Kas į SSE?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 20:48:55 | Nuoroda
oho as panasia zagatofke irgi siandien jau pradejau darytis. tai manau vienintelis budas kaip pasiruosti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 21:07:07 | Nuoroda
kaip miela, kad ne visi, stojantieji į rygą, labai rimti dabar galvoju, kad dar gal reiktų kelias formules išmokti, na juk dėl viso pikto nepamaišys... DDD juk būtų žiauru, jei nesugebėtum rutulio nuopjovos tūrio formulės pasakyti...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 21:36:28 | Nuoroda
Eiii, chebra, negąsdinkit, vos nepatikėjau pradėjus skaityt apie pasiruošimus ir "zagatofkes" Aš tai nieko ypatingo nesiruošiau, o ryt iš pat ryto šaunu į Rygą... Bus kaip bus.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 21:42:14 | Nuoroda
bla, sėkmės dideliausios!!!!! žinok lietuvoj turi palaikymo komandą didelę na bet vis tiek nustebinai savo nepareigingumu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 21:50:51 | Nuoroda
jo... bla sekmes tau kai pagalvoju kad po poros dienu manes tas pats laukia tai net siurpas nupurto
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 22:11:27 | Nuoroda
Pareigingai apmąsčiau, kaip save po 5 metų įsivaizduoju ir kodėl į Rygą stoju, bet ties tuo ir pabaigiau Manau, kad ramiau bus šnekėt "iš lempos". Ir išvis, nebegąsdinkit manęs, taip gerai laikiausi, o dabar, va, privertėt nepareiginga ir nepasiruošusia pasijust.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 22:16:09 | Nuoroda
D didziausios sekmes kas artimiausiu laiku vyks rygon. lauksim naujienu ir atsiliepimu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 22:19:39 | Nuoroda
tikrai nenorėjau, kad nepareiginga pasijustum na Tu dar jiems parodysi šiaip geriausia tokiam pokalby ir yra atsipūtus būti, bet man niekada taip neišeina...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-14 22:31:41 | Nuoroda
jabadabadu, baik tu, viskas okay, kažkaip ramiai (bent jau kol kas) į šitą reikalą žiūriu. Už linkėjimus nedėkosiu, sako, kad negalima Jei turėsiu jėgų, brūkštelsiu ryt vakare kas ir kaip.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-15 12:05:08 | Nuoroda
tie s buvo pokalby, parasylkit kaip sekes ir kiek laiko truko aisku nerasysit klausimu del konkurencijos na bent jau kazka pasakykit... kiek ten zmoniu klausos/tardo tave? ir siaip emotions pls
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 10:24:54 | Nuoroda
to tram_pam_pam: me ryt varau i pokalbi.. 14.00 su eurolines vaziuoji?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 12:38:22 | Nuoroda
Tai vat... Pasikalbėjau. Pokalbiai vyksta žaviuose kabinetuose antrame aukšte. Vienu metu, berods, 4 žmones skirtingi dėstytojai skirtingose patalpose "interviuoja". Aš pakliuvau pas SSE rektorių Interviu vykdo du žmonės: vienas klausinėja, o kitas "konspektuoja" tavo atsakymus. Šiaip atsisėdus ant sofkutės įtampa greit dingsta, nes žmonės tikrai malonūs ir gana paprasti. Kalbėjomės ~20min, gal kiek trumpiau. Dėl klausimų, tai tematika tokia, kaip ir minėjo anksčiau pasisakę SSE studentai. Sunku kažką konkrečiai pasakyti, nes tavo atsakymas "iššaukia" kitą klausimą Sėkmės visiems, kurių pokalbis dar tik laukia!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-16 14:31:46 | Nuoroda
as su masina pats vaziuoju, o tu is kur?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 20:21:48 | Nuoroda
na va as irgi pasnekejau. Teko garbe sneket su rektoriumi )) labai graziai mane pasitiko, jis viska rasesi o tokia moteris manes klausinejo. Siaip labai laid back viskas vyko, tikrai nejauciau jokio streso, nes tiek tas kambarys tiek sofkutes tikrai lb gera atmosfera sukuria. Ir siaip dar lb daug su jais prisijuokem. o i gala isvis apie muzika pradejom sneketi. Pasakiau kad esu Stingo fane tai rektorius galva linkstet pradejo "good choice good choice"... po to dar klause apie mano emaila kodel jis butent toks nu keistai ir idomiai, na aisku klause ir tu tradiciniu klausimu (didziausia gyvenimo klaida, kodel ekonomika ir t.t.) keista kad nieko is motyvacinio laisko neklaiuse..na tiek xebryte, laukiam rezultatu:) parasykit kaip jum sekes, manau jau visi pasnekejom.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 20:53:36 | Nuoroda
emmm, atmosfera puikia, pokalbis praejo labai linksmai, teko net pasijuokti nepasisant to dideliu vilciu nededu, nes buvau sekmingai vartomas motyvacijos klausimais
Žinutė parašyta: 2008-07-17 21:02:50 | Nuoroda
Man tas pats. Streso nejaučiau, nesijaudinau, tačiau, man rodos, suabejojo mano motyvacija ( vat ko ko, o šito tikrai nesitikėjau) ir tuo, kad per sunku gali būti mokytis, nes pratęs visada visur pirmauti, o čia greičiausiai pirmas nebūčiau. Nežinau, kad ir kaip stengiausi, nesimatė, kad labai tikėtų mano noru mokytis ekonomikos. Atrodo įdomus man tas dalykas, traukia, neįsivaizduoju savęs niekur kitur, dar pora ideologinių dalykų įvardinau - ką dar galima sakyt??? Nu neturėjau patirties jokiuose ekonomikos projektuose, pas mane mokykloje jų tiesiog nebūdavo ir neskelbdavo apie juos. Apmaudu tiesiog. Pastebėjo ne tuos minusus manau. Bet ką jau čia bepridarysi...
  • Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 21:05:15 | Nuoroda
dzin, uztat bent smagu buvo neprastos patirties igavau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-17 21:42:47 | Nuoroda
Na man irgi labai interviu patiko, patiko, kad elgėsi kaip su sau lygiaverčiais, lietuvoje dėstytojai tai užmiršta, net keista Kad ir kaip bebūtų, tikrai džiaugiuosi galimybe, kad teko tokiam interviu pabūti, tačiau didelių vilčių patekti nepuoselėju, nes kai labai labai tikiesi kur nors patekti, po to būna žiauriai skaudu, kad nepavyko. Na bet kaip bus, taip
Žinutė parašyta: 2008-07-18 00:22:02 | Nuoroda
Man asmeniškai interviu buvo įdomus, tačiau sunkokas. Atsakiau į labai daug klausimų, tačiau keletą kartų tiesiog prievartavo norėdami, kad atsakyčiau oficialiu-raštišku stiliumi: 1)...2)...Tas labai trikdė. Dar vienas dalykas, kuris išmušdavo iš vėžių, kad buvo pastoviai kišama "you didn't answer my question" ir vėl tas išskaičiavimo norėjimas. Galbūt gerai tikslumas, tačiau nemanau, kad įmanomas tokioje aplinkoje. Beje, sėdėjau ant kėdės, o ne ant "sofkutės", kaip daugeliui nuskilo ;-] Nesiskundžiu žinoma, ne pasėdėt atėjau. Bet kokiu atveju įgijau patirties, kad reikia savimi pasitikėti, net kai tave mėgina žlugdyti. Buvo išties įdomu, tiesiog vyravo keista tendencija, kad teigiami faktai ne itin eskaluojami, o neigiami pučiami kaip burbulas ir žiūrima, kaip tu sugebėsi iš to išsisukti. Tai buvo ne interviu, o tikras competition.
  • Fizika / VBE 89
  • Istorija / VBE 94
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 100
Žinutė parašyta: 2008-07-18 01:54:14 | Nuoroda
Na, aš irgi ne ant sofkutės buvau... Tačiau nebuvo nė karto, kad sakytų "you didn't answer my question". Vat kas buvo sunku, tai kad užsikabino už poros dalykų ir nagrinėjo juos ilgiau nei kitus. Mintys pradėjo baiginėtis, šiek tiek anglų poroj vietų užstrigo. Iš pat pradžių klausimai pakankamai paprasti, bet matosi, kad labai žiūri kaip reaguosi, po to jau seka sudėtingesni kažkiek, negalima per daug užsigalvot, reikia greit sakyt, todėl ne visada geriausią variantą pasakai. Dabar, kai pagalvoju, kai ką būčiau visiškai kitaip sakęs, o kai kur pridėjęs dar, nes gali būti, kad buvau vietomis "misunderstood"...
  • Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 97
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą