Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-31
17:40:49
| Nuoroda
Gal kas papuolėt į NTVf-09/2 grupę? nesuprantu kodėl tvarkarštis tik pirmadienio ir ketvirtadienio? ir dar plius parašyta prancūzų kalba, jei tokios nežadu mokytis ;D tikiuos keisis dar? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:21:49
| Nuoroda
Sveiki. Gal kas įstojote į šią specialybę? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:58:32
| Nuoroda
oho, kaip nukritę balai pasisekė Jums |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
17:01:27
| Nuoroda
citrinine rašė:
aš dar prieš stodama peržvelgiau - nelikau lb suvavėta bet jeigu kažkam pavyko, pavyks ir mums nieko ten baisaus nėra, patikėkit ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
19:21:16
| Nuoroda
aš peržvelgiau programą ir labai išsigandau... Papasakokite žmonės, kurie studijuoja NTV, ar labai sunku ten? Labiausia gazdina visokios informatikos, mechanikos ir matkės |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:30:48
| Nuoroda
As irgi cia istojau! Baisu, kad labai kratys Bet siaip tikiuosi istversim Gal yra likimo draugu? ) Siaip idomu, gal yra jau studijuojanciu? Ar idomu? Ar daug bemiegiu naktu tenka praleist besimokant? Kaip atmosfera? Destytojai? )) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
11:43:49
| Nuoroda
supernoraaa rašė:
As irgi cia istojau! Baisu, kad labai kratys Bet siaip tikiuosi istversim Gal yra likimo draugu? ) Siaip idomu, gal yra jau studijuojanciu? Ar idomu? Ar daug bemiegiu naktu tenka praleist besimokant? Kaip atmosfera? Destytojai? )) Labas, aš būsiu tavo likimo draugė Nujuačiu, kad oi kaip mus kratys, bet kaip nors ištversim. Baigė prieš mus, baigsim ir mes
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
20:42:52
| Nuoroda
karmilina rašė:
supernoraaa rašė:
As irgi cia istojau! Baisu, kad labai kratys Bet siaip tikiuosi istversim Gal yra likimo draugu? ) Siaip idomu, gal yra jau studijuojanciu? Ar idomu? Ar daug bemiegiu naktu tenka praleist besimokant? Kaip atmosfera? Destytojai? )) Labas, aš būsiu tavo likimo draugė Nujuačiu, kad oi kaip mus kratys, bet kaip nors ištversim. Baigė prieš mus, baigsim ir mes
O! Sveika Joa, manau reikes padirbet, juk nebe mokykla Beje, kazkaip mazai cia tu likimo draugu, realiai beveik neradau forumus pranarsius |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
22:03:43
| Nuoroda
supernoraaa rašė:
karmilina rašė:
supernoraaa rašė:
O! Sveika Joa, manau reikes padirbet, juk nebe mokykla Beje, kazkaip mazai cia tu likimo draugu, realiai beveik neradau forumus pranarsius Jų, galiama sakyti, visai nėra Visur išnaršiau ir tu tik 2 - tra likimo draugė Pagalvojau, negi aš viena studijuosiu?! Nors šiaip rašė, kad mūsų bus 80 Beje, tu vf? Su kokiu balu įstojai? Ar vežei dokumentus jau? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:22:20
| Nuoroda
Tai aš čia būsiu 3-čia likimo draugė |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
17:29:41
| Nuoroda
kaip matau didesnis pereinamasis balas nei buvo pernai Jei kas turit kokiu klausimu apie specialybe ar siaip universiteta/studentiska gyvenima, tai nesivarzykit ir rasykit i skype bladerrr333...pats baigiau siemet pirma kursa, tad kuom galesiu tuom padesiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:54:18
| Nuoroda
Sveiki, taip pat baigiau pirmą kursą:) Galite rašyti, skype: ne-zinia |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-05
13:00:58
| Nuoroda
Na, gal dar atsiras bendrakursių? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
15:45:30
| Nuoroda
gal ir atsiras. Dabar gavau vf pasiulyma, bet esu pasirasius su mru sutarti vnf, tai didele dilema, kur stot |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
18:36:43
| Nuoroda
zhyva rašė:
gal ir atsiras. Dabar gavau vf pasiulyma, bet esu pasirasius su mru sutarti vnf, tai didele dilema, kur stot O kokią specialybę su MRU pasirašei? Na, taip pat turėjau nemažą dilemą, ar rinktis MRU teisę vnf ar VGTU NTV vf, bet pakalbėjau su protingais ir išsilavinusiais žmonėmis, kurie patarė rinktis NTV |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
19:00:36
| Nuoroda
Verslo sistemu kurimas ir valdymas, nauja spec. As tai snekejau su broliu, nes pries 3metus jis stojo irgi i nauja specialybe MRU, tai dabar nera patenkintas ir pataria geriau stot i VGTU. Man dauguma irgi siulo rinktis ntv, nes kazkada svajojau i architektura, nors nesulyginsi siu studiju ) Nebezinau, net ka daryt, bet tikriausiai perstosiu i VGTU. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
20:27:57
| Nuoroda
O apie šią specialybę ir aš galvojau, bet nesinorėjo kažkaip studijuoti to, kas nėra kitų studentų išbandyta Rinkausi specialybes, kurios yra jau įsisenėjusios... Nors ir ta NTV nėra jau labai sena specialybė O dar galima perstoti? Aš jau galvojau, kad viskas... |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
20:54:54
| Nuoroda
Nu bent lama rase, kad galejau papildomam etape dalyvaut , bet tik i vf vietas, jei pasirasiau vnf. Tai po dvieju etapu gavau tik vnf, o del ntv kazkur buvau perskaicius kad sios studiju programos nera, tai istryniau is prasymo, bet pasirodo yra ) tai dabar parasiau pirmu numeriu ir istojau. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-09
21:56:14
| Nuoroda
Sukta ta lamos sistema Kažkaip sunku pagauti man jau ją... |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-10
12:29:17
| Nuoroda
Labas. As ir istojau i sia specialybe ;D |