Eksternai
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-13 10:08:26 | Nuoroda

Aš taip pat eksternas.Aš girdėjau dar kitaip.Kad priedus gausime tik tada, kai bus patvirtintos visos apeliacijos- 16d.Nežinau, ar čia teisinga informacija.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 10:16:47 | Nuoroda

Bet juk be priedo negalime ir dokumentų priduoti, taip? Iš kitos pusės, manau LAMA matys mūsų perlaikytus egzus, bet kažkaip mysliju kad visą popierizmą reik vienoj krūvoj nunešt.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 10:44:37 | Nuoroda

O aš va štai vakar sužinojau anglų k. egzamino rezultatus, o už 15min man jau įteikė gražų, dailų atestato priedą :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 10:49:16 | Nuoroda

Su eksternų stojimais yra taip: perlaikai egzaminus, gauni atestato priedą, jau turi būti užregistravęs savo stojimų prašymą lama bpo, tuomet pasičiumpi savo normalų atestatą, asmens dokumentą, naująjį atestato priedą ir lėki į artimiausią priėmimo centrą (kadangi aš klaipėdiškė, tad keliausiu šiandien į KU), o va ten priregistruoja tavo egzaminų rezultatus, nes eksternų rezultatai automatiškai nepereina į lama bpo sistemą, kaip kad šiųmetinių abiturientų. Kai jau būni priregistruotas, tuomet lauki pirmojo stojimų rato rezultatų, jei netenkina - prašymą gali keisti ir dalyvauti antrajame stojimų etape :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 11:44:36 | Nuoroda

O iki kada galima nesti naujai gauta atestato prieda i dokumentu pridavimo punkta?  

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:00:24 | Nuoroda
M̧̟̫͓̜͇̲ͣ͋ͥà̙̖̹̹̼̟̪ͤ̚r̸i͟j̷͈a̡̼͙͇̘ͪ̒̊̈́͂̈ rašė:

O iki kada galima nesti naujai gauta atestato prieda i dokumentu pridavimo punkta?  

Kaip ir visus kitus auksciau isvardintus dokumentus - iki liepos 19 d.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:28:13 | Nuoroda
Njateneri rašė:

Su eksternų stojimais yra taip: perlaikai egzaminus, gauni atestato priedą, jau turi būti užregistravęs savo stojimų prašymą lama bpo, tuomet pasičiumpi savo normalų atestatą, asmens dokumentą, naująjį atestato priedą ir lėki į artimiausią priėmimo centrą (kadangi aš klaipėdiškė, tad keliausiu šiandien į KU), o va ten priregistruoja tavo egzaminų rezultatus, nes eksternų rezultatai automatiškai nepereina į lama bpo sistemą, kaip kad šiųmetinių abiturientų. Kai jau būni priregistruotas, tuomet lauki pirmojo stojimų rato rezultatų, jei netenkina - prašymą gali keisti ir dalyvauti antrajame stojimų etape :)

Tau čia Žemynos gimnazijoje įteikė tą priedą?

Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:21:29 | Nuoroda
Sanosuke rašė:
Njateneri rašė:

Tau čia Žemynos gimnazijoje įteikė tą priedą?

aha :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą