Architektūra 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-01 08:58:55 | Nuoroda
Rybelis rašė:
Sapior rašė:

į

Mūza - nenusimink. Šiais metais gi 101 priima. 80 į VF, 21 į VNF. Galbūt pamažins tą konkursinį balą ir papulsi :)

Aš pats tik 26 surinkau, tai dabar jau rimtai pergalvoju dėl tos architektūros... Nors 4 metus norėjau rimtai :)

Čia kuriam universitete?

Jei tu cia man rasai, tai regis tu nesupratai ko as klausiau :D As klausiu apie valstybes NEFINANSUOJAMOS vietos minimalu konkursini bala :D

Žinutė parašyta: 2011-07-01 09:21:20 | Nuoroda

O jūs žinot kad ir VDA Kauno fakultete yra architektūra? Įdomu, gal ten lengviau įstot, nes mažai apie ją kas kalba...

Žinutė parašyta: 2011-07-01 09:22:19 | Nuoroda
pinokio rašė:
Rybelis rašė:
Sapior rašė:

į

Mūza - nenusimink. Šiais metais gi 101 priima. 80 į VF, 21 į VNF. Galbūt pamažins tą konkursinį balą ir papulsi :)

Aš pats tik 26 surinkau, tai dabar jau rimtai pergalvoju dėl tos architektūros... Nors 4 metus norėjau rimtai :)

Čia kuriam universitete?

Jei tu cia man rasai, tai regis tu nesupratai ko as klausiau :D As klausiu apie valstybes NEFINANSUOJAMOS vietos minimalu konkursini bala :D

Ne, aš rašiau Sapior :)

Žinutė parašyta: 2011-07-01 15:31:49 | Nuoroda
Rybelis rašė:
Sapior rašė:

į

Čia kuriam universitete?

VGTU

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 70
  • Matematika / VBE 26
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2011-07-01 15:32:11 | Nuoroda
Mūza rašė:

O jūs žinot kad ir VDA Kauno fakultete yra architektūra? Įdomu, gal ten lengviau įstot, nes mažai apie ją kas kalba...

Stojamieji vis tiek tie patys :)

• Matematika / VBE 26
Žinutė parašyta: 2011-07-01 15:34:21 | Nuoroda
Sapior rašė:
Mūza rašė:

Stojamieji vis tiek tie patys :)

Ją mažiau kas rašo, todėl ir konkurencija mažesnė.

Žinutė parašyta: 2011-07-01 15:35:13 | Nuoroda

Ir KTU šiemet daugiau priima į architektūrą

Žinutė parašyta: 2011-07-01 16:29:04 | Nuoroda

užpraeitais metais į vf vietą architektūroje (vgtu) reikėjo 19,30 ; praeitais metais 18,74. Kaip manot kaip šiemet bus?

Gal aš nusiklausiau, bet kai laikėm stojamąjį tai prieš atmintinio piešimo dalį sakė, jog stojančiųjų iš viso yra 350, VGTU laikė apie 180. Jei taip iš tikrųjų tai  nėra labai didelė konkurencija šiemet

Žinutė parašyta: 2011-07-01 16:43:04 | Nuoroda

Tai tikrai nedaug jei tiek.... Gal dar pasiseks man...

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:05:21 | Nuoroda

Mūza, gal ir pasiseks (žiūrint kur parašius esi savo pirmąjį prioritetą), vis dėlto nemanau, kad su šimtukais čia labai stoja. Man irgi krachas bus jei stipriai kils stojamasis balas nuo praeitų metų :D

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:30:50 | Nuoroda

Ei, gal norite pasidalinti savo kompozicijos eskizais? :) Maždaug papaišyti lengvai ir greitai, kaip atrodė viskas, ir įmesti čia? :)

• Matematika / VBE 26
Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:42:28 | Nuoroda

KTU dabar pirmas... Jei žinočiau kur mažiausias bus, rašyčiau mažiausią, kažkaip galvoju apie VDA Kauno fakultetą, man jokio skirtumo kur, svarbiausią į architektūrą... :) O tas pirmas nr labai daug lemia?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:42:44 | Nuoroda

Štai maniškis. Nesibaisėkit nesueinančiom linijom į perspektyvą, nes netaikiau dabar :D Ir gana ryškiai nusiskanavo. Dešinėje, ten virš tų "X'ų" terasėlė su stikline pertvara, o viršuje, tik nesimato, pavėsinių skėčiai su vietomis. 

• Matematika / VBE 26
Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:44:52 | Nuoroda

Mūza, ten prioriteto eilė :) Jei pas tave, sakykim, 1 yra VGTU Architektūra VF, o 2 KTU Architektūra VF, tai patikrins sistema konkursinį balą iš pradžių nuo pirmo. Jei patenki - siųs kvietimą, jei konkursinio VF netenkina - tikrina antrą. 

Bet jei 1 patenkina VF sąlygą, tolesnių nesiųlo, berods. O siunčia 1 VF ir 1 VNF kvietimus, berods. :)

• Matematika / VBE 26
Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:46:45 | Nuoroda

... tolesnių VF nesiųlo...*

• Matematika / VBE 26
Žinutė parašyta: 2011-07-01 17:56:38 | Nuoroda

Aš labai tingiu paišyt, bet maždaug nupasakosiu -  mano kavinukėj matėsi trys projekcijos, dvi sienos ir stogas, labiau panoraminį vaizdą dariau, vaizdavau minimaliai ir aikštę (medžius, suolelius), tolumoj miesto fragmentus. Kavinę dariau iš stiklo ir betono, sužaidžiau su smulkiom detalėm stikle, stogas buvo toks kad viena pusė dengė kavinę, o kita terasos dalį. Manau, man dar padėjo mano estetiškumas darbuose.

O pas tave per didelė perspektyva paimta, aš daug santūresnę dariau.

Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:02:06 | Nuoroda
Regress rašė:

Mūza, gal ir pasiseks (žiūrint kur parašius esi savo pirmąjį prioritetą), vis dėlto nemanau, kad su šimtukais čia labai stoja. Man irgi krachas bus jei stipriai kils stojamasis balas nuo praeitų metų :D

Kiek iš matematikos gavai? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:02:47 | Nuoroda

Na, žinosiu kitiems metams :)

• Matematika / VBE 26
Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:20:45 | Nuoroda

aš surinkau 67 iš matematikos, dėl to be galo džiaugiuosi.

savo darbe daugiau vaizdavau patį pastatą, nei aplinką, dėl to čia gal buvo minusas pas mane Formavau iš 2 pagrindų tokią pusapvalę terasą, perspektyvą taip pat santūresnę dariau, nes beveik visos formos apvalintos  buvo. aš dariau horizontaliąją ir frontaliąją projekcijas, t.y. horizontalioji pas mane buvo tos kavinukės planas

Žinutė parašyta: 2011-07-01 18:33:58 | Nuoroda

Su 16,02 konkursiniu balu į VNF vietą pakliūsiu, ar ne, kaip manot?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą