Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:43:52
| Nuoroda
Novilė rašė:
Himalaya rašė:
Novilė rašė:
Ir laukiu, ir nelaukiu as tos liepos 23... Kodėl nelauki? Nes nuo tada suprasiu, kad jau reciau busiu savo mieste, namuose, o dar nei kaune, nei vilniuje gerai nesiorentuoju. Kauno ir aš visiškai nepažįstu, bet ten gyvena sesuo, tai neleis pasiklyst |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:43:56
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Novilė rašė:
Himalaya rašė:
Novilė rašė:
Ir laukiu, ir nelaukiu as tos liepos 23... Kodėl nelauki? Nes nuo tada suprasiu, kad jau reciau busiu savo mieste, namuose, o dar nei kaune, nei vilniuje gerai nesiorentuoju. Aš pats iš klaipėdos bet kauną pažįstu kaip penkis savi pirštus..tai manau man asmeniškai nebus problemu šiame mieste...jei įstosi į Kauną padėsiu... Viskas, prisizadejai rastiskai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
23:45:22
| Nuoroda
Himalaya rašė:
Novilė rašė:
Himalaya rašė:
Novilė rašė:
Ir laukiu, ir nelaukiu as tos liepos 23... Kodėl nelauki? Nes nuo tada suprasiu, kad jau reciau busiu savo mieste, namuose, o dar nei kaune, nei vilniuje gerai nesiorentuoju. Kauno ir aš visiškai nepažįstu, bet ten gyvena sesuo, tai neleis pasiklyst Gera sesuo, mano tai tycia mane paklaidintu, kad nesinervuociau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
18:04:21
| Nuoroda
Inede rašė:
„Pirmame etape stojantysis susižinos, kur pagal balus labiau tinkamas. Ir valstybė taip pat atsirinks. O praėjusiais ir ankstesniais metais labiau lemdavo, ką pirmu, ką antru numeriu įrašė. Šįmet pirmame etape nelabai turės reikšmės, kokia tvarka pageidavimus surašys. Visų pirma bus išnagrinėti visi norai, kuo objektyviau parodyta, kur stojantysis labiau tinkamas ir ten bus pirmiausia kviečiamas. Skirtumas tas, kad atsitiktinis ar kažkieno negerai suorientuotas norų išdėstymas kuo mažiau turės įtakos“, - kalbėjo LAMA BPO prezidentas. Eina peklon viskas. Nesilankysiu studijos.lt iki penktadienio, nes galima vėžį įsivaryt visokių va tokių dalykų prisiskaičius:D Nebesuprantu nieko jau:D Siūlys ne tai,ką labaiu nori studijuoti, bet tai, kur tinki labiau su savo balais? Blemba, reikėjo man rašyt tą anglų filologiją, kurios visai nenoriu, dar ims ir pasiūlys būtent ją |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
20:25:13
| Nuoroda
^ neprieme sito, gee. kaip tik lems, kokia tvarka surasei specialybes. jei netiki, paskaityk bendrojo priemimo taisykles 2010 metams. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
20:38:13
| Nuoroda
norejau sita dalyka priimt, bet tikrai neprieme, tad nesijaudinkit |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
20:38:29
| Nuoroda
norejo |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
20:53:59
| Nuoroda
Žodžiu, lamoj tituliniam jau naujas užrašas. Aš ligi šiol nesuprantu, kaip reikės 'priimti' siūlomą pakvietimą :} Totaliai. Bet na ir nesąmonė šiais metais tie stojimai. Prieš du metus viskas buvo taip paprasta. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
21:34:25
| Nuoroda
Šiemet irgi paprasta. Palauk 23 dienos ir sužinosi kaip priimti reikes |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
21:37:08
| Nuoroda
Thotu rašė:
Žodžiu, lamoj tituliniam jau naujas užrašas. Aš ligi šiol nesuprantu, kaip reikės 'priimti' siūlomą pakvietimą :} Totaliai. Bet na ir nesąmonė šiais metais tie stojimai. Prieš du metus viskas buvo taip paprasta. priimti reikes su pele, nuspaudus ir atleidus kairiji peles mygtuka ant atitinkamos nuorodos. gali treniruotis ir testuoti sia hakeriska sistema jau dabar, kad veliau nebutu staigmenu: klac-klac |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
21:39:59
| Nuoroda
:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
21:41:30
| Nuoroda
vtrgv rašė:
Thotu rašė:
Žodžiu, lamoj tituliniam jau naujas užrašas. Aš ligi šiol nesuprantu, kaip reikės 'priimti' siūlomą pakvietimą :} Totaliai. Bet na ir nesąmonė šiais metais tie stojimai. Prieš du metus viskas buvo taip paprasta. priimti reikes su pele, nuspaudus ir atleidus kairiji peles mygtuka ant atitinkamos nuorodos. gali treniruotis ir testuoti sia hakeriska sistema jau dabar, kad veliau nebutu staigmenu: klac-klac Ak štai kaip viskas veikia:DDDDD |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-21
21:49:30
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Inede rašė:
„Pirmame etape stojantysis susižinos, kur pagal balus labiau tinkamas. Ir valstybė taip pat atsirinks. O praėjusiais ir ankstesniais metais labiau lemdavo, ką pirmu, ką antru numeriu įrašė. Šįmet pirmame etape nelabai turės reikšmės, kokia tvarka pageidavimus surašys. Visų pirma bus išnagrinėti visi norai, kuo objektyviau parodyta, kur stojantysis labiau tinkamas ir ten bus pirmiausia kviečiamas. Skirtumas tas, kad atsitiktinis ar kažkieno negerai suorientuotas norų išdėstymas kuo mažiau turės įtakos“, - kalbėjo LAMA BPO prezidentas. Eina peklon viskas. Nesilankysiu studijos.lt iki penktadienio, nes galima vėžį įsivaryt visokių va tokių dalykų prisiskaičius:D Nebesuprantu nieko jau:D Siūlys ne tai,ką labaiu nori studijuoti, bet tai, kur tinki labiau su savo balais? Blemba, reikėjo man rašyt tą anglų filologiją, kurios visai nenoriu, dar ims ir pasiūlys būtent ją ojojoj, kaip išsigandau šitą perskaičius. O jėtau, net dabar apmirus sėdžiu |
Žinutė parašyta:
2010-07-21
22:09:16
| Nuoroda
vtrgv rašė:
Thotu rašė:
Žodžiu, lamoj tituliniam jau naujas užrašas. Aš ligi šiol nesuprantu, kaip reikės 'priimti' siūlomą pakvietimą :} Totaliai. Bet na ir nesąmonė šiais metais tie stojimai. Prieš du metus viskas buvo taip paprasta. priimti reikes su pele, nuspaudus ir atleidus kairiji peles mygtuka ant atitinkamos nuorodos. gali treniruotis ir testuoti sia hakeriska sistema jau dabar, kad veliau nebutu staigmenu: klac-klac made my day |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
22:38:12
| Nuoroda
basikom rašė:
zirklūtes. rašė:
Inede rašė:
„Pirmame etape stojantysis susižinos, kur pagal balus labiau tinkamas. Ir valstybė taip pat atsirinks. O praėjusiais ir ankstesniais metais labiau lemdavo, ką pirmu, ką antru numeriu įrašė. Šįmet pirmame etape nelabai turės reikšmės, kokia tvarka pageidavimus surašys. Visų pirma bus išnagrinėti visi norai, kuo objektyviau parodyta, kur stojantysis labiau tinkamas ir ten bus pirmiausia kviečiamas. Skirtumas tas, kad atsitiktinis ar kažkieno negerai suorientuotas norų išdėstymas kuo mažiau turės įtakos“, - kalbėjo LAMA BPO prezidentas. Eina peklon viskas. Nesilankysiu studijos.lt iki penktadienio, nes galima vėžį įsivaryt visokių va tokių dalykų prisiskaičius:D Nebesuprantu nieko jau:D Siūlys ne tai,ką labaiu nori studijuoti, bet tai, kur tinki labiau su savo balais? Blemba, reikėjo man rašyt tą anglų filologiją, kurios visai nenoriu, dar ims ir pasiūlys būtent ją ojojoj, kaip išsigandau šitą perskaičius. O jėtau, net dabar apmirus sėdžiu man irgi kai nudiegė. Siaubas siaubelis |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
00:11:22
| Nuoroda
Negąsdinkit, pasaulis apsivertė, aš gale tokių vėjų prirašius |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
00:23:12
| Nuoroda
kažkoks absurdas.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
00:32:16
| Nuoroda
O Dieve, nereikėjo visų 12 surašyti, nes gale aš irgi visokių nesąmonių prirašiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
01:00:44
| Nuoroda
Nieko tokio mergino come down,viskas bus gerai,pas mane asmeniškai tai tik 6 norai stojant,aš visų 12 niekaip negalėjau užpildyti..tad 6 stropos liko tuščios,nes nieku savęs kitur neįsivaizduoju kaip teiseje ir politikoje.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
08:07:55
| Nuoroda
eik tu peklon kaip padare |
|
|