Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2008-09-02
21:45:28
| Nuoroda
labas,tai vat kokia simet bus tvarka egzu ? iki kada reiks pranest,kad nori perlaikyt egz ?ir i savo sule kreiptis vel reiks ? |
|
Žinutė parašyta:
2008-09-02
22:13:44
| Nuoroda
Na , dar čia anksti apie tai kalbėti, manau |
|
Žinutė parašyta:
2008-09-10
11:35:11
| Nuoroda
gelyte_18 rašė:
Na , dar čia anksti apie tai kalbėti, manau Tikrai ne per anksti - nespėsi mirktelėt ir prabėgs tas likęs pusmetis |
|
Žinutė parašyta:
2008-09-13
13:47:30
| Nuoroda
o kazin siemet mes dar galesim perlaikyti ar ne?:) |
|
Žinutė parašyta:
2008-09-14
02:17:53
| Nuoroda
Esi dvyliktokas? Kreipkitės drąsiai: +37062572494 |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2008-09-16
18:05:11
| Nuoroda
Dėl perlaikymo,tai mes dar turėtume galėti perlaikyti,nes tas įstatymas kaip ir nuo 2009 m. o mes esam 2008/2009 m. laida |
Žinutė parašyta:
2008-10-07
18:40:57
| Nuoroda
nesijaudinkit,tikrai galesim perlaikyti tik tikiuosi niekam to neprireiks |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2008-10-29
15:41:27
| Nuoroda
Pas mano auklėtoją jau yra iškabintas skelbimas net kokiom dienom kokie egzaminai bus laikomi ir perlaikomi, tai jei ką domintų - kreipkites, parašysiu. Užjaučiu tuos, kurie laikys ir istoriją ir geografiją, nes šitie egzaminai bus laikomi vienas vieną dieną, o kitas jau iškart sekančią. |
|
Žinutė parašyta:
2008-11-03
11:46:35
| Nuoroda
tai bent tiek gerai, kad mum dar bus galima perlaikyt |
|
Žinutė parašyta:
2008-11-16
12:58:53
| Nuoroda
As ir istorija ir geografija laikysiu... Tad aciu uz uzjautima... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2008-11-29
17:59:19
| Nuoroda
Gerai, kad as istorijos nelaikysiu.. Galesiu ilgiau geografijai ruostis ;) |
|
Žinutė parašyta:
2008-12-04
17:12:21
| Nuoroda
svajotoja_ rašė:
Gerai, kad as istorijos nelaikysiu.. Galesiu ilgiau geografijai ruostis o kam tau geografija? ka ruosiesi studijuot? |
|
Žinutė parašyta:
2008-12-04
21:40:57
| Nuoroda
as_esu_as rašė:
svajotoja_ rašė:
Gerai, kad as istorijos nelaikysiu.. Galesiu ilgiau geografijai ruostis o kam tau geografija? ka ruosiesi studijuot? Stosiu i geografija
|
|
Žinutė parašyta:
2009-01-13
19:57:59
| Nuoroda
prisipazinsiu, niekad nesupratau zmoniu, kurie savo noru stoja i toki dalyka kaip geografija... gal cia mano materialistinis poziuris i gyvenima kaltas taves truputi negasdina ateities perspektyvos baigus geografija? juk 80% kad dirbsi su specialybe nesusijusi darba po to. |
|
Žinutė parašyta:
2009-01-13
20:26:28
| Nuoroda
as_esu_as rašė:
prisipazinsiu, niekad nesupratau zmoniu, kurie savo noru stoja i toki dalyka kaip geografija... gal cia mano materialistinis poziuris i gyvenima kaltas taves truputi negasdina ateities perspektyvos baigus geografija? juk 80% kad dirbsi su specialybe nesusijusi darba po to. Prie tavo pasisakymo dar galiu pridėti ir pavyzdį, mano giminaitis taip pat studijavo geografiją, o baigęs, mokėsi neakivaizdžiai visai kitą specialybę, pagal pastarąją, žinoma, dabar ir dirba,beje, su geografija nė kiek nesusijusia,praktiškai 4 metai buvo praleisti veltui. Na nebent yra norinčių tiesiog būti išprusę gegorafijos srityje. |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-01-16
21:41:59
| Nuoroda
o geografija ydomus mokslas ir nera cia ko ant jos stumt kiekvienam viskas skirtinagi |
Žinutė parašyta:
2009-01-16
22:46:36
| Nuoroda
Indr_e rašė:
as_esu_as rašė:
prisipazinsiu, niekad nesupratau zmoniu, kurie savo noru stoja i toki dalyka kaip geografija... gal cia mano materialistinis poziuris i gyvenima kaltas taves truputi negasdina ateities perspektyvos baigus geografija? juk 80% kad dirbsi su specialybe nesusijusi darba po to. Prie tavo pasisakymo dar galiu pridėti ir pavyzdį, mano giminaitis taip pat studijavo geografiją, o baigęs, mokėsi neakivaizdžiai visai kitą specialybę, pagal pastarąją, žinoma, dabar ir dirba,beje, su geografija nė kiek nesusijusia,praktiškai 4 metai buvo praleisti veltui. Na nebent yra norinčių tiesiog būti išprusę gegorafijos srityje. Siaip geografija baigus be mokytoju gali dirbti darba susijusi su turizmu,matereologija,gamtosaugininku ir t.t |
|
Žinutė parašyta:
2009-01-17
11:45:53
| Nuoroda
Kokios nuomonės vajej vajej, o jūs suprantat ką šnekat??? yra daug specialybių, pagal kurią darbo ateityje tikrai nedirbsi,, o čia mat neapykantą išreiškė žmogus net nežinodamas, kur galima dirbt baigus geografiją.siūlyčiau išvis patylėti, protinguli! aš ne materialistė ir nesirenku tokios specialybės, kuris yra populiariausių penketuke.Renkuosi kas man patinka. Tad... patylėk . |
|
Žinutė parašyta:
2009-01-17
15:53:15
| Nuoroda
svajotoja_ rašė:
Kokios nuomonės vajej vajej, o jūs suprantat ką šnekat??? yra daug specialybių, pagal kurią darbo ateityje tikrai nedirbsi,, o čia mat neapykantą išreiškė žmogus net nežinodamas, kur galima dirbt baigus geografiją.siūlyčiau išvis patylėti, protinguli! aš ne materialistė ir nesirenku tokios specialybės, kuris yra populiariausių penketuke.Renkuosi kas man patinka. Tad... patylėk . Kam tiek agresijos? Taupykit nervus egzaminams |
|
Žinutė parašyta:
2009-01-17
16:18:30
| Nuoroda
Indr_e rašė:
svajotoja_ rašė:
Kokios nuomonės vajej vajej, o jūs suprantat ką šnekat??? yra daug specialybių, pagal kurią darbo ateityje tikrai nedirbsi,, o čia mat neapykantą išreiškė žmogus net nežinodamas, kur galima dirbt baigus geografiją.siūlyčiau išvis patylėti, protinguli! aš ne materialistė ir nesirenku tokios specialybės, kuris yra populiariausių penketuke.Renkuosi kas man patinka. Tad... patylėk . Kam tiek agresijos? Taupykit nervus egzaminams Kad sunervavo pats nesuprasdamas, ką pasakė. Aš, kaip ir jis, išsakiau savo priešingą nuomonę ir tiek. |