Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-17
13:19:56
| Nuoroda
Thotu rašė:
chakelina rašė:
o i penitencine veikla reikia kazkokio fizinio testo? nes apie tai visiskai nenoriu pagalvot net Ne, reikia tik į teisę ir policijos veiklą. O beje fizinių testų laikymo laikas baigėsi prieš mėnesį. reikia, ne tik į policiją, bet ir į sienos apsaugą vienu žodžiu, policininkai ir pasieniečiai turi būti idealios sveikatos ir fizinės parengties. Cmek ir testai jau baigėsi prieš kokį mėn. |
Žinutė parašyta:
2010-07-17
14:24:54
| Nuoroda
Rašiau šią specialybę kaip vieną iš pirmųjų numerių. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
14:30:21
| Nuoroda
Afera rašė:
Rašiau šią specialybę kaip vieną iš pirmųjų numerių. O aš tai vis neapsisprendžiu rašyt penitencinę veiklą ar ne dar kai pamačiau, kad VF vietų iš viso per visą Lietuvą bus tik 255, tai atrodo, kad net ir čia bus sunku finansavimą gaut...eh |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
14:43:01
| Nuoroda
RikArdO rašė:
Afera rašė:
Rašiau šią specialybę kaip vieną iš pirmųjų numerių. O aš tai vis neapsisprendžiu rašyt penitencinę veiklą ar ne dar kai pamačiau, kad VF vietų iš viso per visą Lietuvą bus tik 255, tai atrodo, kad net ir čia bus sunku finansavimą gaut...eh Nepabandęs nesužinosi.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
14:45:15
| Nuoroda
ohh tu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
20:41:32
| Nuoroda
o kaip manot, gali siemet kilti balas ar ne? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
16:34:28
| Nuoroda
galbūt šiek tiek pakils, bet tikrai ne iki kosmoso |
Žinutė parašyta:
2010-07-19
16:54:47
| Nuoroda
Norejau pasiteirauti apie teise ir valdyma. Ar studijos daug skiriasi nuo tiesiog teises sao sunkumu ir pobudziu? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
18:23:57
| Nuoroda
na pvz mano yra 17.58, tai tikiuosi taip istoti i teise ir penitencine veikla vf |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
18:52:08
| Nuoroda
na, kol kas naujų žinių apie balus nėra, o pagal praeitų metų, tai berods patektum
dėl teisės ir valdymo, tai gausite teisės pagrindus, bet prie teisės ir vadyba teks pasimokyti |
Žinutė parašyta:
2010-07-20
15:34:15
| Nuoroda
Įstot čia labai norėčiau, na žiūrėsim kaip Dievas ir LAMA duos ;DDD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:37:07
| Nuoroda
Sveiki, aš taip pat studijuoju teisę ir penitencinę veiklą.:) ir paskaičius pastebėjau, kad nieks nieko neužsimena apie mediacinę veiklą. tai vat, noriu trumpai pasakyt, kad atsirado tokia nauja penitencinės teisės kryptis-mediacija. (ne meditacija). Visi, kas įstos į teisę ir penitencinę teisę turės antram kurse pasirinkti kryptį-mediaciją arba penitencinę teisę O mediacija Lietuvoje visiškai naujas dalykas. Todėl iš dalies galima teigti, kad jei Lietuva vystysis ir po keliu metų atsidarys kokie medaicijos centrai, tai turėsit tikrai darbo o be to, tokiose šalyse kaip Norvegija, Suomija, Švedija, Kanada , mediacija yra be galo populiari, dėl to ten ir nusikalstamumas mažas na ir šiaip, siūlau pasidomėt šia kryptimi |
|
|