Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-11-22
18:53:13
| Nuoroda
Gal zinote ar imanomas toks dalykas, kad tikrintis CMEK vienu metu ir Teisei ir policijos veiklai(MRU) ir Policijos mokyklai (Klaipeda) ? Policijos veikla cia atsarginis atvejis, butu gerai, kad vienu kartu ir tai ir tai skilciai eitu praeit, nes toli gyvenu nuo Vilniaus, gal kas zino ka nors ar taip imanoma ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-12-02
20:42:20
| Nuoroda
Aš esu MRU teisės ir policijos veiklos 1 kurso studentas ir suprasdamas dabartinę abiturientų situacija pasistengsiu jums padėti rasti atsakymus į jums rūpimus klausimus susijusius su šiomis specialybėmis. Praeitais metais pats buvau abiturientas ir žinau, kad tikrai nedaug yra informacijos apie MRU Viešojo saugumo fakulteto specialybes. Kam reik info apie MRU VSF rašykit Skype: axelass (Tomas) pasistengsiu atsakyt į klausimus. |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-18
19:57:30
| Nuoroda
sweiki, gal galetumete kas nors padeti? apsilankaiu policijoje ten gawau anketa, kurioje wienas is klausimu "siekio tarnauti vidaus tarnyboje motyvacija ir lukesciai" gal galetumjete patarti ka pritingo parasyti nes nieko nesugalwoju protingo o durnai bele uzpildyti nesinori;DD |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-04-19
20:40:54
| Nuoroda
Cheeba rašė:
sweiki, gal galetumete kas nors padeti? apsilankaiu policijoje ten gawau anketa, kurioje wienas is klausimu "siekio tarnauti vidaus tarnyboje motyvacija ir lukesciai" gal galetumjete patarti ka pritingo parasyti nes nieko nesugalwoju protingo o durnai bele uzpildyti nesinori;DD Manau visi panašias anketas pildėm;] Kiek žinau visi rašo - karjeros perspektyvos, socialinės garantijos ir t.t |
Žinutė parašyta:
2010-06-23
13:19:00
| Nuoroda
vakar teko ir man buti cmek'e, nuejau valanda pabuvau ir mane isvare pats pirmininkas kadangi mano siuntime buvo padaryta klaida, sake viska issiaiskins ir man pranes, bet teko paciai aiskinbtis nes jioe to daryti net nesiruose.. aiskinausi kol is policijos jiems nusiunte faksu istaisyta siuntima.. aisku pirmininkui ir neurologei tai nepatiko. praejau visus gydytojus kol vel teko gryzti par neurologe 307 kab ir ji ejo pasitarti su pirmininku.. ji mane praleido ir nusiunte pas vidau ligu gydytoja.. jis neturejo prie ko prisikabinti dare tyrimus, ziurejo skydliauke,nieko nerado.. kol jam pasirodziau netinkama kriminalistes darbui nes matot sveriu 2kg per mazai nei tureciau.. na ka daugiau ten net nesiruosiu grysti nes vistiek jie ras prie ko prisikabinti.. linkiu stiprybes tiems kurie ruosiasi ten eiti, nes daktarai su mumis ten elgesi daug blogiau nei su gyvuliais.... beto kaip jie sake 1 is 5 buna tinkamas.. tik jie nesusimasto kad zlugdo jaunu zmoniu gyvenimus.. beto jiems visiskai nesvarbu kur tu nori stoti ar i klaipeda ar i kauna. vistiek jei jiems nepatikai tai ir busi netinkamas. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
16:22:41
| Nuoroda
Sveiki, imanoma istoti i teise ir policijos veikla su 14,82 balu? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
17:58:03
| Nuoroda
Indruttė rašė:
vakar teko ir man buti cmek'e, nuejau valanda pabuvau ir mane isvare pats pirmininkas kadangi mano siuntime buvo padaryta klaida, sake viska issiaiskins ir man pranes, bet teko paciai aiskinbtis nes jioe to daryti net nesiruose.. aiskinausi kol is policijos jiems nusiunte faksu istaisyta siuntima.. aisku pirmininkui ir neurologei tai nepatiko. praejau visus gydytojus kol vel teko gryzti par neurologe 307 kab ir ji ejo pasitarti su pirmininku.. ji mane praleido ir nusiunte pas vidau ligu gydytoja.. jis neturejo prie ko prisikabinti dare tyrimus, ziurejo skydliauke,nieko nerado.. kol jam pasirodziau netinkama kriminalistes darbui nes matot sveriu 2kg per mazai nei tureciau.. na ka daugiau ten net nesiruosiu grysti nes vistiek jie ras prie ko prisikabinti.. linkiu stiprybes tiems kurie ruosiasi ten eiti, nes daktarai su mumis ten elgesi daug blogiau nei su gyvuliais.... beto kaip jie sake 1 is 5 buna tinkamas.. tik jie nesusimasto kad zlugdo jaunu zmoniu gyvenimus.. beto jiems visiskai nesvarbu kur tu nori stoti ar i klaipeda ar i kauna. vistiek jei jiems nepatikai tai ir busi netinkamas. sutinku... manes ir vos nesuzlugde,,, bet siaip ne taip atsilaikiau... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
18:02:09
| Nuoroda
It's me rašė:
Sveiki, imanoma istoti i teise ir policijos veikla su 14,82 balu? taip... i mokama galima,,, nes kiek pamenu praeitais metais i vnf paskutinis priimtasis buvo priimtas kazkur su 13,** kazkiek balo... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
13:35:57
| Nuoroda
Sveiki. Mano balas tik 14.2 ir as bandau stoti i mokama teise ir policijos veikla.. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
15:06:07
| Nuoroda
saldax rašė:
Sveiki. Mano balas tik 14.2 ir as bandau stoti i mokama teise ir policijos veikla.. buk ramus/rami |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-12-11
16:19:50
| Nuoroda
Sveiki visi, norėčiau paklausti o kaip stojant į "teisė ir policijos veikla" ar gaunamas kažkoks balas už tuo atlaikytus fizinius normatyvus? |
|
Žinutė parašyta:
2012-01-21
20:43:33
| Nuoroda
kornelytė rašė:
Sveiki visi, norėčiau paklausti o kaip stojant į "teisė ir policijos veikla" ar gaunamas kažkoks balas už tuo atlaikytus fizinius normatyvus? Sveika. Neprideda |
|
Žinutė parašyta:
2012-01-21
20:44:16
| Nuoroda
kornelytė rašė:
Sveiki visi, norėčiau paklausti o kaip stojant į "teisė ir policijos veikla" ar gaunamas kažkoks balas už tuo atlaikytus fizinius normatyvus? Sveika. Neprideda |
|
Žinutė parašyta:
2012-02-03
11:41:06
| Nuoroda
Sveiki. Gal yra studijuojanciu teise MRU (neakiv)? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-02-05
17:04:35
| Nuoroda
Lengvi pinigai |
|
Žinutė parašyta:
2012-02-14
10:33:23
| Nuoroda
Sveiki, esu IV kurso istorijos studentas. Siūlau istorijos korepetitoriaus paslaugas. Esu vedęs daugiau nei 40 pamokų devintoms ir dvyliktoms klasėms, taip pat turėjęs ne vieną mokinį, mokant istorijos. Tad darbo specifiką išmanau. Galiu padėti atlikti istorijos užduotis 6-12 klasėms, taip pat padėti konstruktyviai pasiruošti valstybiniam istorijos brandos egzaminui. Kaina: 10 lt/ 1 val. Kontaktai: el. Paštas: andajasintj@gmail.com; tel. Nr: 863979695 |