Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
11:36:15
| Nuoroda
Sveiki, vakar atsovėjau pora valandų eilėj, bet susitvarkiau . Žmonių vis daugėjo ir daugėjo. Jaučiu šiandien dar karščiau ten ;D VDU anglų filologai, parašykit: irmiukste ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
19:04:15
| Nuoroda
neseniai gryzaau is KTU...visaj neilgai uztrukau nes pasirasineja pagal fakultetus....tai kai Maisto Technologija...tik pora zmoniu toj eilej po to padare skaitmenine foto...ten tai ilgesne eile buvo...o po to LSP uzregino...taip per valanda susisukau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
19:57:16
| Nuoroda
JustinB rašė:
neseniai gryzaau is KTU...visaj neilgai uztrukau nes pasirasineja pagal fakultetus....tai kai Maisto Technologija...tik pora zmoniu toj eilej po to padare skaitmenine foto...ten tai ilgesne eile buvo...o po to LSP uzregino...taip per valanda susisukau Tas pats ir VDU universitete,registraciją vyksta pagal fakultetus,bet mes atvažiavom ankščiau ir galima sakyti nebuvo eilių,bet jau kai aš prisiregistravau ir jau namo traukiau,tai eilė buvo gan memažai didelė...o jeigu apie pačią registraciją tai super,viskas vyksta taip sklandžiai ir greitai.... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:02:29
| Nuoroda
reikia ateiti apie 9 wal ryto eile sudaryta is 3 zmoniu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:09:18
| Nuoroda
Ryt apie pietus turbūt faina bus univieruose. ;D Eisiu patikrint |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:11:59
| Nuoroda
Aš jau pasirašiau sutartį, tik iškilo vienas klausimas. Nors pasirašiau sutartį, vistiek galiu prisijungti prie lamabpo sistemos ir man rodo 2 prašymus, t.y. jog dalyvauju ir antrame etape, nors nenoriu dalyvauti.. Tai kaip čia išeina?? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:16:49
| Nuoroda
Nekreipk dėmesio.. Sistema tiesiog nespėja paskui tave Pasirašei sutartį ir ramu. |