Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
14:07:39
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Sveiki. Ilgai skaičiau tas jūsų diskusijas ir nusprendžiau prisiregint, nes abejonių iškilo. Kaip manot, įstočiau į VU teisę VF su 19,34? Nepakiš kojos lietuvių rezas..? Labas manasis balas 19, 42, galima sakyt, kad mūsų tokie patys. Į MRU T vf turėtume įstot tikrai, nes socialiniuose krepšelį gautume, o dėl VU abejočiau... Aš irgi ten noriu, pirmu nr rašysiu, bet vargu, ar tilpsim. O į mokamą nerašysi? aš pirmu nr VU teisė VF, antru VU teisė M. Tai tikiuosi bent ten tilpt, nors faktas, kad VF geriau būtų, bet kai pamatai kitų balus, tai ir paskutinė viltis išblėsta (Be abejo čia nėra visų, kurie planuoja ten stot, bet kiek yra, tai jų gan aukšti balai..) |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-03
16:48:15
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
EzoTao rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Sveiki. Ilgai skaičiau tas jūsų diskusijas ir nusprendžiau prisiregint, nes abejonių iškilo. Kaip manot, įstočiau į VU teisę VF su 19,34? Nepakiš kojos lietuvių rezas..? Labas manasis balas 19, 42, galima sakyt, kad mūsų tokie patys. Į MRU T vf turėtume įstot tikrai, nes socialiniuose krepšelį gautume, o dėl VU abejočiau... Aš irgi ten noriu, pirmu nr rašysiu, bet vargu, ar tilpsim. O į mokamą nerašysi? aš pirmu nr VU teisė VF, antru VU teisė M. Tai tikiuosi bent ten tilpt, nors faktas, kad VF geriau būtų, bet kai pamatai kitų balus, tai ir paskutinė viltis išblėsta (Be abejo čia nėra visų, kurie planuoja ten stot, bet kiek yra, tai jų gan aukšti balai..) Nea, M nerašysiu, man labai gaila mano tėvų iš tikrųjų Kas žino, gal per plauką praslysim į VU VF, nes maksimalus balas, turint visus šimtukus ir matematikos A lygio 10, gaunasi 20, 40. Nežinau, nemąstau apie tai dabar, šiuo metu laukiu išleistuvių, nors per jas ir sėdėsiu kaip adaptuotas, nes atestato negausiu |
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:39:49
| Nuoroda
Apeliacija davei ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
18:28:38
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Apeliacija davei ? Daviau. Virnas dalykas, kad tikėjaus daugiau už matematiką, kitas - kad tik procento trūko iki pagyrimo. Tas pagyrimas tiesiogiai nieko nereiškia, bet ir įdomu, ką ta apeliacija gali |
Žinutė parašyta:
2009-07-03
18:55:05
| Nuoroda
Viena drauge dave apeliacija, prirase gan protingu argumentu kodel ir pavaduotoja nesutiko patvirtinti, kol visko neisbrauke ir neparase kazko panasus i "manau, kad mano darbas ivertintas neobjektyviai". Tiesa ta, kad per visa mokyklos istorija (ji ten dirba, kaip ir, ilgokai), nei viena apeliacija nebuvo net priimta nagrineti. Ir numanau del ko.. Nervina tokios "visazines"... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
19:57:31
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Kaffeeklatch rašė:
EzoTao rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Sveiki. Ilgai skaičiau tas jūsų diskusijas ir nusprendžiau prisiregint, nes abejonių iškilo. Kaip manot, įstočiau į VU teisę VF su 19,34? Nepakiš kojos lietuvių rezas..? Labas manasis balas 19, 42, galima sakyt, kad mūsų tokie patys. Į MRU T vf turėtume įstot tikrai, nes socialiniuose krepšelį gautume, o dėl VU abejočiau... Aš irgi ten noriu, pirmu nr rašysiu, bet vargu, ar tilpsim. O į mokamą nerašysi? aš pirmu nr VU teisė VF, antru VU teisė M. Tai tikiuosi bent ten tilpt, nors faktas, kad VF geriau būtų, bet kai pamatai kitų balus, tai ir paskutinė viltis išblėsta (Be abejo čia nėra visų, kurie planuoja ten stot, bet kiek yra, tai jų gan aukšti balai..) Nea, M nerašysiu, man labai gaila mano tėvų iš tikrųjų Kas žino, gal per plauką praslysim į VU VF, nes maksimalus balas, turint visus šimtukus ir matematikos A lygio 10, gaunasi 20, 40. Nežinau, nemąstau apie tai dabar, šiuo metu laukiu išleistuvių, nors per jas ir sėdėsiu kaip adaptuotas, nes atestato negausiu Aaa, nu ir man vienu momentu buvo kilus tokia mintis dėl lietuvių egzo, bet noriu per išleistuves atestatą gaut ir šiaip, kaip kažkas sakė, kai paduodi apeliaciją, ten viską tikrina 'per padidinamąjį stiklą', tai jaučiu tų pačių 79 nebeturėčiau Kai skaičiavau savo konkursinį balą pagal pernykštę formulę, daug mažesnis gavosi, o pagal šiemetinę- didesnis, tai gali būt, kad kils ir konkursinis balas šiemet.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
21:52:00
| Nuoroda
Kaip manot, ar sunku įstot į VDU liet.filolog, mano balas apie 13, 15? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
23:06:06
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kaip manot, ar sunku įstot į VDU liet.filolog, mano balas apie 13, 15? Sunku. Su tokiu balu manau kolegija svieciasi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
23:38:00
| Nuoroda
o į klaipėdą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:35:01
| Nuoroda
Mano KB= 15,26...kazin ar istociau i slauga ar kineziterapija KMU? |
Žinutė parašyta:
2009-07-04
23:36:42
| Nuoroda
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
04:16:09
| Nuoroda
Kaffeeklatch> nesivelciau sia tema i diskusijas, nes tikrai mazai domejausi, bet manu, kad siumeti pereinamojo balo kilima del konkursinio balo skaiciabimo turetu kazkiek kompencuot studentu srautas i uzsieni... Paskaiciavau, kad is mano laidos ten traukiasi vos maziau nei puse;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
11:57:41
| Nuoroda
Smilga ilga rašė:
Kaffeeklatch> nesivelciau sia tema i diskusijas, nes tikrai mazai domejausi, bet manu, kad siumeti pereinamojo balo kilima del konkursinio balo skaiciabimo turetu kazkiek kompencuot studentu srautas i uzsieni... Paskaiciavau, kad is mano laidos ten traukiasi vos maziau nei puse;) Na, čia buvo tik spėjimas nžn kaip bus, matysim |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
14:38:16
| Nuoroda
Jeigu kam nesunku, gal galetumet pasakyti savo nuomone, ar imanoma istoti i KU ekonomika vf su tokiais balais: Matematika 92 Istorija 94 Lietuviu 81 |
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:02:26
| Nuoroda
Sveiki, bandau uzpildyt prasymo apmokejima internetu bet man ismeta >>Gavėjo sąskaitos numeris nesutampa su gavėjo pavadinimu ar asmens kodu (Gavėjo kodu)<< nors rasau tai kas reikalinga na tai ka uzsireginus pateike, nebezinau ka daryt internetu iki liepo 7 tegalima paduot o as dar nesu suimokejus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
19:25:08
| Nuoroda
kaip manot su 16.76 gauciau krepseli technologiniuose moksluose? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
19:46:32
| Nuoroda
norejau paklaust,juk rodos prideda 1bala stojant jei baigi su pagyrimu,tj skaitos kad wisi egzai wirs50 ir metiniai9-10,neuztenka wien metiniu9-10?na jauciu ne,bet siaip uzsinorejau paklaust..;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
19:49:48
| Nuoroda
Leeee rašė:
norejau paklaust,juk rodos prideda 1bala stojant jei baigi su pagyrimu,tj skaitos kad wisi egzai wirs50 ir metiniai9-10,neuztenka wien metiniu9-10?na jauciu ne,bet siaip uzsinorejau paklaust..;D Pridedavo. Dabar jau nezianu ar prideda. VDU bent jau ne. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
19:53:23
| Nuoroda
Stojant į kokį kontretų universitetą gal ir prideda, konkurse dėl VF - ne. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:05:11
| Nuoroda
bet prideda kada egzai wirs 50 ir metiniai 9-10,ar uztenka wien metiniu pwz9-10?na as znau kad ne wisur prideda,bet kai kur wis dar,jei aisku uniweru saituose nepasenusi dr info..;D |
|
|