Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
22:08:03
| Nuoroda
YourStarGirl rašė:
Nebijokit jūs tų egzaminų :} geriausia su klasiokais prieš pat einant į tą pastatą kur laikysit pachill'int,pasijuokt :} Nėreik nervintis,kas bus tas bus :} na jo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
23:19:51
| Nuoroda
Kuo toliau, tuo vis dažniau stengiuosi save nuteikt, kad egzaminai tik papraščiausi žinių patikrinimai, kaip kad buvo 10 klasėj |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-26
23:47:01
| Nuoroda
Džiaukitės vasara, tik tiek galiu pasakyt. |
Žinutė parašyta:
2010-07-26
23:54:17
| Nuoroda
Žalia rašė:
Kuo toliau, tuo vis dažniau stengiuosi save nuteikt, kad egzaminai tik papraščiausi žinių patikrinimai, kaip kad buvo 10 klasėj Būtent taip ir yra,egzaminas-paprastas kontrolinis kurį reikia kuo geriau atlikti,ir tau atviros beveik visos durys siekti tai ko troškai/trokšti.... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
00:11:17
| Nuoroda
kavamanija rašė:
Džiaukitės vasara, tik tiek galiu pasakyt. Mane tik ir guodžia, kad turėtų būt lengvi istorijos ir lietuvių egzaminai ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
00:12:51
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Žalia rašė:
Kuo toliau, tuo vis dažniau stengiuosi save nuteikt, kad egzaminai tik papraščiausi žinių patikrinimai, kaip kad buvo 10 klasėj Būtent taip ir yra,egzaminas-paprastas kontrolinis kurį reikia kuo geriau atlikti,ir tau atviros beveik visos durys siekti tai ko troškai/trokšti.... as po siu stojimu pradedu mastyt kad i savo norima spcialybe tik i mokama istosiu, todel dabar mano galvoje dvi mintys kaip gerai islaykyt egzus ir kaip susitaupyt pinigu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
00:14:02
| Nuoroda
Žalia rašė:
Mane tik ir guodžia, kad turėtų būt lengvi istorijos ir lietuvių egzaminai ;DD o as lietuviu egzamino labiausiai bijau, nes su juo buna didziausi kurijozai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
00:18:25
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
as po siu stojimu pradedu mastyt kad i savo norima spcialybe tik i mokama istosiu, todel dabar mano galvoje dvi mintys kaip gerai islaykyt egzus ir kaip susitaupyt pinigu
![]() O kur nori stot? Tai joa, visko būna. Dažniausiai laimės dalykas su tais egzaminais;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
00:23:26
| Nuoroda
Žalia rašė:
Sandrittta rašė:
as po siu stojimu pradedu mastyt kad i savo norima spcialybe tik i mokama istosiu, todel dabar mano galvoje dvi mintys kaip gerai islaykyt egzus ir kaip susitaupyt pinigu
![]() O kur nori stot? Tai joa, visko būna. Dažniausiai laimės dalykas su tais egzaminais;D i VDU sociologija...pernai pereinamasis buvo 16,6 mazdaug, o siemet jau 18 o tu jau zinai kur noretum stot? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
00:43:55
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Žalia rašė:
Sandrittta rašė:
![]() O kur nori stot? Tai joa, visko būna. Dažniausiai laimės dalykas su tais egzaminais;D i VDU sociologija...pernai pereinamasis buvo 16,6 mazdaug, o siemet jau 18 o tu jau zinai kur noretum stot? :) Viskas yra įmanoma tik noro reikia turėti... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
11:54:08
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
i VDU sociologija...pernai pereinamasis buvo 16,6 mazdaug, o siemet jau 18
![]() ![]() o tu jau zinai kur noretum stot? :) Dar anksčiau šiais metais norėjau stoti į VU Leidybą, bet praeitais metais buvo ganėtinai aukštas balas, kaip šiais metais - nesidomėjau. Na, o kaip rašė KarabinaS, tereikia turėt bent šiek tiek noro, įdėt dar šiek tiek pastangų ir mum pasiseks;DD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:52:12
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Sandrittta rašė:
Žalia rašė:
Sandrittta rašė:
![]() O kur nori stot? Tai joa, visko būna. Dažniausiai laimės dalykas su tais egzaminais;D i VDU sociologija...pernai pereinamasis buvo 16,6 mazdaug, o siemet jau 18 o tu jau zinai kur noretum stot? :) Viskas yra įmanoma tik noro reikia turėti... noro nepakanka reik dar sekmes ir jegu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
12:54:24
| Nuoroda
Žalia rašė:
Sandrittta rašė:
i VDU sociologija...pernai pereinamasis buvo 16,6 mazdaug, o siemet jau 18
![]() ![]() o tu jau zinai kur noretum stot? :) Dar anksčiau šiais metais norėjau stoti į VU Leidybą, bet praeitais metais buvo ganėtinai aukštas balas, kaip šiais metais - nesidomėjau. Na, o kaip rašė KarabinaS, tereikia turėt bent šiek tiek noro, įdėt dar šiek tiek pastangų ir mum pasiseks;DD tikuos ir as atrasiu sau dar kokia tinkama specialybe, nes dabar nelabai zinau kitu varijantu, ties viena uzsiciklinau ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
14:09:18
| Nuoroda
Aš kažkaip galvoju, kad egzai turėtų būti sunkesni mums, abiturientams, laikantiems 2011m. Nes visad jaučiama tokia tendencija, jog kas antri metai egzaminai būna sunkūs. O šiemet jie nebuvo tokie, pernai buvo sunkesni. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
14:47:24
| Nuoroda
ak.fak rašė:
Aš kažkaip galvoju, kad egzai turėtų būti sunkesni mums, abiturientams, laikantiems 2011m. Nes visad jaučiama tokia tendencija, jog kas antri metai egzaminai būna sunkūs. O šiemet jie nebuvo tokie, pernai buvo sunkesni. na bet pernai b lygiai nelaike kartu tai ir buvo sunkesni |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
15:05:46
| Nuoroda
Na, aš apskritai kalbu, dar prieš tą "lygių sintezę" taip buvo - kas antri metai sunkūs egzai, net apie PUPP tą galima pasakyt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
17:33:42
| Nuoroda
ak.fak rašė:
Na, aš apskritai kalbu, dar prieš tą "lygių sintezę" taip buvo - kas antri metai sunkūs egzai, net apie PUPP tą galima pasakyt PUPP speju pernai buvo lengvieji? :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
18:20:13
| Nuoroda
Palyginus su 2008 metais ir 2009m. PUPP ( imant bendru mastu) buvo lengvesni 2008m. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:33:35
| Nuoroda
ak.fak rašė:
Palyginus su 2008 metais ir 2009m. PUPP ( imant bendru mastu) buvo lengvesni 2008m. man irgi nebuvo sunkus, bet tikrai ju kazkodel bijojau nors visi sake kad ten juokai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
23:10:15
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
ak.fak rašė:
Palyginus su 2008 metais ir 2009m. PUPP ( imant bendru mastu) buvo lengvesni 2008m. man irgi nebuvo sunkus, bet tikrai ju kazkodel bijojau nors visi sake kad ten juokai Šauniai Tu čia. O tekstas, man rodos, buvo Hessės, tad nieko nuostabaus |
|
|