Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
18:57:12
| Nuoroda
ar speciau sia diena padares skubu pinigu pervedima uzpildyt prasyma internetu? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
19:19:29
| Nuoroda
Laurriz rašė:
ar speciau sia diena padares skubu pinigu pervedima uzpildyt prasyma internetu? Tagi dar 2d liko. Aisku kad spetum. 15 minuciu ten viskas uzima. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
19:58:33
| Nuoroda
prasau atsakykit, kai pakoregavau prasyma, nereikia nk papildomai padaryt, tiesiog iseini su iksiuku, ir viskas? as bijau, kad mano patasymu neuzskaitytu, ir dalyvausiu konkurse su pradiniu prasymu....;/ |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:03:04
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
prasau atsakykit, kai pakoregavau prasyma, nereikia nk papildomai padaryt, tiesiog iseini su iksiuku, ir viskas? as bijau, kad mano patasymu neuzskaitytu, ir dalyvausiu konkurse su pradiniu prasymu....;/ Jei spausi ta x tada issitrins viskas ir imoka dings. Reik PC is rozetes isjungt.:D O jei rimtai tai automatiskai issisaugo.;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:04:06
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
k@r@mele rašė:
prasau atsakykit, kai pakoregavau prasyma, nereikia nk papildomai padaryt, tiesiog iseini su iksiuku, ir viskas? as bijau, kad mano patasymu neuzskaitytu, ir dalyvausiu konkurse su pradiniu prasymu....;/ Jei spausi ta x tada issitrins viskas ir imoka dings. Reik PC is rozetes isjungt.:D O jei rimtai tai automatiskai issisaugo.;) aciu ;D |