Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
00:03:24
| Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:
nesigailiu tikrai,nors ir neprideda diplomas balų niekur,bet žinių tikrai nerealių įgijau Kokias kalbas ismokai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
00:17:12
| Nuoroda
Tiesiog pagilinau anglų, vokiečių ir lietuvių kalbų žinias |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
01:42:22
| Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:
Tiesiog pagilinau anglų, vokiečių ir lietuvių kalbų žinias Irgi variants
O siaip lb jauciasi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
08:31:47
| Nuoroda
Anglų ir vokiečių jaučiasi, lietuvių tai tik kalbos kultūrą mokėmės, tai nelabai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
14:51:24
| Nuoroda
Tj labai saunu. Dbr matyt vokiskai ir angliskai jau gali susikalbet beveik laisvai, ar ne? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
15:14:38
| Nuoroda
Tai jo, buvau jau ir projekte vokiečių kalba, tai susikalbėjau vokiškai, aišku nevisada išeina staigiai į klausimus atsakyt ar ten sugalvot sakinius, nes yra daug įdomių gramatikos subtilybių O anglų tai savaime aišku, visi laisvai ja šneka |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:12:44
| Nuoroda
tai va viskas iseina kitaip, nuomosiuos kambari nuosavame name, seimininkai antrame aukste, i menesi reiks moket apie 300lt+internetas. salia dar kazkas gyvens, studentai turbut, nes daug kambariu ten. namas nerealus, nuostabioj vietoj. zodziu, eitumet gyvent? idomi jusu nuomone |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
00:35:23
| Nuoroda
Justina.s. rašė:
oniponi rašė:
Aš turbūt dar palauksiu stojimų rezultatų, bo nežinau, kur draugų ieškot: Vilniuj ar Kaune. (( : Nors jei kas nors į (VU/VDU) psichologiją taikotės, nesislapstykit, pasigirkit -- galėsim kartu padūsaut. as planuoju.:) bet ir mru neatmetu.:) Va va, ir aš panašiai. Bet, tiesą pasakius, pastaruoju metu pradėjau labai blaškytis, nebežinau, ar išvis noriu psichologijos (apie kurią galvoju jau, turbūt, nuo 9 klasės)........... P.S. sorry, jei ne į temą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
11:27:00
| Nuoroda
Sandruti rašė:
Va va, ir aš panašiai. Bet, tiesą pasakius, pastaruoju metu pradėjau labai blaškytis, nebežinau, ar išvis noriu psichologijos (apie kurią galvoju jau, turbūt, nuo 9 klasės)........... P.S. sorry, jei ne į temą
Aš nuo dar žemesnės klasės apie ją galvoju.. : ) Nieko čia keisto, kad blaškaisi -- turbūt ne tik būsimieji psichologai susimąsto, ar tikrai to nori, o gal ko nors kito, blah blah blah. : ) Juk žinai. Bet sunku dabar ką nors spręsti, kai net nesam prisilietę prie tų studijų. Anyway, žmonės klysta, ir tai neišvengiama. Jei ir ne ten pataikysi, gyvenimas ties tuo nesibaigs, o ir psichologijos žinios niekur neprapuls. Aukštyn nosį, būsim kambariokės! : )))) |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:33:30
| Nuoroda
o kas nors is jusu planuoja dirbti? man jauciu teks |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
21:00:43
| Nuoroda
swlabr rašė:
o kas nors is jusu planuoja dirbti? man jauciu teks As tai labai noreciau pinigeliu prisidurt, kad tevu nereiketu skriausti, tik neisivaizduoju, kas mane priimtu dirbti... |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
21:05:49
| Nuoroda
živilė rašė:
swlabr rašė:
o kas nors is jusu planuoja dirbti? man jauciu teks As tai labai noreciau pinigeliu prisidurt, kad tevu nereiketu skriausti, tik neisivaizduoju, kas mane priimtu dirbti... as per pazistamus aukle galeciau dirbti bet as gyvenime nesu turejus kontaktu su mazameciais, tai ieskojau kazko kito. Ziurinejau skelbimus ir nustebino tai,jog valytojos reikia su vieneriu metu patirtimi ett teks ciuciuot kudikius |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
21:12:04
| Nuoroda
Aš tai galvoju apie ofisinį darbą. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
21:26:30
| Nuoroda
vodjani rašė:
Aš tai galvoju apie ofisinį darbą. galvot ir svajot niekas nedraudžia.: )) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
21:28:22
| Nuoroda
Aj mano svajonės tai linkusios išsipildyti.;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
23:24:16
| Nuoroda
Aš irgi visai norėčiau, nes kiek girdėjau pirmais metais studijos nesunkios, o papildomi pinigeliai nepamaišytų. Bet jei žmonės su patirtim sunkiai randa darba, tai studentui iš vis |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
14:55:32
| Nuoroda
čia ka visi i kauna stoja?? lekit visi i vilniu statom savo nama ir gyvenam Nu zdz as tai planuoju studijuot ekonomika ar finansu valdyma,kazka su verslu,kur istosiu-ten. vu arba vgtu,tai va butu gerai rast tokiu daugiau,veikliu zmoniu,bsk ant verslumo pasinesusiu ir seip linksmu o ne susiraukusiu amzinai,bendraujanciu,nedaryt namuose perdaug bardako. ai nelabai as tu reikalavimu ir turiu,svabu kad ZMOGUS butu,o toliau jau susikalbesim |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
23:30:32
| Nuoroda
aš taikausi į VU Komunikacijos fakultetą (informologija/leidyba). Norėčiau bendrabutį gaut, man patinka žmonės o jei ne, reiks ieškotis apartamentų Saulėteky. šiaip norėčiau su daug žmonių gyvent |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
12:03:46
| Nuoroda
Bet su barakais siais metais kiek zinau prastai bus,nes kamciatka remontui uzdaryta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-09
12:20:33
| Nuoroda
Kamciatka tai Vilniuj cia ? |