Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
19:37:15
| Nuoroda
oniponi rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kas man gali paaiskint? uzpildau as ta prasyma, kas tada???????? Viskas. aciu. gal galetum ats i priespaskutini mano kl? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
20:27:38
| Nuoroda
Cinamonas rašė:
Ar baigus pildyti prašymą internetu, kai jau atsiranda pranešimas "įvedimas baigtas", reiškia kad ir paraiška užregistruota? Nes toks jausmas, kad kažkur turėtų būti mygtukas "Išsiųsti paraišką" :)) Ir, kiek suprantu, dabar iki liepos 7 d. galiu taisyti tą savo prašymą, o jau tada priėmimo komisija automatiškai gauna galutinę mano prašymo versiją ir iki liepos 18 d. turiu užregistruoti dokumentus? Kur jūs traukiat, kad iki liepos 7d. ? Iki 19d. 15h. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-02
20:41:12
| Nuoroda
Tie, kurie neišlaikė pvz. žurnalistikos stojamojo egzamino, tai dabar negalima išmesti jos iš sąrašo ? Kas dar susidūrėte su tokia problema ? |
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-03
20:43:40
| Nuoroda
Skyrelyje kita informacija/Užsienio kalba būsimų studijų metu tai cia nurodoma kokia kalba tu studijuosi ar kokią kalbą nori studijuoti? Pvz jei aš mokykloje mokiausi anglų kalbą o universitete norečiau pradėti mokytis rusų, nors aš jos nė kiek nemoku, man reikia pasirinkti toje vietoje rusų kalbą? |
Žinutė parašyta:
2010-07-04
15:30:27
| Nuoroda
Tai niekur nereikia nieko siųsti, tiesiog užpildai tas 12 vietų ir jie visą tą galutinį variantą 19d. matys ? Bijau,kad užlipdysiu, vat nepadarysiu kažko ir negaus jie to mano prašymo... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-04
15:42:40
| Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:
Tai niekur nereikia nieko siųsti, tiesiog užpildai tas 12 vietų ir jie visą tą galutinį variantą 19d. matys ? Bijau,kad užlipdysiu, vat nepadarysiu kažko ir negaus jie to mano prašymo... Taip, viskas, ka uzpildai, iskart atsiranda ju duomenu bazej |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-04
21:40:08
| Nuoroda
Biški ne į temą paklausiu. O kada reikia pristatyt pažymą apie šeimos pajamas, jei aš noriu gauto socialinę stipendiją ? kai važiuosiu sutartį pasirašyt ? kelių mėnesių šeimos pajamos turi būti parodytos ? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-04
22:46:52
| Nuoroda
Ar atsiras Caras, kuris atsakys į mano klausimus? :D 1) Ar už šią paslaugą (prašymų pildymą ir išsiuntimą) reikia mokėti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-04
22:55:31
| Nuoroda
Dayzas rašė:
Ar atsiras Caras, kuris atsakys į mano klausimus? :D 1) Ar už šią paslaugą (prašymų pildymą ir išsiuntimą) reikia mokėti? Mokėt kiek žinau nereikia, prašymą tu tik pilnai užpildyk, nieko siųst nereikia. Tave priims į tą specialybę kuri saraše aukščiausia ir kuriai pakankami tavo rezultatai. 3 balus prideda tik VDU (kiek žiūrėjau, pvz VU neprideda), bet negaliu garantuot kad visose specialybėse prideda |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-04
23:01:01
| Nuoroda
tj as galiu rinktis is visu 8 ar man duos tik pagal prioriteta auksciausia viena>? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-04
23:21:07
| Nuoroda
Dayzas rašė:
tj as galiu rinktis is visu 8 ar man duos tik pagal prioriteta auksciausia viena>? Pasiūlys tą, kuri aukščiausiai pas tave saraše, jei tau nepatiks bus antras turas ar kažkas panašaus, galėsi vėl keist tą sarašą... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-05
00:39:23
| Nuoroda
Seniai matytas
rašė:Skyrelyje kita informacija/Užsienio kalba būsimų studijų metu tai cia nurodoma kokia kalba tu studijuosi ar kokią kalbą nori studijuoti? Pvz jei aš mokykloje mokiausi anglų kalbą o universitete norečiau pradėti mokytis rusų, nors aš jos nė kiek nemoku, man reikia pasirinkti toje vietoje rusų kalbą? Mane taip šis klausimas domina ! |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-05
12:44:47
| Nuoroda
Aš taip supratau, kad pasirenki tą kalbą kurią moki... Beje, tie kas prašyme renkasi vf ir vnf gaus 2 pasiūlymus, o kadangi pas mane viskas vf tai aš gausiu tik vieną |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-05
16:04:01
| Nuoroda
iki liepos 19 15 valandos:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-05
19:29:28
| Nuoroda
o tai nemokamas prašymų pildymas ir redagavimas iki liepos 19d 15val? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
01:02:38
| Nuoroda
gazele123 rašė:
o tai nemokamas prašymų pildymas ir redagavimas iki liepos 19d 15val? taip |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
12:58:04
| Nuoroda
Gal ir buvo panašus klausimas,bet nerandu, todėl iš kart atsiprašau jei kartojuosi. Taigi. aš esi parašiusi į pirmas penkias vietas į universitetus VNF, o kitas į kolegijas VNF ir paskurinias dvi vietas į kolegijas VF. Taip padariau todėl, kad norėčiau mokytis universitete ir sutinku už tai mokėti. Beto KB nemanau, didelis. Taip pat yra ir kolegijose kur labiau norėčiau mokytis ir todel parašiau į mokamas vietas. Į nemokamas parasiau ten, kur nėra didelės konkurencijos. Ar man tas geriau kelti į 6,7 vietas ar palikti apačioje? O jei tiksliau ar galima rašyti vieną į VNF kita į VF ir poti vėl į VNF, svarbiausia prioritetai, ar geriau surasyti visus į VNF o tik tada į VF. ? Žinau, kad dauguma daro atvikrščiai, aš tas kelias vietas parašiau tam, kad gaučiau du pasiūlimus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
16:30:52
| Nuoroda
ten kur studiju forma, yra 1ir 2prioritetai. prie abieju reikia rasyt? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
18:15:11
| Nuoroda
Iki kada reikia jau turet galutini prasyma ? Ir kas tada ? Nereikia nei moket, jokiu "poperiu" turet nereikia ir t.t. ? Viskas vyks automatiskai ? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
19:54:39
| Nuoroda
|
|
|