Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Gal kas stojate y psichologija?kokiais balais?
Visi forumai
>> Būsimiems studentams
>> Egzaminai 2008
>> Gal kas stojate y psichologija?kokiais balais?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-18
23:26:39
| Nuoroda
Žinau, kad galima. Bet vėl - žmogus, norintis dirbti mokslinį darbą, turi nebūti nutolęs nuo mokslo taip, kaip temos autorė.
Yra darbų, kur nelabai svarbu, ką konkrečiai baigei, svarbu, kad turėtum aukštąjį išsilavinimą (tavo minima vadyba, pavyzdžiui), bet nesiejantis ateities su specialybe, kurią renkasi, turbūt taip ten nesiveržtų.
|
Žinutė parašyta:
2008-07-19
00:08:22
| Nuoroda
as norejau pasakyti, kad psichologija yra plati sritis ir ivairus asmenys joje gali dirbti. tas stereotipinis klinikinis psichologas tik viena is alternatyvu.
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
08:32:17
| Nuoroda
vanduo, katik pasijutau wisiskai sudo wietoje... nemanau, kad as esu wisiskai bewiltiska ir mano egzaminu rezultatai yra labai blogi. Uz matematika turejau 9 ir mano widurkis auksciausias klaseje. Man egzaminai nepasiseke, bet tikrai neleisiu sawes maisyti su zeme. Labai kwailai atrodo, kai apie zmogu sprendzia is jos egzaminu rezultatu... Taciau aciu uz issakyta nuomone.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
10:14:26
| Nuoroda
Ne viską, ką pasakiau, norėjau adresuoti asmeniškai. Kalbėjimas mano buvo bendresnis truputį, atsiprašau, jeigu per daug tiesmukiškai pasakiau, bet apskritai nesijaučiu neteisi.
Visgi norėjau sulaukti atsakymo į savo klausimą...
Ir dar - apie žmogų sprendžiu ne tik iš jo egzaminų rezultatų, bet ir iš to, ką ir kaip jis kalba. Sutinku, kad objektyviai įvertinti virtualioje erdvėje yra neįmanoma, bet šiokį tokį vaizdą susidaryti visgi galima. Jeigu įstosi į psichologiją, labai norėčiau, kad mano nuomonė būtų buvusi klaidinga.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
18:12:48
| Nuoroda
Vanduo, stok tu i ta psichologija ir buk laiminga! "Negaliu atlikt darbo tobulai"?! Ka del Dievo meiles cia nusneki? Tavo komentarai taaaaaip garbina sia specialybe,kad net nejauku juos skaityt- kaip kox meiles prisipazinimas
P.S izeist nenorejau jei ka
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
18:29:40
| Nuoroda
wo dar viena pliusa radau stot y psichologija , pamatysiu kaip 30-40 paneliu viena kitai akis drasko ;DDD
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
19:04:44
| Nuoroda
As i psichologija nestoju
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-21
21:10:58
| Nuoroda
Prašymai jau seniai paduoti, o ir visi terminai baigėsi. Mano sąraše psichologijos nėra, būkit ramūs.
Ir apie kokius jūs čia meilės prisipažinimus? Psichologija nėra vienintelė specialybė, kurią renkantis reikia ypatingo atsakingumo, bet psichologijos temoj turbūt nelabai pridera kalbėt apie viską.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-22
08:49:49
| Nuoroda
Ech.... bereiksmis gincas....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-22
13:37:21
| Nuoroda
vanduo mali suda ta paty per ta paty ir nieko gero tau ce nesigauna kiek matau...tu protingiausia ir geriausia ir seip mldc (jei panele)
|
Žinutė parašyta:
2009-10-29
11:50:07
| Nuoroda
sveiki |
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą