Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-02-04
20:44:47
| Nuoroda
Na, o kas siais metais planuojate stoti i sia spec? |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-04
20:45:36
| Nuoroda
Na, o kas siais metais planuojate stoti i sia spec? |
|
Žinutė parašyta:
2011-03-24
18:22:03
| Nuoroda
Nežinaiu ar pavyks , bet mėginsiu |
|
Žinutė parašyta:
2011-03-25
21:27:49
| Nuoroda
Sveiki, esu vienoliktokas. Ir planuoju studijuoti šią specialybe, nes jau ilgai užsiimu kompiuterine grafika, domiuos video-menu ir t.t. Perskaičiau visus jūsų pranešimus ir maždaug susidariau nuomonę apie stojamuosius. Tačiau nieko neradau apie INFORMACINES TECHNOLOGIJAS, nes dabar nuėjau i VDU puslapį ir ten rodo, kad reikia informacinių technologijų egzamino. Aš turiu tik B lygi informatikos ir su juo egzamino tikrai neišlaikysiu. Taigi ar man yra šansu įstoti į šią specialybę turint tik metinį informatikos pažymį ? Aišku turint ir lietuvių k. egzamina dar žadu ir anglų k. egzamina laikyti. Taigi ar būtinas informatikos egzaminas ? |
|
Žinutė parašyta:
2011-03-30
09:19:33
| Nuoroda
fanke rašė:
Sveiki, esu vienoliktokas. Ir planuoju studijuoti šią specialybe, nes jau ilgai užsiimu kompiuterine grafika, domiuos video-menu ir t.t. Perskaičiau visus jūsų pranešimus ir maždaug susidariau nuomonę apie stojamuosius. Tačiau nieko neradau apie INFORMACINES TECHNOLOGIJAS, nes dabar nuėjau i VDU puslapį ir ten rodo, kad reikia informacinių technologijų egzamino. Aš turiu tik B lygi informatikos ir su juo egzamino tikrai neišlaikysiu. Taigi ar man yra šansu įstoti į šią specialybę turint tik metinį informatikos pažymį ? Aišku turint ir lietuvių k. egzamina dar žadu ir anglų k. egzamina laikyti. Taigi ar būtinas informatikos egzaminas ? Deja pagal pasikeitusius šiais metais reikalavimus, informacinių technologijų egxzamino išties reikėtų, jei norite patekti į VF vietą, Kadangi konkurencija menų srityje išties didelė ir stojamasis balas būna vienas iš aukščiausių, praėjusiais metais paskutinis į valstybės finansuojmą vietą įstojo su balu kuris buvo virš 19, kuomet maksimumas yra 20,8. Tad kiekviena dedamoji dalis yra labai svarbi, nes informacines technologijos sudaro 10 proc, o tai jau yra 2 balai. Tad juos praradus, jau sunku tikėtis VF vietos. |
|
Žinutė parašyta:
2011-04-01
20:55:25
| Nuoroda
Bet vistiek galima bandyti niekas per galva neduos |
|
Žinutė parašyta:
2011-04-04
13:03:58
| Nuoroda
brigitte2 rašė:
Bet vistiek galima bandyti niekas per galva neduos Tai, žinoma, ne tik galima bet ir REIKIA bandyti galbūt pasiseks |
|
Žinutė parašyta:
2011-04-04
20:15:12
| Nuoroda
Viltis durniu motina |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-15
22:40:24
| Nuoroda
Informacija apie stojamuosius egzaminus į Naujųjų medijų meno specialybę:
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-06
14:02:52
| Nuoroda
Sveiki, galbūt yra jau įstojusių į naujųjų medijų meną? Būtų smagu susipažinti. |
|
Žinutė parašyta:
2011-09-26
18:15:56
| Nuoroda
sveiki, būtų įdomu sužinoti kas įstojo į šias studijas? koks buvo stojamasis egzaminas, kaip sekesi jį išlaikyti? kaip išlaikėte kitus egzaminus? |
|
Žinutė parašyta:
2011-10-25
20:19:14
| Nuoroda
Sveiki :} Mane traukia sis mokslas, jauciu, jog sitoje srityje as galeciau gerai issireiksti. Viskas gerai, tik va, nezinau del informatikos. Reiks laikyti egzamina, o priimant cia studijuoti praso 0,10 koeficiento. Kiek reikia islaikyti informatikos egzamino, kad uztektu stoti i mediju mena? As tikrai ne programuotoja, manes tai netraukia. Esu daugiau pasinerusi i savasias mintis, tad informatika man sunkiau...Zinau, kad man reikia ismokti naudotis kompiuterine iranga, kad galeciau igyvendinti idejas, taciau as linkusi i kurybiskuma, o ne i programavima. O beda ta, kad programavimas ieina i informatikos egzamina. Tad pasakykit, kiek uztenka islaikyti si egzamina, kad viskas butu tvarkoje...;/ ?? |