KB riba
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-16 23:17:26 | Nuoroda
Muf Muf rašė:
BC ŽALGIRIS rašė:

Tai man su savo egzais jaučiu jau dabar reikia pirktis virvę ir kartis, nes žiūriu, kad VF nenusimato... O ir M nerealu.  

O kur stojai? Gal ir visai realu, nes paskaičius šitą forumą gali pasirodyti nerealu įstoti su 20KB :)

VDU teisę ir politikos mokslus.... Jeigu ten nepapuolu - nebėra prasmės išvis mokytis :[

• Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 60
  • Matematika / MBE 9
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 53
Žinutė parašyta: 2009-07-16 23:18:35 | Nuoroda
agnieshkute rašė:
BC ŽALGIRIS rašė:

Tai man su savo egzais jaučiu jau dabar reikia pirktis virvę ir kartis, nes žiūriu, kad VF nenusimato... O ir M nerealu.  

o kur nori stot, ir kokia specialybe?

VDU teisę ir politikos mokslus.

• Istorija / VBE 60
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-07-16 23:59:17 | Nuoroda
belekasas18 rašė:

Paskaičiavau, kad pirmu numeriu socialinius mokslus vf ir m vietoje užrašė ~15000, o technologinius ~3300 :D, tai manau technologiniuose bus lengva gaut :D

na jei i technologiju sriti tera 3300 +- tai tada gal ir krepseli gausiu :D  

• Fizika / VBE 70
  • Informacinės technologijos / VBE 53
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE 7
  • Matematika / VBE 71
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-17 00:22:48 | Nuoroda

Iš viso šiemet valstybė finansuos 11 000 pirmakursių į universitetus ir 10 000 į kolegijas. Nemokamai galės studijuoti net 2/3 stojančiųjų.

Tačiau iš anksto numatyti kiek tam tikroje aukštojoje mokykloje bus VF ir M vietų neįmanoma. Nes kaip pasiskirstys konkretūs studentų skaičiai į konkrečias programas ir aukštąsias mokyklas, LEMS KONKURSAS.

Šią informaciją galite rasti čia: www.lamabpo.lt/DUK_bendrasis.pdf

Žinutė parašyta: 2009-07-17 00:46:44 | Nuoroda

- Ar žmogui, norinčiam studijuoti už savo lėšas, reikia dalyvauti bendrajame priėmime? Ar toks žmogus yra priimamas be konkurso?

- Nebūtina, bet patartina. Bet kuriuo atveju konkursinė eilė yra sudaroma. Ir konkursas į kai kurias programas tikrai bus ir mokantiems, pavyzdžiui, į teisę, ekonomiką, ir pan. 

kas man galėtų paaiškinti prasmę... tai išeina, kad ne visur bus rengiamas konkursas stojant į M?

• Istorija / VBE 60
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-07-17 01:00:46 | Nuoroda
BC ŽALGIRIS rašė:

- Ar žmogui, norinčiam studijuoti už savo lėšas, reikia dalyvauti bendrajame priėmime? Ar toks žmogus yra priimamas be konkurso?

- Nebūtina, bet patartina. Bet kuriuo atveju konkursinė eilė yra sudaroma. Ir konkursas į kai kurias programas tikrai bus ir mokantiems, pavyzdžiui, į teisę, ekonomiką, ir pan. 

kas man galėtų paaiškinti prasmę... tai išeina, kad ne visur bus rengiamas konkursas stojant į M?

Bus visur rengiamas, bet ne visur jo prireiks del norinciu ten studijuoti stygiaus.

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 53
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2009-07-17 01:04:28 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
BC ŽALGIRIS rašė:

Bus visur rengiamas, bet ne visur jo prireiks del norinciu ten studijuoti stygiaus.

Tai čia kur taip bus? Katalikų teologijoje ar kolegijose... ? :)

• Istorija / VBE 60
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-07-17 01:08:51 | Nuoroda
BC ŽALGIRIS rašė:
Mr.Lazy rašė:
BC ŽALGIRIS rašė:

Taip bus daugkur, nes zmoniu su krepseliais visokiuose SU ir t.t bus mazai, o kitiems visiems teks moket. Liks nemzai laisvu vietu.

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 53
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2009-07-17 01:47:21 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
BC ŽALGIRIS rašė:
Mr.Lazy rašė:
BC ŽALGIRIS rašė:

Taip bus daugkur, nes zmoniu su krepseliais visokiuose SU ir t.t bus mazai, o kitiems visiems teks moket. Liks nemzai laisvu vietu.

Tai čia aktualiai tiems, kas nestoja i geras vietas ir geruose univeruose...

• Istorija / VBE 60
  • Matematika / MBE 9
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą