Anglų MBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-03 23:44:09 | Nuoroda
Sveiki, man su anglų taip riesta, kad tegaliu tik mokyklinį egzaminą telaikyti , tai va galvoju gal ne vienas laikau, jei taip tai gal kas sugebėsite ką nors suuostiti, kokias maždaug užduotys, ar koks tekstas, juk egzaminas tik 13:00 valandą, butu labai malonu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-03 23:48:17 | Nuoroda
nu as ir mokyklini laikau. o tau vertetu ne cia sedet o eit issimiegot ilgai ir gerai atsikelus nusipraust skaniai papusryciauti ir tada i egzamina ir netik islaikysi bet ir gerai islaikysi.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 10:23:28 | Nuoroda
sveiki, žinot ir aš laikau mokyklinį, bet man taip jau baisei riesta nėra tik vat aš manu kad kiti žmogeliukai pasirinkdami VBE kiek savo jėgas pervertina, nes vos turi 4-5 paiima ir rašo valstybinį aš iš anglų turėjau jau tikrai pas griešta mokytoją 7 bet man atrodė kad man šansų nėra išlaikyti VBE tai pasirinkau MBE ir dėl to nei truputį nesigailiu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 10:34:02 | Nuoroda
Man irgi su anglu jauciu bus ne kas,as turiu 8,bet tie geri pazymiai atsiranda delto kad gerai ismokstu,bet tas mano ismokimas vienam kartui,atminties galima sakyt visai neturiu,laikysiu irgi mokyklini,nes nebutu sansu man valstybini ikirst,sekmes snd visiem,tikekimes,kad perlaikyt nereikės...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-04 10:48:52 | Nuoroda
as taip pat laikau mokyklini, taciau pasirinkau ji vien tik del to kad 4 egzus laikyciau. pas mus visi agitavo uz min 4 egzu laikyma
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą