Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Kas į SSE?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
13:52:20
| Nuoroda
ei, o kaip "būrelis" angliškai ?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
13:55:06
| Nuoroda
Oij kokie jūs -monės kartais juokingi DD Manot be reikalo yra tiek daug antrąkart bandančių laimę įstoti į rygą? Dar net neįstoję, o jau šnekat apie studijų kokybę? Ir kuo čia dėta studijų kokybė? Studijų kokybė nuo stojančiųjų nelabai tepriklauso, juk studijas ne stojantieji teikia... Na žodžiu, pirma bent praeikit rytojų, tada šnekėt galėsit O kai nuvažiuosit į rygą, tikrai nebesinorės nepatekti ten. Bent man taip buvo Ir tikrai širdį skaudėjo, kad neįstojau ir tikrai ne šiaip sau bandau čia vėl stoti. O lietuvių priim apie trisdešimt tik, nes mūsų valdžia nefinansuoja sse, kaip kad tai daro latvija.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
13:55:47
| Nuoroda
club gali sakyti
|
Žinutė parašyta:
2008-07-07
13:57:04
| Nuoroda
jabadabadu - labai taikliai apie studijų kokybę
|
|
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
16:15:11
| Nuoroda
Sveiki
Gal kas galit pasakyt kaip reikia apiforminti dokumentus ?
Ar dokumento ir jo vertimo "enclosure number" turi būti tas pats ?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-07
17:29:37
| Nuoroda
Manau, kad tai tik smulkmena, į kurią niekas per daug dėmesio nekreips. Svarbu, kad susigaudytų visuose tuose popieriuose ir viskas
|
|
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
18:54:05
| Nuoroda
tai aš manau, kad tiesiog ir vertimą ir dokumentą susegi kartu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
19:45:38
| Nuoroda
nu blyn niekaip iš galvo neišeina tas "nebeliko azarto" DD
Sėkmės rytoj Looserių rygoj nepriima Iki rytojaus
|
Žinutė parašyta:
2008-07-07
23:26:37
| Nuoroda
Iki Sėkmės rytoj visiems
|
|
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
00:34:56
| Nuoroda
Ganbarimasu!
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
01:43:01
| Nuoroda
ka tik baigiau pildyti anketa... Ryt busiu nekoks.. gaila.. poor time management pas mane
Ryt visiems SEKMEEES
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
06:52:20
| Nuoroda
Sekmes visiems siandien!
P.S. per gerai nepasirodykit..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
20:59:44
| Nuoroda
Tikiuosi, visi pasirodėt taip, kaip galėjot geriausiai, nes būna labai liūdna, kai žinai, kad galėjai geriau nežinau kaip jūs, bet aš tokia pavargusi, negi rimtai tos trys valandos tiek daug jėgų atima? Šiaip kaip jaučiatės? Gal grįžo azartas?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-08
22:20:00
| Nuoroda
Nežinau, jaučiu kad susipisau, ypač rašiny. Labirintų ne per daugiausiai padariau. Kai kurie iš tų paveikslėlių sekų buvo visiškas kosmosas. Mintinas skaičiavimą ne visą spėjau. O iš matematikos testo 6 nepadariau. Krc, šūūūdas. Ir dar susirgau dabar. Išvis zjb. Kuriam kabinete buvot? Pas mane buvo vienas bachūras, nu ant tiek šlykštu žiūrėt, kaip šiknon lindo vykdydojui ( nežinau, turbūt ten dėstytojas koks...), bet matieką viską spėjo ir dar anksčiau už visus išėjo. Kirvis su tokiu studijuot būtų.
|
|
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
22:35:55
| Nuoroda
Girtas Moskite,
nesinervink taip, gal ne taip blogai viskas jau buvo. Juk garantuotai ne visi suspėjo viską padaryti, esmė, kiek tu aplenkei kitų. SSE kaip visada pasirenka tokias banalias, gal net šiek tiek buitines temas. Nors aš manau, kad vis dėlto jie tą rašinį taip probėgom pažiūri, nes juk realiai supranta, kad per pusvalandį šedevro nesuskursi , o ypač tokia tema kaip community Sveik, nes na juk sergantis negalėsi į interviu važiuoti
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
22:37:08
| Nuoroda
O ka tiksliai reikejo daryti tame labirinte ir ka reiske tie zenkliukai?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
22:40:34
| Nuoroda
tayp, esmė labirinto rasti tesingą kelią iš jo. Kiekvieną kartą, kai praeini punktyrinę liniją, tie trikampiukai pasisuka laikrodžio rodyklės kryptimi per vieną ir jie tau gali užblokuoti kelią, jei taip atsitinka, vadinasi, ieškai galbūt kito įėjimo arba kito posūkio. Čia kaip kompiuteriniuose žaidimuose, man taip sakė, kažkas tokio
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
22:41:40
| Nuoroda
o tai ką tipo buvo tokių, kurie viską spėjo ?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
22:42:27
| Nuoroda
As biskiuka nesupratau kas ten instrukcijose prie labirinto apie kazkoki pavyzdi buvo parasyta?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-08
22:43:09
| Nuoroda
Labirinte reikėjo rasti įėjimą ir išėjimą. Tie ženkliukai, kur o------o reiškė, kad kai pro juos praeini, kiti ženkliukai ( pavadinčiau juos durimis) pasisuka ketvirčiu rato pagal laikrodžio rodyklę. Taip vieni keliai atsiveria, kiti užsiveria. Šiaip tai labai įdomi užduotis, tik tiek, kad laiko maža. Norėtųsi kada nors paspręsti ramiai kažką panašaus.
|
|
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą