Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
18:16:19
| Nuoroda
MRU pernai pereinamasis buvo 4.6 i verslo informatika. Aisku tie balai truputi skirsis siemet nuo pernyksciu, nes kitokai skaiciavimo sistema truputi, taciau tendencijos isliks. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
18:16:49
| Nuoroda
PA_svajok rašė:
Kaip manot : tarkim aš įstuju į universitetą į mokamą specialybę Ir tada jos atsisakau.Ar galiu tada pildyti sąrašą stoti į kolegijas ar jau nebe? naujo pildyt tai ne, savo sena koreguot gali ir kolegijas darasyt man atrodo. dar reikia kazkam ten pranest kad atsisakai tos vietos univere. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
18:17:11
| Nuoroda
PA_svajok rašė:
Kaip manot : tarkim aš įstuju į universitetą į mokamą specialybę Ir tada jos atsisakau.Ar galiu tada pildyti sąrašą stoti į kolegijas ar jau nebe? nemanau, o zinau. Taip - galesi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
18:18:35
| Nuoroda
Niekam pranesti nereikes. Tiesiog nenuvyksi pasirasyti sutarties su unviersitetu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
18:35:39
| Nuoroda
SuperHP rašė:
MRU pernai pereinamasis buvo 4.6 i verslo informatika. Aisku tie balai truputi skirsis siemet nuo pernyksciu, nes kitokai skaiciavimo sistema truputi, taciau tendencijos isliks. Tai kad ne truputį, o visai kitaip. Pernai buvo konkursai tik į aukštasias, dabar bendra eilė visiems. Taip kad jokiu su 5 balais nebebus. Senos sistemos ir buvo pagrindinė problema kad sustoja į nepopuliarias spec. su betkokiais balais. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
18:38:40
| Nuoroda
Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
18:49:20
| Nuoroda
queenmalice rašė:
O gal žinot kokiu emailu būtų galima parašyt kad patikrintų ta balą? www.lamabpo.lt ten yra taisyklese parasyta apie konkursinio balo apeliavima, gali bandyt kreiptis ten, kur nurodyta. Pasiskaityk =) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:15:07
| Nuoroda
na jeigu jau klasinejat kur galima su savo balais istot tai ir man idomi jusu nuomone:-) kazina istociau i VDU verslo administravima su KB 14,78? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:36:23
| Nuoroda
SuperHP rašė:
Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti. Tavo statistika remiasi tik tais, kurie parašė nr 1. O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:39:11
| Nuoroda
Kayen rašė:
SuperHP rašė:
Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti. Tavo statistika remiasi tik tais, kurie parašė nr 1. O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu. Man čia tokia painiava, kad šakės, nk nesusigaudau, nors ir nereikia, kaip yra - taip, ryt bus aišku viskas.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:43:50
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:
Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti. Tavo statistika remiasi tik tais, kurie parašė nr 1. O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu. Man čia tokia painiava, kad šakės, nk nesusigaudau, nors ir nereikia, kaip yra - taip, ryt bus aišku viskas.. cia tai tavo tiesa )) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:51:26
| Nuoroda
adirgnI rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:
Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti. Tavo statistika remiasi tik tais, kurie parašė nr 1. O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu. Man čia tokia painiava, kad šakės, nk nesusigaudau, nors ir nereikia, kaip yra - taip, ryt bus aišku viskas.. cia tai tavo tiesa )) Būtų faina prasukt laiką, ech.. ;D naktį nesimiegos man jaučiu, tai išvis, bus dar ilgesnis laiko tarpas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:57:46
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
adirgnI rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:
Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti. Tavo statistika remiasi tik tais, kurie parašė nr 1. O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu. Man čia tokia painiava, kad šakės, nk nesusigaudau, nors ir nereikia, kaip yra - taip, ryt bus aišku viskas.. cia tai tavo tiesa )) Būtų faina prasukt laiką, ech.. ;D naktį nesimiegos man jaučiu, tai išvis, bus dar ilgesnis laiko tarpas Blakstienele, kur zadi stot? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:59:26
| Nuoroda
o tai rytoj is ryto bus atsakymai? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:59:32
| Nuoroda
eikit silto pieno atsigert, bailiukai |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
21:59:45
| Nuoroda
agnieshkute rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
adirgnI rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:
Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti. Tavo statistika remiasi tik tais, kurie parašė nr 1. O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu. Man čia tokia painiava, kad šakės, nk nesusigaudau, nors ir nereikia, kaip yra - taip, ryt bus aišku viskas.. cia tai tavo tiesa )) Būtų faina prasukt laiką, ech.. ;D naktį nesimiegos man jaučiu, tai išvis, bus dar ilgesnis laiko tarpas Blakstienele, kur zadi stot? Į KU lt filologiją arba istoriją.. o tu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:01:10
| Nuoroda
Frostpwnz rašė:
eikit silto pieno atsigert, bailiukai eik ir gerk... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:01:59
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
adirgnI rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:
Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti. Tavo statistika remiasi tik tais, kurie parašė nr 1. O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu. Man čia tokia painiava, kad šakės, nk nesusigaudau, nors ir nereikia, kaip yra - taip, ryt bus aišku viskas.. cia tai tavo tiesa )) Būtų faina prasukt laiką, ech.. ;D naktį nesimiegos man jaučiu, tai išvis, bus dar ilgesnis laiko tarpas as tai ir nznau kaip reiks uzmikti... (( lb nerimauju.... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:03:20
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
agnieshkute rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
adirgnI rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Kayen rašė:
SuperHP rašė:
Tai, kad cia ne i VF vieta. Bet, kad net ir i VF, siemet fiziniuose moksluose VF gaus ~88Į, o pvz socialiniuose - ~19Į norejusiu ten istoti. Tavo statistika remiasi tik tais, kurie parašė nr 1. O dabar pridėk tuos, kurie neįstoja į biomedicinos, socialinius mokslus, ir parašė fizinius mokslus kaip tarkim 2,3 ar 10 numeriu. Man čia tokia painiava, kad šakės, nk nesusigaudau, nors ir nereikia, kaip yra - taip, ryt bus aišku viskas.. cia tai tavo tiesa )) Būtų faina prasukt laiką, ech.. ;D naktį nesimiegos man jaučiu, tai išvis, bus dar ilgesnis laiko tarpas Blakstienele, kur zadi stot? Į KU lt filologiją arba istoriją.. o tu? as tai i vtvk - teise, turiu vilties gaut krepseli... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
22:03:47
| Nuoroda
giedrius07 rašė:
Frostpwnz rašė:
eikit silto pieno atsigert, bailiukai eik ir gerk... Manau, tas tavo pienas nepadės ;D |
|
|