Informacijos sistemos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-15 19:50:58 | Nuoroda
Sveiki, gal kas studijuojate arba žadate studijuoti informacijos sistemas? Norėčiau daugiau išgirsti apie šią specialybę... Ją galima studijuoti Vilniaus kolegijoje
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-17 16:04:38 | Nuoroda
Ei, negi nieks nestudijuojate ir nežadate?
Žinutė parašyta: 2008-06-17 16:35:18 | Nuoroda
Aš matyt šią specialybę kokiu 3 numeriurašysiu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-18 08:27:25 | Nuoroda
Žn, pirmoj vietoj rašyk į kurią nori labiausiai įstot... Nes tada įstoji arba ne... į kitas net nežiūriu dažniausiai, lb maža tikimybė, kad jei į pirmą neįstosi į antrą priims Žn aš ten jš sistemą...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-18 09:01:39 | Nuoroda
Raminta, nenori miego? Kokias nesąmones čia paistai? Žino žmonės patys, kaip vyksta priėmimas. Kas tau taip sakė, kad jeigu į pirmą neįstoji, tai į antrą dar mažesnė tikimybė įstot? Aišku, jeigu pirmą parašai kokį VPU filosofiją, o antru VU ekonomiką, tai jau turbūt nelabai į ekonomiką įstosi į VPU nepapuolęs, bet jeigu sukeisi tuos du dalykus vietom, tai tavo pamąstymas visiškai neteisingas, o dažniausiai taip ir būna, nes žmonės linkę labiau norėt ten, kur sunkiau įstot.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-18 09:38:44 | Nuoroda
Sveiki, gal kas esat mokesi neakivaizdiniu jkm?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-19 17:15:23 | Nuoroda
vanduo, jai VPU 1. o VU 2. ir į abu priims tai į kuri nori į tą ir stoji. Tikimybė ,kad priims visai nesikeičia (beveik).
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą