Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
LKKA
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-19
15:06:32
| Nuoroda
sveiki,
gal kas galite pasidalinti atsiliepimais apie studijas LKKA. Konkreciau: treniravimosi sistemos; turizmo ir sporto vadyba.. Buciau dekinga labai, nes svarstau ar stoti neakivaizdiniu ar ne, kadangi pati is vilniaus esu..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-05-29
21:34:38
| Nuoroda
Studijuoju turizmo ir sporto vadybą, 2-ą kursą baigiu, pirmus 1,5 metų nelb ką ir buvo mokytis, mikro ir makroekonomika ir šiaip pasitaikydavo vienas kitas sunkesnis dalykas, šį semestrą žiauru buvo! už tuos visus metus su kaupu mokslo gavom:/
dėstytojų visokių yra..su dauguma susitart galima:)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
10:43:55
| Nuoroda
o dieniniam ar neakivaizdziai studijuoji?
siaip studiju kokybe patenkinta esi? nes beliko menesisi apsisprest, o labai abejoju es jei stociau cia, tai nebent neakivaizdiniu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
19:03:10
| Nuoroda
Turiu klausima. Kas zadat stoti i Lkka arba jau studijuojat, noreciau papult i treniravimo sistemas ar reikia laikyt koki nors fizinio pasirengimo testa, jei taip tai kada ji galima issilaikyt?kur skelbia laikymo datas?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-06
00:11:28
| Nuoroda
Sveiki,visi,
As ir noreciau papult i treniravimo sistemas ir apie tai noreciau daugiau suzinoti. ar sunku mokytis ir pan? ir ar sunku istoti?
bukit mieli parasykit
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-06
08:32:22
| Nuoroda
kiek kalbejua us ten besimokanciais tai mokytis nesunku, o ir istot ziurint statistika tirkai nesunku
tik va mane ir gasdina tas, kad visi sako "oj poilsio prasme tai cia labai gerai", bijau, kad naudos mazai bus is studiju, juo labiau, kad stosiu neakivaizdiniu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-24
21:23:47
| Nuoroda
Halo! Taip susikloste aplinkybes, jog vienas is variantu siuo metu stoti yra LKKA, kineziterapija. Ir damn... ne nenutuokiu, ko tiketis. Sesuo, kaip ten studijavusi(caro maro laikai), atsiliepia gan gerai. Taciau butu smagu sulaukti bent poros... hm. Zinuciu ... is jau studijuojanciu.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-24
21:40:18
| Nuoroda
o su kokiais egzamino rezultatais bandysi stoti i kineziterapija? mano kazkur konkursinis balas 14 gausis,tai i vdf nera sansu...o kaip del mokamo?yra sansu...maciau tik 10 vietu yra mokamu.bus sunku cia pakliuti
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-24
21:48:06
| Nuoroda
Dvaitas, deja, su absurdiskais. Bio 74%, o chemija 52%. Uch! Lietuviu k. dar nezinia. Nieko gero man atrodo ir ten nebus Metiniai 9-10. Taciau i nemokama vieta ne nebandysiu. Bandysiu i mokama. O kokia tau situacija? Ir dar... smalsu baisiai... Tu i LKKA planavai ar kaip as... kabiniesi uz gelbejimo rato?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
00:34:27
| Nuoroda
Blessing ,
na,na su tokiais balais jei i mokama stosi,tai man galas manau i vf bandyk drasiai, na bet ka jau padarysi ..siaip tai jo - planavau jau seniai na mane dar gelbes lietuvos kuno kulturos zenklas ir siaip,kad sportui nesu svetimas(papildomi balai) bet jau dabar mastau, kad nelabai istosiu nes pagalvojus cia istos,turbut, tokie zmones,kurie nepapuls i medicina,bet su aukstais balais
dar norejau paklaust ten kur yra stojimai.lt puslapyje balu skaiciuokle. Tai ten yra 2005 metu statiska. ar galit man paaiskint kodel ten yra nurodytas minimalus balas i mokama vieta?tai reiskia, kad 2005 taip pat budavo mokamos vietos?ar cia budavo mokamos tik tiems, kurie jau stotadavo pabaige viena aukstaji
jei kas zinot,noreciau,kad kas atsakytu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
10:26:45
| Nuoroda
jai ne pasplaptis su kokiais balais istojot i turizma ir sporto vadyba?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
10:26:45
| Nuoroda
jai ne pasplaptis su kokiais balais istojot i turizma ir sporto vadyba?
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą