Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
18:33:40
| Nuoroda
Bulius rašė:
Ar jau visi užpildėte prašymus? Kažkaip neprisiverčiu to padaryti. Kažkaip norsi sulaukti visų rezultatų, o tik tada rašyti... Ar darau klaidą? as ir laukiu..nors jauciu kad ir sulaukus nezinosiu ka prasyme rasyt ;/ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
19:36:04
| Nuoroda
pievava rašė:
Bulius rašė:
Ar jau visi užpildėte prašymus? Kažkaip neprisiverčiu to padaryti. Kažkaip norsi sulaukti visų rezultatų, o tik tada rašyti... Ar darau klaidą? as ir laukiu..nors jauciu kad ir sulaukus nezinosiu ka prasyme rasyt ;/ Aš tai ir sakiau sulauksiu pirma rezultatų, nes dar irgi neįsivaizduoju net kur stot.. Gal gavus rezultatus, aiškiau pasidarys |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
19:42:56
| Nuoroda
tikekimes ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
12:33:21
| Nuoroda
sveiki,patarkit kas nors kada geriausia pildyt tuos prasymus stojant i kolegijas ir universitetus? dabar ar kai zinosiu valstybiniu egzaminu rezultatus? Gal kas zinot ar sunku istot i LKKA,i valstybes finansuojamas vietas? Dekoju uz info:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
13:44:58
| Nuoroda
JustinasK rašė:
Mirtishiukas rašė:
nors jei a lygis metinio tai tik +1, o už b nieko neduoda. jei būtų tikslinis kursas tada +2 Būtent ;D bet studijos.lt skaiciuokle duoda balu uz B lygi, tai kaip cia suprast? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
13:53:57
| Nuoroda
mindulskis rašė:
sveiki,patarkit kas nors kada geriausia pildyt tuos prasymus stojant i kolegijas ir universitetus? dabar ar kai zinosiu valstybiniu egzaminu rezultatus? Gal kas zinot ar sunku istot i LKKA,i valstybes finansuojamas vietas? Dekoju uz info:) pildyt tada kada nori, nebent stoji į menus ar pedagoginį ten yra testai, jiems užsiregistruoti reikia per lamą. pažiūrėk konkursinį balą ir žinosi ar sunku ar ne |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
13:54:33
| Nuoroda
foxy. rašė:
JustinasK rašė:
Mirtishiukas rašė:
nors jei a lygis metinio tai tik +1, o už b nieko neduoda. jei būtų tikslinis kursas tada +2 Būtent ;D bet studijos.lt skaiciuokle duoda balu uz B lygi, tai kaip cia suprast? lieva skaičiuoklė |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
13:55:29
| Nuoroda
Iki kada galima uzpildyt prasymus internetu ir iki kada juos galima visus anuliuot? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
13:59:01
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
foxy. rašė:
JustinasK rašė:
Mirtishiukas rašė:
nors jei a lygis metinio tai tik +1, o už b nieko neduoda. jei būtų tikslinis kursas tada +2 Būtent ;D bet studijos.lt skaiciuokle duoda balu uz B lygi, tai kaip cia suprast? lieva skaičiuoklė tai kur rast normalia? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
14:00:36
| Nuoroda
ten pildant duomenis , issilavinimo skiltyje, praso mokyklos pavadinimo ir kodo.Is kur gaut ta koda? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
14:03:24
| Nuoroda
666666 rašė:
Iki kada galima uzpildyt prasymus internetu ir iki kada juos galima visus anuliuot? Galima iki liepos22d. 17val., iki paskutinės minutės gali koreguoti |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
14:05:56
| Nuoroda
foxy. rašė:
ten pildant duomenis , issilavinimo skiltyje, praso mokyklos pavadinimo ir kodo.Is kur gaut ta koda? Tai įvesk mokyklos pavadinimą ir duos tau kodą |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
14:08:29
| Nuoroda
foxy. rašė:
Mirtishiukas rašė:
foxy. rašė:
JustinasK rašė:
Mirtishiukas rašė:
nors jei a lygis metinio tai tik +1, o už b nieko neduoda. jei būtų tikslinis kursas tada +2 Būtent ;D bet studijos.lt skaiciuokle duoda balu uz B lygi, tai kaip cia suprast? lieva skaičiuoklė tai kur rast normalia? rankutėm pasiskaičiuok pora puslapių atgal paaiškinau sistemą tos crazy formulės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
15:20:22
| Nuoroda
jei norint stoti i tokia specialybe, kurios vieno egzo nelaikei bet metini tai turi.tai galima i tos specialybes vf vieta gaut? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
15:51:41
| Nuoroda
neringiux rašė:
jei norint stoti i tokia specialybe, kurios vieno egzo nelaikei bet metini tai turi.tai galima i tos specialybes vf vieta gaut? Abejociau, priklauso nuo specialybes balo ir nuo to kaip islaikius egzaminus esi bei metiniu pazymiu. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:10:50
| Nuoroda
Sveiki. Pildant prašymą iškilo vienas klausimas, jei galite patarkit, ką blogai padariau Užpildžiau identifikaciją, kontaktinę informaciją, taip pat išsilavinimą. Kai priėjau papildomą informaciją, nieko nepildžiau, todėl nėjo pradėti rašyti prašymą. Kai grįžus prie papildomos informacijos parašiau, kad užsienio kalba, kurią studijuosite būsimų studijų metu yra anglų, ir išsaugojau, prašymą jau ėjo pildyt, bet aš anglų neketinu papildomai mokintis studijų metais, tai ką daryt?... Gal supratot, ką parašiau |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:14:45
| Nuoroda
Aš taip pat nelabai suprantu, kodėl ten kalbą pasirinkti reikia... Taip pat gal kas žino kaip yra su olimpiadomis. Jeigu aš toje pačioj olimpiadoje du kartus prizinę vietą užėmiau, tai man žymėti tik tą vietą, kuri aukštesnė, o žemesniosios net neminėti? Kiek suprantu, tai už to paties dalyko olimpiadą balą prideda tik kartą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:17:00
| Nuoroda
Snowflake rašė:
Sveiki. Pildant prašymą iškilo vienas klausimas, jei galite patarkit, ką blogai padariau Užpildžiau identifikaciją, kontaktinę informaciją, taip pat išsilavinimą. Kai priėjau papildomą informaciją, nieko nepildžiau, todėl nėjo pradėti rašyti prašymą. Kai grįžus prie papildomos informacijos parašiau, kad užsienio kalba, kurią studijuosite būsimų studijų metu yra anglų, ir išsaugojau, prašymą jau ėjo pildyt, bet aš anglų neketinu papildomai mokintis studijų metais, tai ką daryt?... Gal supratot, ką parašiau Man lygiai toks pat klausimas iškilo, bet aš pasirinkau anglų kalbą ir viskas, nes tai vienintelis normalus variantas:)) Bet irgi truputi nesupratau kodėl būtina pasirinki kažkokią konkrečią kalbą, kodėl negalima tiesiog palikti tuščią vietą ir tiek.:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
17:37:48
| Nuoroda
Dar viena problema - neina prisijungti prie lama bpo, rašo, kad kažką klaidingai suvedžiau, kas nėra tiesa, nes kelis kartus atsakingai tikrinau, jau nervuoja ... |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-06-19
18:33:18
| Nuoroda
Kristinute92 rašė:
Snowflake rašė:
Sveiki. Pildant prašymą iškilo vienas klausimas, jei galite patarkit, ką blogai padariau Užpildžiau identifikaciją, kontaktinę informaciją, taip pat išsilavinimą. Kai priėjau papildomą informaciją, nieko nepildžiau, todėl nėjo pradėti rašyti prašymą. Kai grįžus prie papildomos informacijos parašiau, kad užsienio kalba, kurią studijuosite būsimų studijų metu yra anglų, ir išsaugojau, prašymą jau ėjo pildyt, bet aš anglų neketinu papildomai mokintis studijų metais, tai ką daryt?... Gal supratot, ką parašiau Man lygiai toks pat klausimas iškilo, bet aš pasirinkau anglų kalbą ir viskas, nes tai vienintelis normalus variantas:)) Bet irgi truputi nesupratau kodėl būtina pasirinki kažkokią konkrečią kalbą, kodėl negalima tiesiog palikti tuščią vietą ir tiek.:) Mano nuomone todėl,kad studiju metu visvien gali būti kokia nors užsienio kalba, jos pagrindai ar kažkas tokio ir tiek... |