Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-02-01
20:54:01
| Nuoroda
Šiandien internete užmačiau,kad nuo šių metų pasirodys nauja studijų programa ''Ekonomikos inžinerija'' , baigus studijas,gaunamas Ekonomikos bakalauras(reikalingi egaminai:matematika,užsienio kalba arba istorija ir lietuvių kalba)..Kažkaip susidomėjau,bet nerandu platesnės informacijos dėl šios specialybės.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-01
20:58:28
| Nuoroda
ogo, negirdėjau apie tokią;] na inžinerija, tai plačiau mokaisi, ta prasme tai ko nelabai reik ;] bet ekonomika lieka ekonomika ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-01
21:07:27
| Nuoroda
Vis vien gaunamas ekonomikos bakalauras ;] o ir šiaip kadangi tik šiais metais pirmąkart bus šios studijos,tai manau bus lengviau įstot nei į VU ar MRU ekonomiką(kalbant apie vf studijas).. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-02
22:59:51
| Nuoroda
Ši specialybe dar po kolkas nėra patvirtinta. Bus viskas aišku ar šis specialybė bus apie balandžio mėn. Kiek teko girdėti, tai ekonominė inžinerija- tai šiuolaikiškas požiūris į ekonomiką, sujungus ekonomiką, vadybą bei šiek tiek kūrybines industrijas.
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-05
11:08:30
| Nuoroda
Būtų gerai,kad patvirtintų šią studijų programą, vis kažkas naujo ir manau tikrai įdomaus ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-04-10
12:22:19
| Nuoroda
O kalbant apie tą patį VGTU , gal žinot kokių egzaminų ir pažymių reikia, norit įstoti į mechanikos inžineriją? ;] |
|
Žinutė parašyta:
2011-05-06
13:11:04
| Nuoroda
Sveiki, esu Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokyklos trečio kurso tarptautinio verslo studentė. Atlieku marketingo tyrimą, norėdama išsiaiškinti 10-12 klasių moksleivių pasirinkimo kriterijų svarbą renkantis universitetą. Jei galite, skirkite šiek tiek savo laiko ir užpildykite šią anketą. Anketa yra konfidenciali ir Jūsų duomenys niekur nebus skelbiami. Dėkoju už bendradarbiavimą. |
|
Žinutė parašyta:
2011-05-06
17:42:15
| Nuoroda
Sudomino ir mane si specialybe,reikes paieskoti daugiau informacijos |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
16:08:13
| Nuoroda
Kadangi nerandu niekur koks maždaug stojamasis balas į šią specialybę, žmonės, kaip manot, koks jis galėtų būti nes dabar galvoju ar keist prašymo tvarką, ar ne |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
19:39:23
| Nuoroda
anders rašė:
Kadangi nerandu niekur koks maždaug stojamasis balas į šią specialybę, žmonės, kaip manot, koks jis galėtų būti nes dabar galvoju ar keist prašymo tvarką, ar ne specialybė nauja, niekas tai to nepasakys, niekas nežino |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
19:06:59
| Nuoroda
Na galbūt kas nors numanot pagal kitų univerų ar šiaip. Ir šiaip ką manot apie telekomunikacijų fiziką ir elektroniką? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
00:11:07
| Nuoroda
buvau viasai susidomėjus šita specialybe, bet pasirinkau šiek tiek info, kuo iš tiesų skiriasi economics nuo engineering economy, tai susidariau vaizdą, kad pastaroji yra labiau teoretinė. +mane trikdo faktas, kad ekonomikos inžinerijoj vietoj aukštosios matematikos, skrtingai nei daugumoj specialybių, įgyjant ekonomikos bakalaurą, dėstoma ne aukštoji matematika, o tiesinė algebra (?). kažin ar tai stojant į magistrą neatsilieptų..? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
13:19:26
| Nuoroda
anders rašė:
Na galbūt kas nors numanot pagal kitų univerų ar šiaip. Ir šiaip ką manot apie telekomunikacijų fiziką ir elektroniką? Šią specialybę esu įtraukus į savo sarašą. Manau perspektyva gan didelė. Tik kažin kaip dėl mokymosi, ar nebus labai sunku |
|
Žinutė parašyta:
2018-07-02
10:18:39
| Nuoroda
kaip įdomu!! tokioje programoje turbūt ir ekologijos temos paliečiamos, ir mažesnio vartotojiškumo, integracijos? www.epa.lt/paslaugos/buitines-technikos-isvezimas/saldytuvo-isvezimas/ |