MRU Teisė Ir Penitencinė Veikla ir Policijos veikla
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-17 13:19:56 | Nuoroda
Thotu rašė:
chakelina rašė:

o i penitencine veikla reikia kazkokio fizinio testo? nes apie tai visiskai nenoriu pagalvot net :D

Ne, reikia tik į teisę ir policijos veiklą. O beje fizinių testų laikymo laikas baigėsi prieš mėnesį.

reikia, ne tik į policiją, bet ir į sienos apsaugą ;) vienu žodžiu, policininkai ir pasieniečiai turi būti idealios sveikatos ir fizinės parengties. Cmek ir testai jau baigėsi prieš kokį mėn. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-17 14:24:54 | Nuoroda

Rašiau šią specialybę kaip vieną iš pirmųjų numerių.
Ir kaip visi stebisi, kad į tokią nemoterišką specialybę labiausiai stoja panelės (:
Teko girdėti, kad daug kas iš ten pabėga nes išsigąsta. Heh :D Jaučiu vyrukai ir  pabėga :D

Žinutė parašyta: 2010-07-17 14:30:21 | Nuoroda
Afera rašė:

Ir kaip visi stebisi, kad į tokią nemoterišką specialybę labiausiai stoja panelės (:
Teko girdėti, kad daug kas iš ten pabėga nes išsigąsta. Heh :D Jaučiu vyrukai ir  pabėga :D

O aš tai vis neapsisprendžiu rašyt penitencinę veiklą ar ne :D dar kai pamačiau, kad VF vietų iš viso per visą Lietuvą bus tik 255, tai atrodo, kad net ir čia bus sunku finansavimą gaut...eh

• Istorija / VBE 63
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-07-17 14:43:01 | Nuoroda
RikArdO rašė:
Afera rašė:

O aš tai vis neapsisprendžiu rašyt penitencinę veiklą ar ne :D dar kai pamačiau, kad VF vietų iš viso per visą Lietuvą bus tik 255, tai atrodo, kad net ir čia bus sunku finansavimą gaut...eh

Nepabandęs nesužinosi..  ;)
Bendrai.. nerašyk. Man mažesnė konkurencija bus :P

Žinutė parašyta: 2010-07-17 14:45:15 | Nuoroda

ohh tu :P

• Istorija / VBE 63
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
Žinutė parašyta: 2010-07-18 20:41:32 | Nuoroda

o kaip manot, gali siemet kilti balas ar ne?

• Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 84
  • Matematika / VBE 7
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-19 16:34:28 | Nuoroda

galbūt šiek tiek pakils, bet tikrai ne iki kosmoso :)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 16:54:47 | Nuoroda

Norejau pasiteirauti apie teise ir valdyma. Ar studijos daug skiriasi nuo tiesiog teises sao sunkumu ir pobudziu?

Žinutė parašyta: 2010-07-19 18:23:57 | Nuoroda

na pvz mano yra 17.58, tai tikiuosi taip istoti i teise ir penitencine veikla vf :)

• Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 84
  • Matematika / VBE 7
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-19 18:52:08 | Nuoroda

na, kol kas naujų žinių apie balus nėra, o pagal praeitų metų, tai berods patektum :)

dėl teisės ir valdymo, tai gausite teisės pagrindus, bet prie teisės ir vadyba teks pasimokyti

Žinutė parašyta: 2010-07-20 15:34:15 | Nuoroda

Įstot čia labai norėčiau, na žiūrėsim kaip Dievas ir LAMA duos ;DDD

• Istorija / VBE 82
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 70
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 34
Žinutė parašyta: 2010-07-24 11:37:07 | Nuoroda

Sveiki, aš taip pat studijuoju teisę ir penitencinę veiklą.:) ir paskaičius pastebėjau, kad nieks nieko neužsimena apie mediacinę veiklą. :) tai vat, noriu trumpai pasakyt, kad atsirado tokia nauja penitencinės teisės kryptis-mediacija. (ne meditacija). Visi, kas įstos į teisę ir penitencinę teisę turės antram kurse pasirinkti kryptį-mediaciją arba penitencinę teisę :) O mediacija Lietuvoje visiškai naujas dalykas. Todėl iš dalies galima teigti, kad jei Lietuva vystysis ir po keliu metų atsidarys kokie medaicijos centrai, tai turėsit tikrai darbo :) o be to, tokiose šalyse kaip Norvegija, Suomija, Švedija, Kanada , mediacija yra be galo populiari, dėl to ten ir nusikalstamumas mažas :) na ir šiaip, siūlau pasidomėt šia kryptimi :)

• Geografija / MBE 7
  • Informacinės technologijos / MBE 9
  • Istorija / VBE 76
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 26
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą