dėl atestato vežimo
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-15 22:04:02 | Nuoroda
susipainiojau visai, kur reikia vežt atestatą.. gal kas nors iš jau įstojusių galės padėt na aš prašyme, tarkim, surašau specialybes VGTU ir VU, ar galiu atestatą pristatyt į kurią nors kitą aukštają mokyklą, tarkim į KTU Panevėžio institutą (žymiai arčiau būtų)? Ar man jau tada būtinai iki VGTU keliaut reikia su atestatu?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-15 22:08:07 | Nuoroda
Atestatą galima pristatyti bet kuriai aukštajai mokyklai iš pateiktų Lamabpo bendrųjų stojimų 2008 m. taisyklių pačiame gale.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-16 18:23:13 | Nuoroda
Dokumentai registruojami toje pacioje aukstojoje mokykloje kurioje buvo atsiustas (iteiktas) prasymas. Asmenu,kurie prasyma pilde internetu,dokumentai registruojami bet kurioje aukstojoje mokykloje dalyvaujancioje bendrajame priemime.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-16 22:00:50 | Nuoroda
as tai apskritai susipainiojus ka po ko reikia daryti. tarkim dabar islaikem visus egzus, bet dar nezinom rezultatu, laukiam. tai man prasyma nesti tada kai jau zinosiu rezultatus ar galiu kad ir dabar? is kur gauti ta prasyma? ir kaip ten vyksta - nunesi prasyma, tada uzregistruoji atestata ir lauki rezultatu kas priimtas ir kas ne? prasau, paaiskinkit kas nors man tokiai bambukei
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-16 22:09:25 | Nuoroda
Užknisot jau. Vienas per tą patį. Jau dėl tų stojimų sukurta milijonas tų pačių temų ir dar daugiau pranešimų. Pasiskaityk www.lamabpo.lt taisykles, ten viskas gražiai surašyta su terminais. Gana teršti forumą savo kvailais, nuolat besikartojančiais klausimais. Jau vien šiame forume apstu atsakymų į jūsų kartojamus klausimus.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą