Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-04-07
21:51:38
| Nuoroda
Žodžiu, po kelių mėnesių turėčiau būt baigęs VGTU **** vadybą (liko diplominis), kadangi tai visiškas ššš ir vilniuj nieko gero neradau ir nesitikiu, noriu grįžt į Klaipėdą ir stot į KU inžinerinę bakalauro specelybę. Daba tik svarstau, kaip apsimokiau galėtų būti: 1. ar nebaigti - mesti tą GVTU (apgint kokioje ateityje) ir stot i KU kaip valstybes finansuojamas. 2. ar padaryt ta diplominį, stot kaip i antrąjį bakalaurą ir mokėt pilną kainą. Taigi noriu klaust: ar galimi tokie variantai (pirmasis), gal yra koks pigesnis kelelis? Ar įstojus i antrą bakalaurą ir gerai mokinantis būtina moket už mokslą pilną kainą? |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-25
22:45:30
| Nuoroda
Esu psichologijos 4 kurso studentas ir atlieku studentų subjektyvios gerovės išgyvenimo tyrimą. Man labai reikalinga Jūsų pagalba, rodėl prašau užpildyti šią anketą www.apklausa.lt/f/savireguliacijos-ir-orientacijos-i-laime-itaka-subjektyvios-geroves-isgyvenim-uksybzk labai ačių už Jūsų pagalbą |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-26
11:51:54
| Nuoroda
ander rašė:
Žodžiu, po kelių mėnesių turėčiau būt baigęs VGTU **** vadybą (liko diplominis), kadangi tai visiškas ššš ir vilniuj nieko gero neradau ir nesitikiu, noriu grįžt į Klaipėdą ir stot į KU inžinerinę bakalauro specelybę. Daba tik svarstau, kaip apsimokiau galėtų būti: 1. ar nebaigti - mesti tą GVTU (apgint kokioje ateityje) ir stot i KU kaip valstybes finansuojamas. 2. ar padaryt ta diplominį, stot kaip i antrąjį bakalaurą ir mokėt pilną kainą. Taigi noriu klaust: ar galimi tokie variantai (pirmasis), gal yra koks pigesnis kelelis? Ar įstojus i antrą bakalaurą ir gerai mokinantis būtina moket už mokslą pilną kainą? Kažkada ir man buvo aktualus šis klausimas, tai naujame mokslo ir studijų įstatyme radau štai ką: 72 straipsnis. Atvejai, kai valstybės finansavimas studijoms neskiriamas ir studijų kaina nekompensuojama 1. Teisės šio įstatymo 70 ir 71 straipsniuose nustatyta tvarka į valstybės finansuojamą studijų vietą ar į studijų kainos kompensavimą neturi: 1) asmenys, pakartotinai studijuojantys pagal tos pačios arba žemesnės pakopos studijų programą, jeigu daugiau kaip pusę tos studijų programos kreditų įgijo valstybės biudžeto lėšomis, išskyrus Vyriausybės nustatytus atvejus; Žodžiu, jei daugiau kaip pusę studijų laikotarpio nemokėjai už mokslą, stojant iš naujo tektų mokėt visą kainą. Arba aš ne taip supratau, ne teisininkas gi Tai va pasidomėk teisiniais aspektais šito klausimo. Aš siūlyčiau pabaigt tai, ką pradėjai. |
|
|