Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-13
13:19:25
| Nuoroda
tralain rašė:
Milda* rašė:
Skambinau į VU priėmimą, tai sakė, kad su apvaliu nuliu skaičiuoja, jei neturiu geo pažymio. Tai ką dabar po velniais daryt???? Nebeįstosiu į vf, jaučiu... o i ka zadi stot? i istorija papultum manau,ten daugiau priima. joo,tas vu man tiek nervu isgadino Šiaip galvojau apie filosofiją, bet dabar viskas apsivertė aukštyn kojom, vėl traukia istorija VU. Skaičiavausi balą su tom visom balų skaičiuoklėm, tai nelabai kas išeina su geo nuliu. Nu bet bandysiu, nes noriu vis dėlto aš į tą VU, nors tu ką. |
Žinutė parašyta:
2010-07-13
14:16:30
| Nuoroda
Milda* rašė:
tralain rašė:
Milda* rašė:
Skambinau į VU priėmimą, tai sakė, kad su apvaliu nuliu skaičiuoja, jei neturiu geo pažymio. Tai ką dabar po velniais daryt???? Nebeįstosiu į vf, jaučiu... o i ka zadi stot? i istorija papultum manau,ten daugiau priima. joo,tas vu man tiek nervu isgadino Šiaip galvojau apie filosofiją, bet dabar viskas apsivertė aukštyn kojom, vėl traukia istorija VU. Skaičiavausi balą su tom visom balų skaičiuoklėm, tai nelabai kas išeina su geo nuliu. Nu bet bandysiu, nes noriu vis dėlto aš į tą VU, nors tu ką. su tokiais balais i filo laisvai istotum,o va istorija manau irgi galetum |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
14:44:14
| Nuoroda
tralain rašė:
Milda* rašė:
tralain rašė:
Milda* rašė:
Skambinau į VU priėmimą, tai sakė, kad su apvaliu nuliu skaičiuoja, jei neturiu geo pažymio. Tai ką dabar po velniais daryt???? Nebeįstosiu į vf, jaučiu... o i ka zadi stot? i istorija papultum manau,ten daugiau priima. joo,tas vu man tiek nervu isgadino Šiaip galvojau apie filosofiją, bet dabar viskas apsivertė aukštyn kojom, vėl traukia istorija VU. Skaičiavausi balą su tom visom balų skaičiuoklėm, tai nelabai kas išeina su geo nuliu. Nu bet bandysiu, nes noriu vis dėlto aš į tą VU, nors tu ką. su tokiais balais i filo laisvai istotum,o va istorija manau irgi galetum Machės 5 man viską nužemina, bet rašysiu, neturiu ko prarast. |
Žinutė parašyta:
2010-07-13
15:17:16
| Nuoroda
Milda* rašė:
tralain rašė:
Milda* rašė:
tralain rašė:
Milda* rašė:
Skambinau į VU priėmimą, tai sakė, kad su apvaliu nuliu skaičiuoja, jei neturiu geo pažymio. Tai ką dabar po velniais daryt???? Nebeįstosiu į vf, jaučiu... o i ka zadi stot? i istorija papultum manau,ten daugiau priima. joo,tas vu man tiek nervu isgadino Šiaip galvojau apie filosofiją, bet dabar viskas apsivertė aukštyn kojom, vėl traukia istorija VU. Skaičiavausi balą su tom visom balų skaičiuoklėm, tai nelabai kas išeina su geo nuliu. Nu bet bandysiu, nes noriu vis dėlto aš į tą VU, nors tu ką. su tokiais balais i filo laisvai istotum,o va istorija manau irgi galetum Machės 5 man viską nužemina, bet rašysiu, neturiu ko prarast. istosi tikrai |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
18:36:43
| Nuoroda
tralain rašė:
Milda* rašė:
tralain rašė:
Milda* rašė:
tralain rašė:
Milda* rašė:
Skambinau į VU priėmimą, tai sakė, kad su apvaliu nuliu skaičiuoja, jei neturiu geo pažymio. Tai ką dabar po velniais daryt???? Nebeįstosiu į vf, jaučiu... o i ka zadi stot? i istorija papultum manau,ten daugiau priima. joo,tas vu man tiek nervu isgadino Šiaip galvojau apie filosofiją, bet dabar viskas apsivertė aukštyn kojom, vėl traukia istorija VU. Skaičiavausi balą su tom visom balų skaičiuoklėm, tai nelabai kas išeina su geo nuliu. Nu bet bandysiu, nes noriu vis dėlto aš į tą VU, nors tu ką. su tokiais balais i filo laisvai istotum,o va istorija manau irgi galetum Machės 5 man viską nužemina, bet rašysiu, neturiu ko prarast. istosi tikrai Kad tavo žodžiai pildytųsi. |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:18:55
| Nuoroda
Įstojau. Kur bendrakursiai? Žmonės, atsiliepkit, kas patekot į istoriją VU |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:25:47
| Nuoroda
Įstojau! Koks konkursinis? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:27:26
| Nuoroda
Mano labai mažas, 17.36! Įstojau be geografijos, o laikiau tai neįmanomu dalyku... Koks tavo? Laiminga įstojus? |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:30:04
| Nuoroda
Dabar tiksliai neatsimenu, neina prisijungt prie lamos, bet kažkur 19.3 . Ar laiminga? Laaaabai!!! O tu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:46:58
| Nuoroda
Aš irgi įstojau be geografijos ir esu be galo laiminga. |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:11:24
| Nuoroda
Aš irgi būsima jūsų bendrakursė ;]] Kada ruošiatės su universitetu sutartį pasirašyt? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:35:38
| Nuoroda
Aš ir laiminga ! Nors vis dar abstulbus... Keistas tas jausmas, kai svajonė išsipildo:) O sutartį su universitetu stengsiuos kuo greičiau pasirašyti, kitos savaitės pradžia būtų pats tas. Tik vat dar dokumentus visus pribaigt tvarkytis reikia. Kur planuojat gyventi,gal bendrabuti kas renkas ? |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
22:33:29
| Nuoroda
Na ka, sveikinu labai labai visus, kam ši svajonė išsipildė. Man nepasisekė, tad džiaugiuosi už jus Sėkmės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
22:47:37
| Nuoroda
Sveiki ! Aš taip pat pakliuvau į VU istoriją. Smagu Dokumentus universitete greičiausiai priduosiu pirmadienį. Jau įsivaizduoju, koks tądien bus stojančiųjų antplūdis ;o Tačiau kaip nors Kas ką mąstot apie gyvenamąją vietą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:31:42
| Nuoroda
austejaa rašė:
Sveiki ! Aš taip pat pakliuvau į VU istoriją. Smagu Dokumentus universitete greičiausiai priduosiu pirmadienį. Jau įsivaizduoju, koks tądien bus stojančiųjų antplūdis ;o Tačiau kaip nors Kas ką mąstot apie gyvenamąją vietą? Sveika Tikriausiai bandysiu nuomotis butą, o pati ką planuoji? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:49:07
| Nuoroda
Tavala rašė:
austejaa rašė:
Sveiki ! Aš taip pat pakliuvau į VU istoriją. Smagu Dokumentus universitete greičiausiai priduosiu pirmadienį. Jau įsivaizduoju, koks tądien bus stojančiųjų antplūdis ;o Tačiau kaip nors Kas ką mąstot apie gyvenamąją vietą? Sveika Tikriausiai bandysiu nuomotis butą, o pati ką planuoji? Aš taip pat galvoju apie butą. Kažkaip norisi savos tvarkos ;] Bet mama dar bando įkalbinėti gyventi bendrabutyje. Bet ką aš žinau kokia ten tvarka ir stovis tų bendrabučių...Nors iš kitos pusės visi kursiokai būtų netoliese jei kokių konspektų ar šiaip ko prireiktų. Pasimečiau berašydama dabar D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:58:09
| Nuoroda
Aš bandysiu bendrabutį gaut. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
09:10:06
| Nuoroda
Įstojau su 19.62 ir esu be galo patenkinta |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
09:17:19
| Nuoroda
Sveikinu! Man labai knieti sužinot, kai tvirtini pakvietimą, ir skliausteliuose yra įrašytas skaičius, ar jis reiškia kelintu numeriu įstojai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
09:20:27
| Nuoroda
aš irgi pamaniau, kad ten parašyta kelintu nr įstojau, bet tiksliai nežinau |