Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
00:13:42
| Nuoroda
gera mintis, nes po to kai prireiks o musu ten toks diedukas dirba kurio neimanoma pagauti ...prisimenu kai 16 kiek kartu teko ieskoti....vat gerai kad tokia tema isdyko visai buciau apie ta karini nei nepagalvojes.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
14:03:59
| Nuoroda
Susiparinau juodai... Jūs čia verkiat, kad ant 19 metų nenuėjot, o aš vapshe tam kariniam nebuvęs. Tai man turbūt duos baudos kokį šimtą litų ir dar lieps sveikatos pažymą atnešt... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
14:09:43
| Nuoroda
Renagade rašė:
Susiparinau juodai... Jūs čia verkiat, kad ant 19 metų nenuėjot, o aš vapshe tam kariniam nebuvęs. Tai man turbūt duos baudos kokį šimtą litų ir dar lieps sveikatos pažymą atnešt... Ir dar 3 parom uzdarys |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
14:11:18
| Nuoroda
na snd pagaliau nuejau y ta kariny ( 5men pavelaves ). nieko nesake,net labai fainiai prieme.bet man lyg tik piestuku parase kad 12kl baigiau ,o antspaudo berods neuzdejo jokio.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
14:51:08
| Nuoroda
haskis rašė:
na snd pagaliau nuejau y ta kariny ( 5men pavelaves ). nieko nesake,net labai fainiai prieme.bet man lyg tik piestuku parase kad 12kl baigiau ,o antspaudo berods neuzdejo jokio.... Man irgi tiek pieštuku užrašė. Matyt, kuomet atnešiu brandos atestato kopiją, parašys rašikliu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
15:18:52
| Nuoroda
Galvojau prasmuksiu be sito, bet teks vaziuot prisistatyt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
15:24:44
| Nuoroda
DonVytautas rašė:
Galvojau prasmuksiu be sito, bet teks vaziuot prisistatyt Tai kad lamabpo.lt neraso nieko apie sauktinio liudijima. Is kur istrauket, kad reikia? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
15:29:18
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
DonVytautas rašė:
Galvojau prasmuksiu be sito, bet teks vaziuot prisistatyt Tai kad lamabpo.lt neraso nieko apie sauktinio liudijima. Is kur istrauket, kad reikia? Tikrai reikia |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
15:29:20
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
DonVytautas rašė:
Galvojau prasmuksiu be sito, bet teks vaziuot prisistatyt Tai kad lamabpo.lt neraso nieko apie sauktinio liudijima. Is kur istrauket, kad reikia? Tu irgi dar niekad nesisveciaves pas juos? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
15:30:41
| Nuoroda
DonVytautas rašė:
Mr.Lazy rašė:
DonVytautas rašė:
Galvojau prasmuksiu be sito, bet teks vaziuot prisistatyt Tai kad lamabpo.lt neraso nieko apie sauktinio liudijima. Is kur istrauket, kad reikia? Tu irgi dar niekad nesisveciaves pas juos? Nu buvau viena karta kokiu 16m. gavau kazkoki popiergali ir tiek. O ka vel ten reik eit ar uztenka to kuri jau turiu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
15:37:15
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
DonVytautas rašė:
Mr.Lazy rašė:
DonVytautas rašė:
Galvojau prasmuksiu be sito, bet teks vaziuot prisistatyt Tai kad lamabpo.lt neraso nieko apie sauktinio liudijima. Is kur istrauket, kad reikia? Tu irgi dar niekad nesisveciaves pas juos? Nu buvau viena karta kokiu 16m. gavau kazkoki popiergali ir tiek. O ka vel ten reik eit ar uztenka to kuri jau turiu? Tau dar gerai, as isvis su jais reikalu neturejes. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-09
16:40:14
| Nuoroda
Buvau aš į karo prievolės skyrių nuėjęs dėl visa ko, tai jokių bėdų. Kadangi šauktinių nešaukia į privalomąją tarnybą, tai ir prisistatyt tuo laikotarpiu iki ir po 19 metų nereikia. Žodžiu, turit tą pažymėjimą ir turėkit, o prisistatinėt nereikia eit kai 19 suėjo. Ir jokių baudų nebijokit. Man karininkas sakė, kad jei kas pasikeis, tai jau gausi laišką iš KAM. |
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-09
16:40:39
| Nuoroda
Nereikia niekur eit prisistatinėt. |
Žinutė parašyta:
2009-07-09
17:23:58
| Nuoroda
Tenorėjau pasitikrint su tais kas jau buvot dokumentų priduot. O jeigu ant to šauktinio pažymėjimo nėra užrašyta, jog baigiau mokykla? Nes aš atestato į KAM dar nenunešiau ir noriu rytoj važiuot dokumentus priduot. Ar priims? Kai man reikia važiuot į kita miestą tai noriu būt tikras. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
18:02:17
| Nuoroda
LTadas rašė:
Tenorėjau pasitikrint su tais kas jau buvot dokumentų priduot. O jeigu ant to šauktinio pažymėjimo nėra užrašyta, jog baigiau mokykla? Nes aš atestato į KAM dar nenunešiau ir noriu rytoj važiuot dokumentus priduot. Ar priims? Kai man reikia važiuot į kita miestą tai noriu būt tikras. Maniskio nei ciupinejo, nei skaitinejo - pamate, kad yra, ir suejo. Nors man iki priemimo komisijos tik 10 min, susitvarkiau viska is anksto, nes nemegstu visko "perdarineti". Manau, nepadarysi klaidos, jei ir tu susitvarkysi, nes to sauktinio liudijimo reikes ir iforminant dokumentus aukstojoje, jei tave pakvies studijuoti. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
10:37:32
| Nuoroda
daktariūkštis rašė:
haskis rašė:
na snd pagaliau nuejau y ta kariny ( 5men pavelaves ). nieko nesake,net labai fainiai prieme.bet man lyg tik piestuku parase kad 12kl baigiau ,o antspaudo berods neuzdejo jokio.... Man irgi tiek pieštuku užrašė. Matyt, kuomet atnešiu brandos atestato kopiją, parašys rašikliu. Tai as nuvariau su atestatu. Net neprase nieko. Pats sakau "tai gal BENT PARODYT atestata reikia?" , o tas senis " Aj, nereikia" . Likau nesuprates,kada ir su kokiu tikslu man vel reiks ten uzsukti, nes nieko apie tai net neuzsimine tik pusvalandi aiskino kad i KASP`a stociau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
12:06:40
| Nuoroda
Tai tipo, jei buvai ten kai buvo 16, dabar nebereiks jau eit ten? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
14:00:46
| Nuoroda
žiauriai liūdna, kad nežinau, kur tas mano šauktinio dokumentas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
15:17:56
| Nuoroda
Viilius rašė:
Tai tipo, jei buvai ten kai buvo 16, dabar nebereiks jau eit ten? ATSAKYKIT Į ŠĮ KLAUSIMĄ, nes visi rašot aplinkeliais, jau nervuoti pradeda. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
15:20:12
| Nuoroda
Viilius rašė:
Tai tipo, jei buvai ten kai buvo 16, dabar nebereiks jau eit ten? karine prievole dabar yra laikinai sustabdyta ir greiciausiai bus isvis panaikinta nes bus ivesta profesonali karine tarnyba , tai niekur eiti nebereikia ir jokiu dokumentu tvarkyti nereiks, jei tarkim karine prievole bus atnaujinta tuomet gausi saukima ir nueisi |
|
|