Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Kas i Soc. Darba VU? :)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-28
12:49:17
| Nuoroda
Sveiki
jau kaip knieti su jumis visais susipažinti
o aš 41, mano balas 1615.50
ar dalyvausit fuxų stovykloje ? ar jau vežėt dokumentus ?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-28
14:13:37
| Nuoroda
Sveiki mieli kursiokai esu iš Alytaus ,tikiuosi susibendrausim įstojau 2 nr ,balas 1807, nlb čia norėjau ,bet tikiuosi bus įdomu ir smagu rašykit susipažinsim per skypę : meta-x-a
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-28
19:26:24
| Nuoroda
Sveiki kolegos as irgi istojau (dienini) noreciau susipazinti su bendrakursiais rasykit, susipazinsim skype alincik89
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-29
16:27:50
| Nuoroda
sveiki, o as jau antra kursa sito dalyko jamsiu (:
kaip keista skaityt,kai jums db taip viskas idomu, nieko nezinot, o mums pernai taip buvo : )))
taip greit laikas praejo.(:
labas agata ;DD
jei kas idomu labai - klauskit (:
del bendrabucio pavyzdziui (:
jei ka mano skype tyliai_tyliai (:
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-30
14:57:03
| Nuoroda
----->Mėja
tai papasakok, prašau, apie bendrabutį
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-30
15:06:21
| Nuoroda
Labukas As Eimante is Marijampoles, istojau i dienines studijas, tad esu patenkinta, jog cia mokysiuosi. Tikiuosi musu kolektyvas bus draugiskas ir susibendrausime, o kas del vaikinu tai cia jau kitas klausimas gal bus vienas kitas.. hmm.. mano skype : melynake25320.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-30
15:16:57
| Nuoroda
Sveikos, PANELES! Taip kreipiuos, nes matau jog vien "bobincius" cia musu susidares;DD Taigi, bus malonu su visomis susipazinti ir bendrauti. Manau socialinis darbas gan puiki specialybe, praplecianti akirati visose mokslo srityse. :> P.s. mane rasti galite el.pastu [email protected] .
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-31
00:21:02
| Nuoroda
istikruju butu gan idomu daugiau suzinoti apie bendrabucius kas raset prasyma jam gauti?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-31
13:31:15
| Nuoroda
Aš
beje, o tiesa, kad jei užsienio kalba yra ne anglų, tai reikia plius papildomai anglų dar mokytis ? na tarkim aš mokykloje mokiausi vokiečių, ar dabar reikės ir anglų ?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-01
00:11:28
| Nuoroda
Sveikos
Ir aš esu VU soc. darbo neakivaizdinuke
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-01
00:17:18
| Nuoroda
mano skype: wicca_grace
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-02
21:25:41
| Nuoroda
Hay. Aš irgi soc.darbą studijuosiu (dieninės studijos). manau, faina būtų susipažindint. Gal yra kas Vilniuje vasarojat, ar šiaip Vilniuje gyvenat? Galim net kada susitikt, pasitūsint. Jugi smagu būtų. Jei ką, mano tel. 862506158 one.lt galit rasti niku Tontita iki.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-06
09:56:52
| Nuoroda
yearning, greiciausiai tau reiks rinktis ta uzsienio kalba, kurios mokeis mokykloje. Bent jau pirmus metus, nes pasirinkusi anglu, kurios nesimokei tarkim, tai bus sunku susigaudyt. Gali taip buti, kad ateina destytojas ir desto angliskai... Na bent jau taip kolegijose tikrai buna... Kaip ten buna univere tai tik speju.. del visa ko, rinktis geriausia suprantama kalba
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-06
12:53:30
| Nuoroda
sveiki mieli fuxiukai kazkiek paskaiciau jusu forumiuka daugiau tyngejau, pirmas atsakymas taip sioj specialybej bus dauguma merginu ) antras dalykas, kas as, as jusu kuratorius muahaha ) siaip jau dabar skatinu varyti i fuxu stofke kas norit, o jei dabar kokiu klausimu labai kyla nezinau kompas mano kadangi uzluzes skype neturiu galiu one duot tai va : deathpipe ten kreipkites jei kyla klausimu labai svarbu ) p.s. butu malonu suzinoti kas is panevezio, man kaip panevezieciui paciam idomu O)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-06
12:59:30
| Nuoroda
joa dar uzmaciau kad ir mano viena grupioke cia jum padeda neoficialiai saunuole goda siaip dar va jei del bendrabucio klausimu kyla irgi rasykit nezinau duodu ir savo pasta labai tik nepriterskit bukit zmones ) [email protected]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-09
14:38:37
| Nuoroda
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
koks pastabus ;D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-09
14:42:47
| Nuoroda
kiek atsimenu,tai pas mus kas ne anglu kalba mokesi mokykloje,tai turejo siek tiek problemu..hm nors nesu tikra,nes gal buvo 3 anglu grupes ir 1 vokieciu..neprisimenu sito,bet kai pradesit mokytis tai issiaiskinsit gi viska ir tikrai niekas nebusit nuskriausti : )
o del bendrabuciu,kad viskas gerai su jais, kas mazdaug domina : )))?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-13
21:25:33
| Nuoroda
whaha!
sveiki parvykę, tiksliau sveikos parvykusios ;}}
aš irgi antrakursė. bėdos dėl vyriškos giminės stokos? o mes gavom net 10 ir sakyčiau užgirti ir užmyluoti jie tarp mūsų ;D
draugiški žmonės FilosF mokos, geruliai ;>
o šiaip jeigu kartais prireiks konspektų ar šiaip ko skype me - shliooksht_
hey Donatai, hey Goda ;DD*
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-15
21:51:34
| Nuoroda
Sceikuciai ) as cia truputi paveluotai,bet irgi labai noriu susipazinti busiu neakivaizdiniam
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-08-19
15:25:32
| Nuoroda
Hau mano skype: dozalia
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą