Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2008-12-11
10:50:27
| Nuoroda
Rusijos mokinukai smaginasi: www.supervideo.lt/video/9d65d80e25eb862e 676 mušasi su mokytojais; www.supervideo.lt/video/63ceb1db43c60db7 bbb mokytojai šoka striptizą Iš Lietuvos mokinių gyvenimo kaži panašių video yra?
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-16
15:23:08
| Nuoroda
lietuvoje dar blogiau..... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
18:19:33
| Nuoroda
LENGVAS UZDARBIS NAMUOSE Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose, Tai pakeite mano gyvenima. As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti. Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita , Jokiu apgauliu… As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir Ir atspekit kas??? Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai… As negalejau Per pora savaiciu susikaupe apie 2000lt , po triju savaiciu prisidejo dar O prasidejo tik nuo 12lt. Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man. Pasiulymas: Perskaitykite tai pora kartu!!! Issaugokite savo kompe, sekite Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu Svarbu: Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir Atkreipkit demesi: Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus Yra trys paprasti ZINGSNIAI: 1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke. 2. Pirmiausia I zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt.
Da bar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri, 3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja, Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete!!! Uzsiimkite tuo O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o Sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas), Toliau dar idomiau: sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu sask. Nr. 2 siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus. Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia Kaip paskleisti informacija internete? 1. Atidarot paieskos serveri google.com , jei zinote kitokiu paieskos serveriu tj gerai. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
21:53:34
| Nuoroda
eik tu sau, patikejau |