais įstojusiems..
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą