Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
EGZAMINU UZDUOCIU NUTEKEJIMAS
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
16:53:51
| Nuoroda
Tie kas sako jog "didieji miestai nusirase" tai man atrodo trenkti kazkokie. Isvis negaliu niekaip suprast sito sakinio...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
17:11:31
| Nuoroda
nu blt jei dar reiks perlaikyt tai piz....c visoki olochai nesimoko 12 metu, o paskui perka tas sukrustas uzduotis ir nuo to kencia daugybe zmoniu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
18:33:14
| Nuoroda
Visada egzaminai Lietuvoje nebuna slapti,kaip kiekvienais metais taip ir siemet kazkas zinojo uzduotis,beto niekaip nepakeisi buvo,yra ir bus taip.Juk Lietuvoje viskas per pazistamus,draugus ir pinigus.Svietimo sistema tikrai lietuvoje yra bloga ir jau seniai sutrunijusi,kuriai reikia permainu,egzaminai tikrai nemanau kad patikrina mokinio sugebejimus juk tai vos ne 50%,jei ne daugiau, yra sekmes dalykas.Daug kas pasireiskia kad uzduotis nutekejo,bet ar tai ka pakeis?reikes perlaikyti,bet juk ir tada galima teigti kad vel nutekes ir kas is to? du kartus istverti cia nesamone?!As jau tikrai nenoriu Lietuviu ir kitu egzu perlaikyti,parasiau egza ir atsiribojau no jo,nes kitiem ruosiesi,paklaustu apie koki rasytoja lietuviu tai nezinau ar ka pasakyciau....net nenoriu galvoti kad perlaikyti reikes...Beto kam tai geriau bus?gal 1% daugiau gausi,jei ne maziau,bet kas is to?Lietuvoje niekas nepasikeis,kol nepasikeis lietuviu poziuris i svietima,moksla,valstybe ir taip toliau..jei pagalbetume apie studijas tai dar blogiau pasidarytu...Nutekejo ir viskas,nereikia cia taip rekti to,juk ir taip visi zino,beto jei su tuo negali susitaikyti tai patikek universitete ar kolegijoje bus laaaabai sunku....
P.S.cia tik mano subjektivi nuomone
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
20:20:39
| Nuoroda
miraclelost Sutinku su tavim Siaip aplamai mes neesame loxai ir panasiai kaip cia vienas teige , jog uzsiregistravo del manes Bet jei rimtai , tai aisku , kad siais metais nutekejo info . Aisku nieko mes nepadarysime . O jei rimtai , nezinau ka jaunimas galvoja apie studijas Lietuvoje , as tai pvz net nenoriu cia lietuvoje buti ir studijuoti , nes matau kitoje salyje perspektyva . Kur svietimas yra geras ir tikrai i pasauli paleidzia profesionale asmenybe. Kurie nusirase sekmes jiems . O tie kurie pardave uzduotys ir panasiai , tai jiems atsirugs gyvenime , kita kart , turbut sutrumpes ju pirstai... Zodziu neturiu , ka pasakyti ...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
20:26:55
| Nuoroda
siap idomu, kai eini po matiekos egzo ir tau priesais beinantys vaikinukai sneka mazdaug: tas uzduotis ir gavom, gerai kad issisprendem vakar. Na nebutu lietuva cia...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
20:35:17
| Nuoroda
Cia po mokyklinio ar vlst ? Isvis greit koks anonimas parasys i laikrasti .. Ir pasakys , kas nusirase tai yra is kokios mokyklos ir panasiai .. Ir anuliuos visu darbus ir tures perlaikyti..l.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
21:36:54
| Nuoroda
o db tikėkimės, kad jos nenutekėjo nlb kas apie jas šneka, tad belieka laukimas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
22:59:59
| Nuoroda
zemynos mokykloj nutekejo? blm negalejau nepasirasyt cia..as is zemynos mokyklos bet vapse pirma karta tokia nesamone girdziu uzduotis gauna NEBENT tie kieno teveliai kokius aukstus postus gauna, bet tai jezau korupcija visada buvo ir bus o cia tai jau ziuriu mada tampa, parasai egza o po to ''eij!informacija nutekejo '' ,,uzsidekit sauskelnes jei jum ten kazkas teka
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
23:08:50
| Nuoroda
Esu abiturientė ir šiandien laikiau lietuvių kalbos valstybinį egzaminą. Norėčiau prisidėti prie atsiųstų laiskų bei komentarų ir aš. Esu vilnietė ir žinau, kad ne mažiau nei pusė Vilniaus Žveryno gimnazijos moksleivių gavo egzamino užduotis vakar vakare. O gavo ne iš vieno punkto- turėję užduotis jas gavo iš skirtingų žmonių ir už skirtingą sumą. Turbūt buvo vienetai tų, kurie nebuvo net matę užduočių dar pries prasidedant egzaminui. Pirma maniau, kad tokia situacija tik mūsų mokykloje, bet pasidomėjau ir sužinojau, kad taip buvo daugumoje Vilniaus mokyklų.
Tai tik kalbos (bet juk patys moksleiviai žino daugiau apie esama situacija nei koks NEC atstovas), bet draugai pasakojo, kad išankstinėmis užduotimis džiaugėsi didesnioji dalis Radvilų mokyklos mokinių, Salomėjos Nėries gimnazija, Žemynos gimnazija. Panašiai buvo ir Pilaitės vidurinėje mokykloje
Va tau zemynos sule O siais metais irgi gavote nes Ten mokinasi mano klasiokes puske , kuri turejo uzduotys
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
23:18:48
| Nuoroda
nesakyk man ''irgi gavote''nes atrodo kad cia as asmeniskai pirkau kazka;DDgalu gale nesu tiek beviltiska, kad pirkciau lt kalbos egzo uzduotis,18 metu praktika man leidzia ji islaikyt paciai.be to ka irodo tie''mano drauges pusseres seneles brolio kaimynas sake, kad...."?kazkas nusipirko?nu ir tegu dziaugias, bet nemanau, kad pakartotine sesija bus del tokiu a le nuogirdu;]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
23:24:44
| Nuoroda
Manai As tai kitaip galwoju
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-01
23:28:05
| Nuoroda
as irgi is vln, bet apie joki nutekejima negirdejau. visi mano pazistami uzduociu tikrai nezinojo... tai nesuprantu is kur sitos kalbos kyla, jeigu keli zmones ir turejo tai cia taip visada buvo ir bus lietuvoj, juk mes giminiu krastas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
18:59:30
| Nuoroda
kazkoks paima durnelis ir pradeda sneket apie nuplatinimus.... gal uzsikiskit viena karta.... ir nedurinkit vieni kitiem smegenu.? kaaa..? .... nesuprantu kame pointas tokiom temom sneket.... ciudakai
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
21:04:26
| Nuoroda
esme tame, kad belekoks duras tipelis gaus daugiau uz ta kuris nuosirdziai mokesi, aisku kad vln turejo uzduotis, kadangi net tokie kaimai, kaip pas mane turejo jas, tik ce tokiu buvo vienetai,o mieste tai buvo zenkliai daugiau. tad nereikia gintis, kad "oj neturejom ir nepezekit kad mes nusirasem" jei visai ka kita faktai rodo, bent drasus bukit. ir po rezu visi puls girtis "oj kokie mes protingi" turtingi nera tas pats kas protingi... galbut as kvaila kad noriu buti sazininga, gyvenimas parodys.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
21:14:21
| Nuoroda
na jau, nuskambejo taip, kad vos nepasijutau kalta, kad esu is vilniaus. kas per absurdai kad cia vos ne kas antras uzduotis turejo! ne velnio! jei is vilniaus, nereiskia kad nesaziningi as asmeniskai ne vieno is anksto zinojusio kokio nors dalyko uzduotis nepazistu, ir gal labai naivi esu, bet tikrai nemanau kad aplink vien nesaziningi ir gerai egzus islaiko tik tie, kurie nusiraso
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
21:20:30
| Nuoroda
buciau tavo drauge i tureciau uzduotis, manai pasisakyciau? nebukim naivus.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
21:26:23
| Nuoroda
o gal nebukim tokie pesimistai ir neisekokim samokslu visur?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-02
21:35:21
| Nuoroda
ieskome ne visur, o mums aktualiuose dalykuose. sustoja pirmais numeriais i univierus i paskui sliauzia i saraso gala, nes kai kuriuos egzus univieruose teiperka, kas kad turiu babkiu, bet matau kur ir kitur jas galima isleist
|
Žinutė parašyta:
2008-06-02
22:11:20
| Nuoroda
jau tikrai,samokslo teorija,nesamone! tai gerai,kad kas turi babkiu,as ju tureciau ir pasidaryciau sau gyvenima toki,kad nereiktu forumuose verkt,kad nieko nesugebu,nes kiti mano vieta uzeme.viskas.daugiau sia tema nera ka sneket.
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-03
00:44:21
| Nuoroda
Abituriente001, nesigydei kada del paranojos? jei ne, tai patariu...
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą