Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
10:08:26
| Nuoroda
Aš taip pat eksternas.Aš girdėjau dar kitaip.Kad priedus gausime tik tada, kai bus patvirtintos visos apeliacijos- 16d.Nežinau, ar čia teisinga informacija. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
10:16:47
| Nuoroda
Bet juk be priedo negalime ir dokumentų priduoti, taip? Iš kitos pusės, manau LAMA matys mūsų perlaikytus egzus, bet kažkaip mysliju kad visą popierizmą reik vienoj krūvoj nunešt. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
10:44:37
| Nuoroda
O aš va štai vakar sužinojau anglų k. egzamino rezultatus, o už 15min man jau įteikė gražų, dailų atestato priedą |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
10:49:16
| Nuoroda
Su eksternų stojimais yra taip: perlaikai egzaminus, gauni atestato priedą, jau turi būti užregistravęs savo stojimų prašymą lama bpo, tuomet pasičiumpi savo normalų atestatą, asmens dokumentą, naująjį atestato priedą ir lėki į artimiausią priėmimo centrą (kadangi aš klaipėdiškė, tad keliausiu šiandien į KU), o va ten priregistruoja tavo egzaminų rezultatus, nes eksternų rezultatai automatiškai nepereina į lama bpo sistemą, kaip kad šiųmetinių abiturientų. Kai jau būni priregistruotas, tuomet lauki pirmojo stojimų rato rezultatų, jei netenkina - prašymą gali keisti ir dalyvauti antrajame stojimų etape |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
11:44:36
| Nuoroda
O iki kada galima nesti naujai gauta atestato prieda i dokumentu pridavimo punkta? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
12:00:24
| Nuoroda
M̧̟̫͓̜͇̲ͣ͋ͥà̙̖̹̹̼̟̪ͤ̚r̸i͟j̷͈a̡̼͙͇̘ͪ̒̊̈́͂̈ rašė:
O iki kada galima nesti naujai gauta atestato prieda i dokumentu pridavimo punkta? Kaip ir visus kitus auksciau isvardintus dokumentus - iki liepos 19 d. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
12:28:13
| Nuoroda
Njateneri rašė:
Su eksternų stojimais yra taip: perlaikai egzaminus, gauni atestato priedą, jau turi būti užregistravęs savo stojimų prašymą lama bpo, tuomet pasičiumpi savo normalų atestatą, asmens dokumentą, naująjį atestato priedą ir lėki į artimiausią priėmimo centrą (kadangi aš klaipėdiškė, tad keliausiu šiandien į KU), o va ten priregistruoja tavo egzaminų rezultatus, nes eksternų rezultatai automatiškai nepereina į lama bpo sistemą, kaip kad šiųmetinių abiturientų. Kai jau būni priregistruotas, tuomet lauki pirmojo stojimų rato rezultatų, jei netenkina - prašymą gali keisti ir dalyvauti antrajame stojimų etape Tau čia Žemynos gimnazijoje įteikė tą priedą? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:21:29
| Nuoroda
Sanosuke rašė:
Njateneri rašė:
Su eksternų stojimais yra taip: perlaikai egzaminus, gauni atestato priedą, jau turi būti užregistravęs savo stojimų prašymą lama bpo, tuomet pasičiumpi savo normalų atestatą, asmens dokumentą, naująjį atestato priedą ir lėki į artimiausią priėmimo centrą (kadangi aš klaipėdiškė, tad keliausiu šiandien į KU), o va ten priregistruoja tavo egzaminų rezultatus, nes eksternų rezultatai automatiškai nepereina į lama bpo sistemą, kaip kad šiųmetinių abiturientų. Kai jau būni priregistruotas, tuomet lauki pirmojo stojimų rato rezultatų, jei netenkina - prašymą gali keisti ir dalyvauti antrajame stojimų etape Tau čia Žemynos gimnazijoje įteikė tą priedą? aha |