Prašymo pildymas internetu
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-02 19:37:15 | Nuoroda
oniponi rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

kas man gali paaiskint? uzpildau as ta prasyma, kas tada????????

Viskas.

aciu. gal galetum ats i priespaskutini mano kl?

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-02 20:27:38 | Nuoroda
Cinamonas rašė:

Ar baigus pildyti prašymą internetu, kai jau atsiranda pranešimas "įvedimas baigtas", reiškia kad ir paraiška užregistruota? Nes toks jausmas, kad kažkur turėtų būti mygtukas "Išsiųsti paraišką" :))

Ir, kiek suprantu, dabar iki liepos 7 d. galiu taisyti tą savo prašymą, o jau tada priėmimo komisija automatiškai gauna galutinę mano prašymo versiją ir iki liepos 18 d. turiu užregistruoti dokumentus?

Kur jūs traukiat, kad iki liepos 7d. ? Iki 19d. 15h.

• Fizika / VBE 70
  • Geografija / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 44
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-02 20:41:12 | Nuoroda

Tie, kurie neišlaikė pvz. žurnalistikos stojamojo egzamino, tai dabar negalima išmesti jos iš sąrašo ?

Kas dar susidūrėte su tokia problema ;) ?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-03 20:43:40 | Nuoroda

Skyrelyje kita informacija/Užsienio kalba būsimų studijų metu tai cia nurodoma kokia kalba tu studijuosi ar kokią kalbą nori studijuoti? Pvz jei aš mokykloje mokiausi anglų kalbą o universitete norečiau pradėti mokytis rusų, nors aš jos nė kiek nemoku, man reikia pasirinkti toje vietoje rusų kalbą?

Žinutė parašyta: 2010-07-04 15:30:27 | Nuoroda

Tai niekur nereikia nieko siųsti, tiesiog užpildai tas 12 vietų ir jie visą tą galutinį variantą 19d. matys ? 

Bijau,kad užlipdysiu, vat nepadarysiu kažko ir negaus jie to mano prašymo... 

• Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 38
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-04 15:42:40 | Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:

Tai niekur nereikia nieko siųsti, tiesiog užpildai tas 12 vietų ir jie visą tą galutinį variantą 19d. matys ? 

Bijau,kad užlipdysiu, vat nepadarysiu kažko ir negaus jie to mano prašymo... 

Taip, viskas, ka uzpildai, iskart atsiranda ju duomenu bazej ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-04 21:40:08 | Nuoroda

Biški ne į temą paklausiu. O kada reikia pristatyt pažymą apie šeimos pajamas, jei aš noriu gauto socialinę stipendiją ? kai važiuosiu sutartį pasirašyt ?  kelių mėnesių šeimos pajamos turi būti parodytos ? 

Žinutė parašyta: 2010-07-04 22:46:52 | Nuoroda

Ar atsiras Caras, kuris atsakys į mano klausimus? :D

1) Ar už šią paslaugą (prašymų pildymą ir išsiuntimą) reikia mokėti?
2) Kaip išsiųsti užpildytą prašymą?
3) Jeigu tarkim užpildau prašyme 8 aukštąsias mokyklas ir mano konkursinio balo užtenka įstoti į visas 8, ar aš galiu rinktis iš visų 8 ar egzistuoja kažkoks limitas?
4) Ar daug reikšmės turi prioritetas? Ta prasme, jeigu aš įrašau politikos mokslus į pirmą vietą ar man padidėja konkursinis balas arba tikimybė įstoti į tą profesiją?
5) Ar galima pasitikėti lama bpo svetainėje pateikiamu aukštųjų mokyklų sąrašu bei jų valstybiniais kodais (pildant prašymą) ar negali ten būti įsivėlusi klaidelė?
6) Ar tiesa, kad per antrajį priėmimo etapą lengviau įstoti į VF vietą, nes lieka daug neužimtų, laisvų?
7) Ar gali būti taip, kad pirmame etape mane priims į VF, o antrame etape, į tą pačią profesiją, jau nebe?
8) Ar tiesa, kad 100proc. iš egzamino prideda 3 balus prie konkursinio balo?

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 72
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-04 22:55:31 | Nuoroda
Dayzas rašė:

Ar atsiras Caras, kuris atsakys į mano klausimus? :D

1) Ar už šią paslaugą (prašymų pildymą ir išsiuntimą) reikia mokėti?
2) Kaip išsiųsti užpildytą prašymą?
3) Jeigu tarkim užpildau prašyme 8 aukštąsias mokyklas ir mano konkursinio balo užtenka įstoti į visas 8, ar aš galiu rinktis iš visų 8 ar egzistuoja kažkoks limitas?
4) Ar daug reikšmės turi prioritetas? Ta prasme, jeigu aš įrašau politikos mokslus į pirmą vietą ar man padidėja konkursinis balas arba tikimybė įstoti į tą profesiją?
5) Ar galima pasitikėti lama bpo svetainėje pateikiamu aukštųjų mokyklų sąrašu bei jų valstybiniais kodais (pildant prašymą) ar negali ten būti įsivėlusi klaidelė?
6) Ar tiesa, kad per antrajį priėmimo etapą lengviau įstoti į VF vietą, nes lieka daug neužimtų, laisvų?
7) Ar gali būti taip, kad pirmame etape mane priims į VF, o antrame etape, į tą pačią profesiją, jau nebe?
8) Ar tiesa, kad 100proc. iš egzamino prideda 3 balus prie konkursinio balo?

Mokėt kiek žinau nereikia, prašymą tu tik pilnai užpildyk, nieko siųst nereikia. Tave priims į tą specialybę kuri saraše aukščiausia ir kuriai pakankami tavo rezultatai. 3 balus prideda tik VDU (kiek žiūrėjau, pvz VU neprideda), bet negaliu garantuot kad visose specialybėse prideda

• Informacinės technologijos / VBE 10
  • Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE 8
  • Matematika / VBE 18
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2010-07-04 23:01:01 | Nuoroda

tj as galiu rinktis is visu 8 ar man duos tik pagal prioriteta auksciausia viena>?

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 72
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-04 23:21:07 | Nuoroda
Dayzas rašė:

tj as galiu rinktis is visu 8 ar man duos tik pagal prioriteta auksciausia viena>?

Pasiūlys tą, kuri aukščiausiai pas tave saraše, jei tau nepatiks bus antras turas ar kažkas panašaus, galėsi vėl keist tą sarašą...

• Istorija / VBE 95
  • Matematika / VBE 18
Žinutė parašyta: 2010-07-05 00:39:23 | Nuoroda
Seniai matytas
rašė:

Skyrelyje kita informacija/Užsienio kalba būsimų studijų metu tai cia nurodoma kokia kalba tu studijuosi ar kokią kalbą nori studijuoti? Pvz jei aš mokykloje mokiausi anglų kalbą o universitete norečiau pradėti mokytis rusų, nors aš jos nė kiek nemoku, man reikia pasirinkti toje vietoje rusų kalbą?

Mane taip šis klausimas domina !

Žinutė parašyta: 2010-07-05 12:44:47 | Nuoroda

Aš taip supratau, kad pasirenki tą kalbą kurią moki...

Beje, tie kas prašyme renkasi vf ir vnf gaus 2 pasiūlymus, o kadangi pas mane viskas vf tai aš gausiu tik vieną :)

• Istorija / VBE 95
  • Matematika / VBE 18
Žinutė parašyta: 2010-07-05 16:04:01 | Nuoroda

iki liepos 19 15 valandos:D

Žinutė parašyta: 2010-07-05 19:29:28 | Nuoroda

o tai nemokamas prašymų pildymas ir redagavimas iki liepos 19d 15val?

Žinutė parašyta: 2010-07-06 01:02:38 | Nuoroda
gazele123 rašė:

o tai nemokamas prašymų pildymas ir redagavimas iki liepos 19d 15val?

taip

Žinutė parašyta: 2010-07-06 12:58:04 | Nuoroda

Gal ir buvo panašus klausimas,bet nerandu, todėl iš kart atsiprašau jei kartojuosi.

Taigi. aš esi parašiusi į pirmas penkias vietas į universitetus VNF, o kitas į kolegijas VNF ir paskurinias dvi vietas į kolegijas VF. Taip padariau todėl, kad norėčiau mokytis universitete ir sutinku už tai mokėti. Beto KB nemanau, didelis. Taip pat yra ir kolegijose kur labiau norėčiau mokytis ir todel parašiau į mokamas vietas. Į nemokamas parasiau ten, kur nėra didelės konkurencijos. Ar man tas geriau kelti į 6,7 vietas ar palikti apačioje? O jei tiksliau ar galima rašyti vieną į VNF kita į VF ir poti vėl į VNF, svarbiausia prioritetai, ar geriau surasyti visus į VNF o tik tada į VF. ? Žinau, kad dauguma daro atvikrščiai, aš tas kelias vietas parašiau tam, kad gaučiau du pasiūlimus.

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-06 16:30:52 | Nuoroda

ten kur studiju forma, yra 1ir 2prioritetai. prie abieju reikia rasyt? 
as rasau 1prioritetas nl visur, antra tuscia taip ir palikt? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 18:15:11 | Nuoroda

Iki kada reikia jau turet galutini prasyma ? Ir kas tada ? Nereikia nei moket, jokiu "poperiu" turet nereikia ir t.t. ? Viskas vyks automatiskai ?

Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:54:39 | Nuoroda

Nenorėjau kurti naujos temos tam, tad klausiu čia. Kaip man geriau pildyti prašyma ? Prašau pažiūrėti šioje nuotraukoje.

Nes iš tiesų aš noriu įstoti i VF. Bet tas VNF kaip apsidraudimui, kas įstčiau,tai kaip geriau ?

• Biologija / VBE -
  • Geografija / MBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą