Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:17:26
| Nuoroda
Muf Muf rašė:
BC ŽALGIRIS rašė:
Tai man su savo egzais jaučiu jau dabar reikia pirktis virvę ir kartis, nes žiūriu, kad VF nenusimato... O ir M nerealu. O kur stojai? Gal ir visai realu, nes paskaičius šitą forumą gali pasirodyti nerealu įstoti su 20KB :) VDU teisę ir politikos mokslus.... Jeigu ten nepapuolu - nebėra prasmės išvis mokytis :[ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:18:35
| Nuoroda
agnieshkute rašė:
BC ŽALGIRIS rašė:
Tai man su savo egzais jaučiu jau dabar reikia pirktis virvę ir kartis, nes žiūriu, kad VF nenusimato... O ir M nerealu. o kur nori stot, ir kokia specialybe? VDU teisę ir politikos mokslus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
23:59:17
| Nuoroda
belekasas18 rašė:
Paskaičiavau, kad pirmu numeriu socialinius mokslus vf ir m vietoje užrašė ~15000, o technologinius ~3300 , tai manau technologiniuose bus lengva gaut na jei i technologiju sriti tera 3300 +- tai tada gal ir krepseli gausiu |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-17
00:22:48
| Nuoroda
Iš viso šiemet valstybė finansuos 11 000 pirmakursių į universitetus ir 10 000 į kolegijas. Nemokamai galės studijuoti net 2/3 stojančiųjų. Tačiau iš anksto numatyti kiek tam tikroje aukštojoje mokykloje bus VF ir M vietų neįmanoma. Nes kaip pasiskirstys konkretūs studentų skaičiai į konkrečias programas ir aukštąsias mokyklas, LEMS KONKURSAS. Šią informaciją galite rasti čia: www.lamabpo.lt/DUK_bendrasis.pdf |
Žinutė parašyta:
2009-07-17
00:46:44
| Nuoroda
- Ar žmogui, norinčiam studijuoti už savo lėšas, reikia dalyvauti bendrajame priėmime? Ar toks žmogus yra priimamas be konkurso? - Nebūtina, bet patartina. Bet kuriuo atveju konkursinė eilė yra sudaroma. Ir konkursas į kai kurias programas tikrai bus ir mokantiems, pavyzdžiui, į teisę, ekonomiką, ir pan.
kas man galėtų paaiškinti prasmę... tai išeina, kad ne visur bus rengiamas konkursas stojant į M? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
01:00:46
| Nuoroda
BC ŽALGIRIS rašė:
- Ar žmogui, norinčiam studijuoti už savo lėšas, reikia dalyvauti bendrajame priėmime? Ar toks žmogus yra priimamas be konkurso? - Nebūtina, bet patartina. Bet kuriuo atveju konkursinė eilė yra sudaroma. Ir konkursas į kai kurias programas tikrai bus ir mokantiems, pavyzdžiui, į teisę, ekonomiką, ir pan.
kas man galėtų paaiškinti prasmę... tai išeina, kad ne visur bus rengiamas konkursas stojant į M? Bus visur rengiamas, bet ne visur jo prireiks del norinciu ten studijuoti stygiaus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
01:04:28
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
BC ŽALGIRIS rašė:
kas man galėtų paaiškinti prasmę... tai išeina, kad ne visur bus rengiamas konkursas stojant į M? Bus visur rengiamas, bet ne visur jo prireiks del norinciu ten studijuoti stygiaus. Tai čia kur taip bus? Katalikų teologijoje ar kolegijose... ? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
01:08:51
| Nuoroda
BC ŽALGIRIS rašė:
Mr.Lazy rašė:
BC ŽALGIRIS rašė:
kas man galėtų paaiškinti prasmę... tai išeina, kad ne visur bus rengiamas konkursas stojant į M? Bus visur rengiamas, bet ne visur jo prireiks del norinciu ten studijuoti stygiaus. Tai čia kur taip bus? Katalikų teologijoje ar kolegijose... ? :) Taip bus daugkur, nes zmoniu su krepseliais visokiuose SU ir t.t bus mazai, o kitiems visiems teks moket. Liks nemzai laisvu vietu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
01:47:21
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
BC ŽALGIRIS rašė:
Mr.Lazy rašė:
BC ŽALGIRIS rašė:
kas man galėtų paaiškinti prasmę... tai išeina, kad ne visur bus rengiamas konkursas stojant į M? Bus visur rengiamas, bet ne visur jo prireiks del norinciu ten studijuoti stygiaus. Tai čia kur taip bus? Katalikų teologijoje ar kolegijose... ? :) Taip bus daugkur, nes zmoniu su krepseliais visokiuose SU ir t.t bus mazai, o kitiems visiems teks moket. Liks nemzai laisvu vietu. Tai čia aktualiai tiems, kas nestoja i geras vietas ir geruose univeruose... |
|
|