Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
06:33:09
| Nuoroda
o musu daugeja, eina sau, saunu matyt musu nemazai fju, o tu uzsiregistravai i ta stovykla? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
07:56:03
| Nuoroda
Labas! gal jau gavot patvirtinima, kad dalyvausite fuxu stovykloj? As laiska gavau, atsakiau i ji, bet patvirtinimo nesulaukiu. gal nespejau. Bet ar tokiu atveju pranes, jei nepatekai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
14:42:48
| Nuoroda
sonia rašė:
Labas! gal jau gavot patvirtinima, kad dalyvausite fuxu stovykloj? As laiska gavau, atsakiau i ji, bet patvirtinimo nesulaukiu. gal nespejau. Bet ar tokiu atveju pranes, jei nepatekai? As jau irgi gavau, atrasiau kita diena, na bet gal nieko tokio, o patvirtinimo vis dar negavau as manau, kad turetu pranesti, ar patekom, ar ne, nes taip tik nervu gadinimas butu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
15:17:48
| Nuoroda
Kas nevažiuoja į fuksų stovyklą, darom meet'ą Vilniuje rugpjūčio gale? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
16:45:36
| Nuoroda
jo, rugpjucio gale, kai visi jau i vilniu atvarys |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-12
21:52:39
| Nuoroda
JEEE AS UZ MEETA ..
>>PINGPONG...NEA, NEVARAU..VIETU GAL NERA ..IR MANO GIMSE 29 VOT |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-13
00:09:53
| Nuoroda
fju rašė:
JEEE AS UZ MEETA ..
>>PINGPONG...NEA, NEVARAU..VIETU GAL NERA ..IR MANO GIMSE 29 VOT jei gimse, tai td jau viskas aisku ir be stofkes tusas bus :D geros sventes |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-13
21:21:42
| Nuoroda
hey! sveikos būsimos kursiokės ir, tikiuos, kursiokai mūsų laukia daug bendrų išgyvenimų, tai būtų visai smagu prieš tai susipažint, jei kam nors taip pat smagu susipažint, mano skype: sssimona. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-13
21:42:18
| Nuoroda
CIMO >> SVEIKUTE |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-13
21:43:21
| Nuoroda
>pingpong jei pavyks... tuso pratesima barake darysim |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-13
23:08:06
| Nuoroda
jei pakviesit i baraka, tai ok, pratesim :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-14
11:36:47
| Nuoroda
pirma reikia gaut tą baraką dabar kaip nervai ima, laukiant sąrašų, kas gavo... |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-14
18:51:14
| Nuoroda
Sveikos, kolegės Kiek vėlokai, bet vis vien labai malonu įsilieti į jūsų būrį. Vat kaip tik gavau laiškelį, jog galime važiuoti į stovyklą, tai gal daugiau kas iš mūsų varys? Būtų super, jei dar ir barake jau 26d.žadat apsigyvent, galėtumėm vakare susitikt ir aptart, ką vežamės į stovyklą, kada keliamės ir kokiu būdu iki stoties nusigaunam:)) Labai noriu susipažint! Mano skype - emilija_5 |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-14
19:19:33
| Nuoroda
Filomena. rašė:
Sveikos, kolegės Kiek vėlokai, bet vis vien labai malonu įsilieti į jūsų būrį. Vat kaip tik gavau laiškelį, jog galime važiuoti į stovyklą, tai gal daugiau kas iš mūsų varys? Būtų super, jei dar ir barake jau 26d.žadat apsigyvent, galėtumėm vakare susitikt ir aptart, ką vežamės į stovyklą, kada keliamės ir kokiu būdu iki stoties nusigaunam:)) Labai noriu susipažint! Mano skype - emilija_5 tai va, as irgi gavau pakvietima, waziuosim as is vilniaus, tai barake negyvensiu, siaip biski lievai, nes visai noreciau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-14
22:35:44
| Nuoroda
gavau baraką, esu labai patenkinta, kas dar ketina gyventi bendrike?,) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-17
11:30:11
| Nuoroda
sveiki visi ;} aš ir čia įstojau,būtų įdomu visai su jumis susipazinti ;> matau daugelis naudoja facebook'ą,bet aš laabai tingiu dar pasiduoti jo manijai ir susikurti ;D tad,skype - mergina5471. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-17
14:40:18
| Nuoroda
Laba diena))) Aš įstojau į vokiečių, na bet mūsų labai mažai, tad ir forume tylu kaip rūsy, tad nusprendžiau čia parašyt - visgi į stofkę kartu varom:) Beje, tikrai labai įdomu, ar bus bent kiek vaikinų fakę? DDDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-24
06:52:58
| Nuoroda
Never_meant_to_belong rašė:
Laba diena))) Aš įstojau į vokiečių, na bet mūsų labai mažai, tad ir forume tylu kaip rūsy, tad nusprendžiau čia parašyt - visgi į stofkę kartu varom:) Beje, tikrai labai įdomu, ar bus bent kiek vaikinų fakę? DDDD tai aisku, prisijunk, mes mielu noru priimame kiekviena, nes megstam kalbeti ;) na, kiek teko girdet, tai lt filologijoj bus vienas vaikinas, o i kitas filologijas ju daugiau turetu priguzeti galbut ;D :D :D :D bus matyt fuxu stofkej ir rugsejo 1a |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-24
12:47:16
| Nuoroda
pingpong rašė:
Never_meant_to_belong rašė:
Laba diena))) Aš įstojau į vokiečių, na bet mūsų labai mažai, tad ir forume tylu kaip rūsy, tad nusprendžiau čia parašyt - visgi į stofkę kartu varom:) Beje, tikrai labai įdomu, ar bus bent kiek vaikinų fakę? DDDD tai aisku, prisijunk, mes mielu noru priimame kiekviena, nes megstam kalbeti ;) na, kiek teko girdet, tai lt filologijoj bus vienas vaikinas, o i kitas filologijas ju daugiau turetu priguzeti galbut ;D :D :D :D bus matyt fuxu stofkej ir rugsejo 1a Mmm, vienas vaikinas - jam tai rojus bus, jaučiu))) Aš stofkės laukiu jau nesulaukiu, ir noriu, ir jaudinuos kažkiek, na bet tikiu viskas ten bus super))) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-24
20:15:03
| Nuoroda
Kas dėl lietuvių filologijos, tai nežinau, tačiau bent jau į anglų filologiją įstojo 4 vaikinai, o taip pat 1 į lietuvių - ispanų |
|
|