Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
11:47:19
| Nuoroda
Aga, tokį patį :? TVM'e, tai mano balas geriausiųjų eilėje yra 0,01 didesnis, nei KB D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
11:49:48
| Nuoroda
Infinity rašė:
Aga, tokį patį :? TVM'e, tai mano balas geriausiųjų eilėje yra 0,01 didesnis, nei KB D nu man irgi tokiį patį, nesuprantu aš ten niekooooo, nervas jau ima |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
11:50:12
| Nuoroda
Infinity rašė:
Aga, tokį patį :? TVM'e, tai mano balas geriausiųjų eilėje yra 0,01 didesnis, nei KB D o pas mane balas geriausiuju eileje daug mazesnis (0,7 mazesnis ) nei KB AM programoje... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
11:50:37
| Nuoroda
Šiuš, be nervų. Jie vis tiek niekuo nepadės jau ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
11:51:48
| Nuoroda
gazele123 rašė:
Infinity rašė:
Aga, tokį patį :? TVM'e, tai mano balas geriausiųjų eilėje yra 0,01 didesnis, nei KB D o pas mane balas geriausiuju eileje daug mazesnis (0,7 mazesnis ) nei KB AM programoje... Tikrai nesuvokiu, ką ta geriausiųjų eilė reiškia. Na, aišku, matyt ir reiškia geriausių eilę, bet, pvz, kaip tada balas gali pakilt? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
11:57:45
| Nuoroda
gazele123 rašė:
m, gal kas žino kada gausim studentų pažymėjimus? kaip už juos sumokėt ir pan.? Pirma įstok, o jau paskui studentų pažymėjimais domėkis. Jie yra galutinis dalykas ir visi juos gausim tik rugsėjo mėnesį. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-20
12:27:54
| Nuoroda
1) Sudarant geriausiųjų eilę, visi asmenys, pateikę prašymus priimti studijuoti bei tenkinantys aukštųjų mokyklų nustatytus priėmimo reikalavimus, įvertinami pagal švietimo ir mokslo ministro nustatytus geriausiųjų eilės sudarymo kriterijus. Apskaičiuojami prašymus pateikusių asmenų balai pagal kiekvieną bet kurios studijų srities pageidavimą studijuoti valstybės biudžeto lėšomis ir mažėjančių balų tvarka sudaroma preliminari geriausiųjų eilė (pirmame etape – universitetams, kitame etape – kolegijoms); asmens pavardė šioje eilėje kartojasi tiek kartų, kiek pageidavimų studijuoti valstybės biudžeto lėšomis jis yra įrašęs į prašymą. Iš preliminarios geriausiųjų eilės aukščiausio prioriteto tenkinimo tvarka, atsižvelgiant į vietų skaičiaus į atskiras programas apribojimus ir į aukštosios mokyklos nustatytus papildomus reikalavimus, išrenkami asmenys, kurie gali būti pakviesti studijuoti valstybės biudžeto lėšomis; tenkinama tiek prašymų, kiek leidžia tai studijų sričiai skirtų valstybės biudžeto lėšų apimtis.
Visiems aišku ? :)) |
Žinutė parašyta:
2010-07-20
12:30:45
| Nuoroda
Na čia daugiau pasiskaitykit: www.hmf.ktu.lt/stojantiems/geriausiuju-eile-konkursiniai-balai/ |
Žinutė parašyta:
2010-07-20
12:31:46
| Nuoroda
Geriausiųjų eilės į universitetus bus sudarytos liepos 22 dieną, o į kolegijas liepos 28 dieną. Kažin kodėl ne ta pati data ? ;]] |
Žinutė parašyta:
2010-07-20
12:40:40
| Nuoroda
BnLiFe rašė:
Geriausiųjų eilės į universitetus bus sudarytos liepos 22 dieną, o į kolegijas liepos 28 dieną. Kažin kodėl ne ta pati data ? ;]] tai kad ir į universitetus, ir į kolegijas tą pačią dieną. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
12:42:36
| Nuoroda
Dieve mano, kaip persigandau kai nuejus i lama pamaciau kazkoki raudona uzrasa, galvojau mano prasymas neisiustas bet perskaiciau nusiraminau O skilty balas geriausiuju eileje pas mane nieko nera, tik nuliukai net nezinau ka jis reiskia.. O jei pagal ji jau zinosiu ar ten istojau ar ne, tai daugiau i lama nebeeisiu, noriu tik viena diena nuotaika susigadint, t.y penktadieni. arba apsidziaugt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
12:51:08
| Nuoroda
BnLiFe rašė:
1) Sudarant geriausiųjų eilę, visi asmenys, pateikę prašymus priimti studijuoti bei tenkinantys aukštųjų mokyklų nustatytus priėmimo reikalavimus, įvertinami pagal švietimo ir mokslo ministro nustatytus geriausiųjų eilės sudarymo kriterijus. Apskaičiuojami prašymus pateikusių asmenų balai pagal kiekvieną bet kurios studijų srities pageidavimą studijuoti valstybės biudžeto lėšomis ir mažėjančių balų tvarka sudaroma preliminari geriausiųjų eilė (pirmame etape – universitetams, kitame etape – kolegijoms); asmens pavardė šioje eilėje kartojasi tiek kartų, kiek pageidavimų studijuoti valstybės biudžeto lėšomis jis yra įrašęs į prašymą. Iš preliminarios geriausiųjų eilės aukščiausio prioriteto tenkinimo tvarka, atsižvelgiant į vietų skaičiaus į atskiras programas apribojimus ir į aukštosios mokyklos nustatytus papildomus reikalavimus, išrenkami asmenys, kurie gali būti pakviesti studijuoti valstybės biudžeto lėšomis; tenkinama tiek prašymų, kiek leidžia tai studijų sričiai skirtų valstybės biudžeto lėšų apimtis.
Visiems aišku ? :)) Am... Aš kaip supratau, kad čia balas (arba šiaip skaičius kažkoks) kažkokiu būdu apskaičiuotas tik tarp patekusių į univerą žmonių? Nepagaunu. Gal kas gali paaiškinti paprastais žodžiais, ką jis reiškia? |
Žinutė parašyta:
2010-07-20
12:57:27
| Nuoroda
atsakykit man kas nors,kas turi buti toj geriausiuju eilej kur db nuliai? tipo kokia vieta uzimi tarp visu pateikusiu prasyma i ta spec ar kas? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
13:26:13
| Nuoroda
Konkursinis balas geriausiųjų eilėje – tai apskaičiuotas Jūsų konkursinis balas pagal ministerijos patvirtintą geriausiųjų eilės sudarymo aprašą, pretenduojant į valstybės finansuojamas vietas. Konkursinis balas programoje – tai apskaičiuotas Jūsų konkursinis balas pagal aukštosios mokyklos konkrečios studijų programos tvarką, pretenduojant į mokamas vietas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
13:28:49
| Nuoroda
Infinity rašė:
Konkursinis balas geriausiųjų eilėje – tai apskaičiuotas Jūsų konkursinis balas pagal ministerijos patvirtintą geriausiųjų eilės sudarymo aprašą, pretenduojant į valstybės finansuojamas vietas. Konkursinis balas programoje – tai apskaičiuotas Jūsų konkursinis balas pagal aukštosios mokyklos konkrečios studijų programos tvarką, pretenduojant į mokamas vietas. Negali būti. Tas konkursinis balas programoje yra tiesiog tavo balas, su kuriuo tu stoji ir viskas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
13:30:04
| Nuoroda
Koks negali būt? Lamabpo uždaviau klausimą ir gavau atsakymą. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
13:42:06
| Nuoroda
Jei aš gerai supratau: Konkursinis balas geriausiųjų eilėje - tai balas, kurį reiktų pasiekti norint nemokamo mokslo. Konkursinis balas AM programoje - tai balas, kuris susidaro toje studijų programoje, kurioje tu stoji pagal stojamuosius egzaminus. Ir čia nėra pasakyta, kad jo užteks mokamui mokslui ar nemokamam. Tiesiog tavo KB toje studijų sferoje. |
Žinutė parašyta:
2010-07-20
14:07:24
| Nuoroda
Aš irgi taip pat supratau. Bet pas mane dar nuliai tame geriausiame, neskuba mru fakultetai su peržiūrom :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
14:09:33
| Nuoroda
Nepamiršk, kad apeliacininkai turi galimybę dar iki 22d galo pildyti, tad negli skaičiuoti |
Žinutė parašyta:
2010-07-20
14:11:16
| Nuoroda
Thotu rašė:
Aš irgi taip pat supratau. Bet pas mane dar nuliai tame geriausiame, neskuba mru fakultetai su peržiūrom :} kokie, blt, fakultetai. niekas nesiruosia ziuretu tu jusu balu. viskas automatizuota. |