Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
01:31:03
| Nuoroda
Jei tau teisė taip svarbu, perlaikyk istoriją. Jeigu ne - tai ne. Ir šiaip, tu teisininkų kaip prišikta. Pabaikit jūs ten stot, gaila jau gerai baigusių abiturientų... Third option: jeigu visgi nenori laukt metų, stok į tą kolegiją ir parodyk, kad jos kažko vertos. Jeigu esi užsidegęs ir nusiteikęs rimtam mokslui, parodysi, kad ir iš kolegijos galima prasiskinti kelią. Tačiau man asmeniškai ta teisė... Popsucha, nieko daugiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
06:48:45
| Nuoroda
Kaip supratau, tai jam labiau ne patarimo o paguodos reikia. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
09:36:52
| Nuoroda
NONcom > Tą ir ruošiuosi daryti. Taip, sutinku, teisininkų kaip prišikta, tačiau daugelis tėra krūva pesimistų kurie vadovaujasi principu "gavau diplomą, tai dabar darbas pats mane turi susirast". 0 iniciatyvos. ka_tu_kaip_tu > Ne, paguodos man tikrai nereikia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
21:39:26
| Nuoroda
Uncle_Sam rašė:
NONcom > Tą ir ruošiuosi daryti. Taip, sutinku, teisininkų kaip prišikta, tačiau daugelis tėra krūva pesimistų kurie vadovaujasi principu "gavau diplomą, tai dabar darbas pats mane turi susirast". 0 iniciatyvos. ka_tu_kaip_tu > Ne, paguodos man tikrai nereikia Iš kur jau žinote šių metų istorijos egzamino rezultatus ? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-01
22:05:28
| Nuoroda
afex333 rašė:
Uncle_Sam rašė:
NONcom > Tą ir ruošiuosi daryti. Taip, sutinku, teisininkų kaip prišikta, tačiau daugelis tėra krūva pesimistų kurie vadovaujasi principu "gavau diplomą, tai dabar darbas pats mane turi susirast". 0 iniciatyvos. ka_tu_kaip_tu > Ne, paguodos man tikrai nereikia Iš kur jau žinote šių metų istorijos egzamino rezultatus ? Čia anų metų abiturientai. |
Žinutė parašyta:
2011-07-02
00:22:28
| Nuoroda
Man būtų įdomu sužinoti, ar su mano tokiais rezultatais (yra apačioja) na ir dar istorijos egzaminu, kuris turėtų svyruoti nuo 60 iki 80 proc. turėčiau galimybę įstoti į VU vadybą ir verslo administravimą VF? |
|
|