Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
19:29:14
| Nuoroda
chemija toks dalykas kad jau nuo pradziu negali uzleist nes kitaip neprisivysi |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-06-17
20:06:39
| Nuoroda
laputea rašė:
norejau paklausit kaip atpažinti sidabro jonus? Su Cl baltos nuosėdos Su I jonu geltonos Su Br jonu gelsvos nuosėdos. |
Žinutė parašyta:
2011-06-17
20:41:46
| Nuoroda
su Cl- jonais. Pwz: AgNO3 + NaCl --> AgCl (K)+ NaNO3 (susidaro nuosėdos) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
22:52:01
| Nuoroda
dar turiu klausima, o kaip yra su tais lakmusais? jie būna skirtingu spalvu? suprantu, kad idejus i rugstini jsi tampa raudonas, o tarkim įdejsu i neutralu vienur rašo, kad nekeičia spalvos, o kitur kad violetine |
Žinutė parašyta:
2011-06-17
23:14:30
| Nuoroda
laputea rašė:
dar turiu klausima, o kaip yra su tais lakmusais? jie būna skirtingu spalvu? suprantu, kad idejus i rugstini jsi tampa raudonas, o tarkim įdejsu i neutralu vienur rašo, kad nekeičia spalvos, o kitur kad violetine Kartais lakmusas gali but is karto raudonas, tada labiau matosi pokytis bazinej terpej, arba melynas, kad geriau matytusi pokytis rugstunej terpej. Todel logiska, kad pvz. raudonas lakmusas jau nebekeis spalvos rugstinej terpej, nes jis ir taip raudonas. Na cia bent as taip suprantu |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
09:37:35
| Nuoroda
Kai pH=7 , tai lakmusas violetinės spalvos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
15:26:32
| Nuoroda
Aš jau iš jos postų matau, kad ne jai chemijos egzą laikyt... Dar metus turi, per metus gali iškalt istorijos egzo programą. Istoriją kalt galima. Ne tik galima, bet netgi, manyčiau, reikia. O iš chemjos kalimo jokios naudos - klausimą apsuks iš kitos pusės ir pasimesi iškart. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
15:29:16
| Nuoroda
laputea rašė:
dar turiu klausima, o kaip yra su tais lakmusais? jie būna skirtingu spalvu? suprantu, kad idejus i rugstini jsi tampa raudonas, o tarkim įdejsu i neutralu vienur rašo, kad nekeičia spalvos, o kitur kad violetine Rugstine - raudonas, neutrali - violetinis, bazine - melynas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-18
15:43:26
| Nuoroda
NachNachas rašė:
Aš jau iš jos postų matau, kad ne jai chemijos egzą laikyt... Dar metus turi, per metus gali iškalt istorijos egzo programą. Istoriją kalt galima. Ne tik galima, bet netgi, manyčiau, reikia. O iš chemjos kalimo jokios naudos - klausimą apsuks iš kitos pusės ir pasimesi iškart. Jeigu nėra gerų pagrindų tai ir klausia mergina kaip ir kas, svarbu, kad būtų noras, ir nereikia įkalbinėt, kad laikytų istoriją. Man jeigu būtų pasakę, kad velniop tu tą mediciną imk istoriją, tai tik būčiau toli toli pasiuntus, kadangi mano svajonės yra mano ir niekam neleisčiau jų sužlugdyti. Nėra nieko neįveikiamo kai yra užsibrėžtas tikslas ir atkaklus jo siekimas. |
Žinutė parašyta:
2011-06-18
15:53:22
| Nuoroda
Justėėė rašė:
NachNachas rašė:
Aš jau iš jos postų matau, kad ne jai chemijos egzą laikyt... Dar metus turi, per metus gali iškalt istorijos egzo programą. Istoriją kalt galima. Ne tik galima, bet netgi, manyčiau, reikia. O iš chemjos kalimo jokios naudos - klausimą apsuks iš kitos pusės ir pasimesi iškart. Jeigu nėra gerų pagrindų tai ir klausia mergina kaip ir kas, svarbu, kad būtų noras, ir nereikia įkalbinėt, kad laikytų istoriją. Man jeigu būtų pasakę, kad velniop tu tą mediciną imk istoriją, tai tik būčiau toli toli pasiuntus, kadangi mano svajonės yra mano ir niekam neleisčiau jų sužlugdyti. Nėra nieko neįveikiamo kai yra užsibrėžtas tikslas ir atkaklus jo siekimas. Kai įstosi ir jau studijuosi mediciną, galėsi džiaugtis, kad istorijos neėmei, o dabar juk dar niekas neaišku |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
10:41:42
| Nuoroda
NachNachas rašė:
Justėėė rašė:
NachNachas rašė:
Aš jau iš jos postų matau, kad ne jai chemijos egzą laikyt... Dar metus turi, per metus gali iškalt istorijos egzo programą. Istoriją kalt galima. Ne tik galima, bet netgi, manyčiau, reikia. O iš chemjos kalimo jokios naudos - klausimą apsuks iš kitos pusės ir pasimesi iškart. Jeigu nėra gerų pagrindų tai ir klausia mergina kaip ir kas, svarbu, kad būtų noras, ir nereikia įkalbinėt, kad laikytų istoriją. Man jeigu būtų pasakę, kad velniop tu tą mediciną imk istoriją, tai tik būčiau toli toli pasiuntus, kadangi mano svajonės yra mano ir niekam neleisčiau jų sužlugdyti. Nėra nieko neįveikiamo kai yra užsibrėžtas tikslas ir atkaklus jo siekimas. Kai įstosi ir jau studijuosi mediciną, galėsi džiaugtis, kad istorijos neėmei, o dabar juk dar niekas neaišku Na man viskas aišku, nes jau metus kaip ir studijuoju LSMU MA mediciną. Dar nei kart nepasigailėjau, kad istorijos neėmiau. |
Žinutė parašyta:
2011-06-19
11:04:23
| Nuoroda
Per metus imanoma kalnus nuverst, taip pat ir chemija ismokt Net pagrindu is ankstesniu klasiu nelb turedama sugebejau visai normaliai per metus pasiruost. Reikia tik but pasirengus, kad chemija reiks mokytis kasdien ir papildomai, daugiau negu kitiems sekmes |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-19
14:29:32
| Nuoroda
chemijoje reikia tureti biski logikos ir teorija moketi, as pasimokiai 3men pries egza ir surinkau apie 73tasku... |