Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
10:00:52
| Nuoroda
Sveiki Noreciau pabendraut su zmonemis, kurie ruosiasi stoti i VU teise siais metais ir rimtai turi galimybiu ten patekti atsiliepkit |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
10:12:35
| Nuoroda
wasara rašė:
Sveiki Noreciau pabendraut su zmonemis, kurie ruosiasi stoti i VU teise siais metais ir rimtai turi galimybiu ten patekti atsiliepkit O pas tave rimtos galimybės? Koks KB? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
11:42:52
| Nuoroda
19,24 turetu buti cia studijos.lt blogai apskaiciuoja, jeigu cia skaiciuojiesi. Nes cia jiems nesvarbu ar A ar B lygio tavo metinis as skaiciavausi pagal ta formule duota VU ir man gavosi 19,24. O tavo koks? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
12:21:50
| Nuoroda
wasara rašė:
19,24 turetu buti cia studijos.lt blogai apskaiciuoja, jeigu cia skaiciuojiesi. Nes cia jiems nesvarbu ar A ar B lygio tavo metinis as skaiciavausi pagal ta formule duota VU ir man gavosi 19,24. O tavo koks? o tu į mokamą ar į nemokamą rimtai turi galimybių?: ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
13:08:05
| Nuoroda
wasara rašė:
19,24 turetu buti cia studijos.lt blogai apskaiciuoja, jeigu cia skaiciuojiesi. Nes cia jiems nesvarbu ar A ar B lygio tavo metinis as skaiciavausi pagal ta formule duota VU ir man gavosi 19,24. O tavo koks? Pagal www.baluskaiciuokle.lt mano KB tik 18.84, taip kad nemanau, kad į nemokamą įstosiu. Šiaip galvojau apie VU politiką, o tik tada teisę, bet istorijos ir anglų egzuose susimoviau. Beje, anglu apeliaciją parašiau. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
16:56:34
| Nuoroda
ta zalia balu skaiciuokle lieva.. patarciau visiem susiskaiciuot patiem gi nera sunku... kam neaisku kaip tai padaryt, sakykit, padesiu Kas del saves, tai as manau turiu realiu galimybiu i VNF vieta zinoma pirmiau rasau nemokama, jeigu kartais patekciau per plauka O siaip as irgi pirmu numeriu rasau politikos mokslus, bet nemanau, kad i ten istosiu ir kazkaip dabar labiau patrauke teise |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
17:41:53
| Nuoroda
wasara rašė:
ta zalia balu skaiciuokle lieva.. patarciau visiem susiskaiciuot patiem gi nera sunku... kam neaisku kaip tai padaryt, sakykit, padesiu Kas del saves, tai as manau turiu realiu galimybiu i VNF vieta zinoma pirmiau rasau nemokama, jeigu kartais patekciau per plauka O siaip as irgi pirmu numeriu rasau politikos mokslus, bet nemanau, kad i ten istosiu ir kazkaip dabar labiau patrauke teise Parašyk man kaip apskaičiuoti jeigu nesunku. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
18:09:43
| Nuoroda
jeigu socialiniai mokslai, nu tai teise, politika VU tas pats tikrai balas... skaiciuojasi taip: kiekvieno tau reikalingo egzo procenta pasidalini is 10 ir pridedi 13 pvz mano istorija 9,4 +13=22,4 ir daugini is svertinio koeficiento, pvz istorija is 0,4. taip pasidarai su lietuviu ir anglu, tik daugini is svertinio 0,2. O prie matkes metinio jei A lygis tai pridedi 1 o jei B tai nieko nepridedi. Tada daugini irgi is svertinio koeficiento 0,2 . Galiausiai visu gautus tuos keturis skaiciukus sudedi ir gaunasi tavo balas
Jei dar kas neaisku, kreipkis |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
19:57:53
| Nuoroda
wasara rašė:
jeigu socialiniai mokslai, nu tai teise, politika VU tas pats tikrai balas... skaiciuojasi taip: kiekvieno tau reikalingo egzo procenta pasidalini is 10 ir pridedi 13 pvz mano istorija 9,4 +13=22,4 ir daugini is svertinio koeficiento, pvz istorija is 0,4. taip pasidarai su lietuviu ir anglu, tik daugini is svertinio 0,2. O prie matkes metinio jei A lygis tai pridedi 1 o jei B tai nieko nepridedi. Tada daugini irgi is svertinio koeficiento 0,2 . Galiausiai visu gautus tuos keturis skaiciukus sudedi ir gaunasi tavo balas
Jei dar kas neaisku, kreipkis Na www.baluskaiciuokle.lt gaunasi tiek pat kiek ir gavau pats apsiskaičiavęs.. Aš taip ir skaičiavau anksčiau, tik galvojau gal ką blogai darau kad sakai jog ta žalia skaiciuokle lieva |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
21:01:25
| Nuoroda
nu kitu specialybiu tai ten blogai skaiciuoja o koks tavo konkursinis balas? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
21:02:32
| Nuoroda
ai sorry, jau buvai parases ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
22:07:05
| Nuoroda
wasara rašė:
ai sorry, jau buvai parases ;DD Nieko, tai vat, prieš egzus galvojau, kad į VU teisę tikrai įstosiu, bet su egzais gavosi nekas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
13:13:45
| Nuoroda
tai vistiek rasyk, gal dar pakliusi |
|
|