Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-03-05
13:58:17
| Nuoroda
Sveiki, Ar daug kur vietoj užsienio kalbos riekalauja būtent anglų? |
Žinutė parašyta:
2009-03-05
14:01:46
| Nuoroda
Labas. Konkrečiai anglų tai tik į anglų filologiją reikalauja ir dar gal kur nors (nežinau tiksliai). O šiaip į visas kitas specialybes, kur reikia užsienio kalbos, tai visiškai nesvarbu kokia ta užsienio kalba. Tai žiūrint kur tu nori stot? |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-05
14:15:29
| Nuoroda
na, filologas iš manęs tikrai geras neišeis ) Mane domina mokslo pratėsimas kažkur už Lietuvos (Anglų kalba), tai vat čia manau yra didžiausia problema. Ar išlaikęs kokį IELTS nesidomės mano anglų žiniomis mokykloje? |
Žinutė parašyta:
2009-03-05
14:27:55
| Nuoroda
Jei išlaikysi kokį IELTS ar kitą ir stotai į užsienį, tai jie pasidomėtų anglų kalbos metiniu pažymiu, bet, nemanau, kad domėtųsi egzaminu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-03-05
20:36:07
| Nuoroda
Butent del anglu bijau. Zinau as gerai, bet per mokslo metus pasikeite apie 8 mokytojai ir visi turi savo mokymo principa, todel mokykloje praktiskai nieko neismokau. Islaikyt tai islaikysiu, bet ar verta laikyt del tu 10-20% jei juos papildomai galima paskirstyti kitiems egzams? Man tiesiog idomu, ar verslo paskirties specialybes turi butinybe anglu kalba ir ar bandant stoti i uzsieni butina turet islaikyta anglu kalba. |