Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
00:28:10
| Nuoroda
keista, bet ir po gauto rezultato manau, kad lietuviu kalbos egzo vertinimas yra pernelyg subjektyvus.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
00:53:58
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
EzoTao rašė:
sokoladinis rašė:
EzoTao rašė:
sokoladinis rašė:
As rasiau rasini pirma tema Aš tikiuos, tu į teisę nestoji, nes mane žudo tie tavo šimtukai Kol neuzsiminei, apie teise negalvojau... bus matyt liepos 18, kur as stoju Žinok, aš tau draugiškai patariu studijuot geodeziją - labai perspektyvi specialybė, o ir konkursą greičiausiai praeitum... :D Tu nesijuok - mano kaimynas geodezininkas vazineja su X5 dabar klojasi kieme trinkeles - prabangias spalvotas klinkerines daugiau nei puse darbo dienos valstybineje istaigoje dirba sau, t.y. matuoja be apskaitos palydovai, beprotiskai brangi antzemine iranga - tai viso labo tik darbdavio jam suteikti irankiai pasipelnyti o juk istaiga - biudzetine... jie dabar gyvena kaip muitininkai pries 10-15 metu bet tu tai saunuolis, beveik visi simtukai :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
01:52:29
| Nuoroda
Liaudis gal žinote kaip rašyti apeliaciją?Ir ar reiks laikyti man dbr Lt MBE? nes neįsivaizduoju kokiu būdu , bet sugebėjau neišlaikyti... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
02:53:08
| Nuoroda
Antony rašė:
Lyra* rašė:
67%.. o mokytoja sake,kad buvau verta daugiau.. ;( aš irgi. bendras lygis mano buvo kaip studento literatūros. iš didelio rašto išėjau iš krašto. anglų ir istorija 96% 67 - uzkeiktas skaicius :D xex... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
08:27:25
| Nuoroda
mano tik 51...lt egzas pats prasciausias is visu, blem kaip cia istot dbr i MRU dienini, kad ir i mokama |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
11:54:04
| Nuoroda
Buvau sutraiskyta 35 tegavau sokas man nematau logikos ka man dabar veikti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
12:00:36
| Nuoroda
gal zinot, kiek mokiniu lt simtukus gavo? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
12:03:03
| Nuoroda
gal zinot anksciau po kiek laiko pareidavo rezai po apeliaciju? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
12:41:09
| Nuoroda
Beligre. Man tas pats buvo... turėjau stiprų 8, o tesurinkau 40.. šokas dar ir dabar, naktį net užmigt negalėjau. Taip ir nesuprantu, kaip tiek gaut galėjau iš lt... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
13:03:00
| Nuoroda
gavus rezultata labai susinervinau. Rasiau Radauska, eilerasti buvau isanalizavus, su mokytoja issiaiskinus, atsiminiau kaip kas turetu buti... na nezinau,likau labai nepatenkinta.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
15:16:19
| Nuoroda
Mante19 rašė:
gavus rezultata labai susinervinau. Rasiau Radauska, eilerasti buvau isanalizavus, su mokytoja issiaiskinus, atsiminiau kaip kas turetu buti... na nezinau,likau labai nepatenkinta.... Anais metais pas mus buvo tas pats. Mokytoja prieš egzą analizavo eilėraštį ir jis buvo egzamine. Mokinės taip apsidžiaugė po egzo ir pan, tačiau visas džiaugsmas pranyko pasirodžius rezultatams... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
15:18:44
| Nuoroda
pagaliau ir as suzinojau savo rezultata is lt. siandien 9 val atsiunte. gavau 60, o turejau 54 praeitais metais. neipatingai daug pakilo, bet esu patenkintas. siaip tikejausi 54-73. beveik aukso viduriuka gavau su savo rezultatais galvojau stot i odontologija, medicina, bet pamasciau, jog tuscia cia ju. stosiu i LR prezidentus (rofl) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:10:01
| Nuoroda
Net 96 paroviau. Ciuju pridariau rašybos ir skyrybos klaidų kvailų. ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:17:57
| Nuoroda
"Binladen" Son rašė:
Mante19 rašė:
gavus rezultata labai susinervinau. Rasiau Radauska, eilerasti buvau isanalizavus, su mokytoja issiaiskinus, atsiminiau kaip kas turetu buti... na nezinau,likau labai nepatenkinta.... Anais metais pas mus buvo tas pats. Mokytoja prieš egzą analizavo eilėraštį ir jis buvo egzamine. Mokinės taip apsidžiaugė po egzo ir pan, tačiau visas džiaugsmas pranyko pasirodžius rezultatams... KEISTA LABAI ...as tai to eilerascio nebuvau analizavus. bet siaip gerai suprantu Radausko kuryba ir megstu poezija. as taip pat manau, kad vertinimas lb subjektyvus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:18:57
| Nuoroda
sheli rašė:
gal zinot, kiek mokiniu lt simtukus gavo? man irgi labai idomu , kiek gavo simtukus. taciau sios info niekur nepavyko rasti ;/// |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
21:05:13
| Nuoroda
ar yra tokiu kurie rytoj perlaikot lt ? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
21:06:56
| Nuoroda
gal kas zinot kas ta "lama duomenu baze, tvarkarascio redagavimas" >>http://bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html , kas ten yra? Ir jei ten kasnors naudingo, ar imanoma prisijungt, jei taip tai kaip? as esu uzsiregistraves, bet savo duomenis suvedus neieina. gal registracijos numeris , kuri cia reikia ivesti, nera unikalus ISAS kodas? Jei ne tai kas ten yra? . Smalsu |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
21:43:00
| Nuoroda
97%, esu labai patenkintas rezultatu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
21:51:24
| Nuoroda
zirzlyss rašė:
gal kas zinot kas ta "lama duomenu baze, tvarkarascio redagavimas" >>http://bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html , kas ten yra? Ir jei ten kasnors naudingo, ar imanoma prisijungt, jei taip tai kaip? as esu uzsiregistraves, bet savo duomenis suvedus neieina. gal registracijos numeris , kuri cia reikia ivesti, nera unikalus ISAS kodas? Jei ne tai kas ten yra? . Smalsu sitas dalykas man irgi rupejo, bet pagaliau issisaiskinau, kas tas registracijos nr ;DD jis turi buti parasytas el laiske, kuri gavai is priemimo komisijos, jei prasyma pildei internetu ;]] siaip kiek ziurejau, ten nieko naujo neparaso, tiesiog tavo pasirinktos studiju kryptys, stojamieji ir kontaktai. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
21:51:46
| Nuoroda
Labai daug žmonių aukštus balus gavo:) Čia taip ir turi būt? |