Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-17
21:31:37
| Nuoroda
živilė rašė:
RikArdO rašė:
Saulute6 rašė:
Geras... Kiekviena diena man po naujiena... Tai rimtai cia?? PAsiulys net 4 vietas ,is kuriu galesiu issirnkt viena? Maniau , kad tik du pasiulys, tipo vf ir vnf... nu gerai butu jei tiesa sakytu tas straipsnis D Blem aš tai nesuprantu kaikurių žmonių... Kodėl jūs nesidomite visais šitais dalykais? :/ juk jau seniai tai yra aišku, kad siūlys 4vietas... ehh Saulute, iš dalies esi teisi, jeigu balai bus nepakankamai aukšti, gali būt, kad sulauksi 2 arba tik 1 pasiūlymo... viskas priklauso nuo balų. As domiuosi, bet vis tiek nesuprantu. Net jei per stebukla ir istociau i pirma parasyta spec., man vis tiek siulytu ir zemiau esancias? Paaiskinkit, aciu Šitų dalykų net Stepukas nesupranta. Kai buvo mokykloj, nesugebėjo mum į šį kl atsakyt. Maždaug buvo "reik tartis su specais, kurie programuoja tą programą, kuri atrinks" |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-06-17
21:50:05
| Nuoroda
Ir dar neaisku. Radau auksciau parasyta, kad bus siuloma du variantai: vf ir vnf. Cia abu tos pacios specialybes? Tai kame logika? Ar atsiras tokiu, kurie nores moketi, kai gali ir nemoketi? Ai nezinau, man sena tvarka labiau patiko... |
Žinutė parašyta:
2010-06-18
01:35:31
| Nuoroda
Jūs tik išlošiat dėl šito Logika paprasta : jei įstojai į pirmu numeriu pažymėtą specialybę, tau pasiūlys ir žemiau esančias - galbūt žymėjai pirmu antru numeriu labai norimas specialybes ir nežinojai kurią pasirinkti. Pasirinkai vieną ir gailiesi - dabar galėsi apsispręst. VF ir VNF siūlo dėl to, kad dauguma žmonių parašo pirmu numeriu geidžiamiausią VF, antru numeriu geidžiamiausia VNF, trečiu mažiau geidžiamą VF ir taip toliau. Jei įstojate į aukščiausiai esančią VNF, dabar jums pasiūlys ir žemiau esančias nemokamas studijas - o gal apsigalvojot ir negalit mokėt tų pinigų ? Žodžiu, koks skirtumas - pasirinkimo laisvė visada geras dalykas. Praeitamečiai abiturientai jums pavydi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-18
10:15:32
| Nuoroda
man labiausiai idomu dabar kaip rezultatus suzinosim. negi reikes trenktis i mokykla, kad rezultatus gauti. seniau gerai budavo, nusiunti zinute ir gauni atsakyma kiek procentu surinkai. kazi, parasius laiska nec'ui ar paskambinus, jie suteiktu tokia info? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-18
12:28:01
| Nuoroda
Šiais metais nebėra tos paslaugos "sms". Teks keliaut į mokyklą |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-18
14:03:21
| Nuoroda
Mano nuomone geriau būtu sms būdu sužinoti,nei eiti į mokyklą |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-18
14:14:27
| Nuoroda
Mano nuomone geriau www.lamabpo.lt pasižiūrėti . |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-18
15:45:58
| Nuoroda
...vis dar kažkokia vidinė įtampa, jauduliukas... |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-18
17:14:38
| Nuoroda
Svaja09 rašė:
...vis dar kažkokia vidinė įtampa, jauduliukas... taip ir aš jaučiuosi |
|
Žinutė parašyta:
2010-06-18
18:07:20
| Nuoroda
Tiems, kam dar kyla klausimų dėl bendrojo priėmimo, siūlau pasiskaityti jo tvarkos aprašą: http://www.lamabpo.lt/BP2010_tvarkos_aprasas.pdf
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-18
20:44:51
| Nuoroda
Šiaip jaudulio nejaučiu, nors egzaminą sapnuoju pagal sapnus iš lietuvių gavai 45 proc iš matematikos 92,8 (ir daug daug skaičių po kableliu) nežinau,iš kur tokios mintys kylą. Prašymą jau užpildžiau,žinau kur noriu.. Šiaip smalsu kiek gavau,kaip pasisekė, bet stengiuos mažiau apie tai galvoti, juk atostogos mieliau kokią knygą paskaitau ar filmą pažiūriu o rezultatai juk greitau bus ;] mažiau nei mėnuo liko... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-18
21:12:54
| Nuoroda
jei visas rasysiu i vf, tai man irgi 4 vietas pasiulys? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-18
21:15:59
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
jei visas rasysiu i vf, tai man irgi 4 vietas pasiulys? del tu 4 vietu,jau nebeaisku ar isvis siulys...niekur neberadau info apie sita... |
Žinutė parašyta:
2010-06-18
21:36:04
| Nuoroda
Manau, kad 4 variantus (1 vf universitete, 1 vf kolegijoje, 1 vnf universitete ir 1 vnf kolegijoje) gali pasiūlyti maximum, jei žmogaus balai labai aukšti ir su tokiais balais jis gali laisvai įstoti bet kur. O jei pažymiai prasti, tai gali ir nieko nepasiūlyti, teks laukti sekančio etapo, žiūrėti, ar liko kur nors laisvų vietų. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-19
15:59:55
| Nuoroda
dabar gal galit ir man pagelbet;) girdejau kalbant kad prasyme galima rasyt ne daugiau kaip 3 pasirinktus stojimu variantus.ta prasme po 3 i univera vf ir vnf, ir taip pat po 3 i kolegija vf ir vnf.tai nesuprantu ar negalima rasyt daugiau variantu, tarkim jei as nenoriu i kolegijas, o mokamai irgi ne, tai mano prasyme bus tik 3 variantai??? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-19
16:22:01
| Nuoroda
Jjustulyte rašė:
dabar gal galit ir man pagelbet;) girdejau kalbant kad prasyme galima rasyt ne daugiau kaip 3 pasirinktus stojimu variantus.ta prasme po 3 i univera vf ir vnf, ir taip pat po 3 i kolegija vf ir vnf.tai nesuprantu ar negalima rasyt daugiau variantu, tarkim jei as nenoriu i kolegijas, o mokamai irgi ne, tai mano prasyme bus tik 3 variantai??? manau tikrai kažką pergirdėjai gali parašyti iki 12 specialybių, kur tik nori stoti ir nėra jokio skirtumo ar tu į universitetą, ar į kolegiją. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-19
18:58:10
| Nuoroda
Tai aišku, jei kiekvienai specialybei rašysi 1 vf nl, 1 vnf nl, 1 vf i, 1 vnf i, tai jau gausis 4 variantai ir tik trys specialybės tada tilps. Betgi nebūtina taip rašyt, rašai kaip nori. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-06-19
21:11:12
| Nuoroda
Ištęstinių studijų formos valstybė nefinansuoja. |
Žinutė parašyta:
2010-06-19
21:29:38
| Nuoroda
witiulka rašė:
Ištęstinių studijų formos valstybė nefinansuoja. Is LAMABPO: Klausimas: Ar galima pretenduoti į valstybės finansuojamą studijų vietą, jei noriu studijuoti neakivaizdžiai ar vakarais? Atsakymas: Taip, tikrai galima. Tokiu atveju patartina rinktis ištęstinę studijų formą. |
Žinutė parašyta:
2010-06-20
08:59:01
| Nuoroda
Nuo to laiko, kai atsirado krepšeliai, finansuoja ir ištęstines. |
|
|