Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
18:23:43
| Nuoroda
stokit stokit - laukiam fuksų:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
11:53:35
| Nuoroda
Na ką aš galiu pasakyti apie šią specialybę. Studijuoju 3 kurse. Mokytis nėra labai sunku, galima studijų metu dirbti ir "part time". Mokomės nuo ekonomikos, vadybos iki komunikacijos, reklamos, IT dalykų. Šiaip man patinka, nes išmanai tiek kažką apie IT, tiek apie ekonomiką, reklamą. Į magistrantūrą galim stoti į Ekonomikos fakultetą be jokių išlyginamųjų. Dėstytojai dauguma jauni, sukalbami, nepersenę kai kitur pasiklausau. Šiaip čia reikės, jei įstosit, kūrybingumo, nes ten daryti visokisu projektus ir pan. Žodžiu, jei norėsit, sužinosit nemažai, o dėl darbo - praktikos ir darbo skelbimų pilna, didelė dalis mūsų dirba, taip kad dėl to nėra problemų |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-19
01:34:56
| Nuoroda
Čia pernelyg tylu, tai pasipasakosiu Informologija. Vyrauja dvi nuomonės: 1) Wtf?? Nežinau, kas čia per daiktas? Negirdėjau tokio. Nestok. 2) Oho, negirdėta, bandyk. Geriau nei kokia teisė. Bet dauguma nuomonių Prieš. Dėl to baugoka, Bet.. Kas nerizikuoja, tas negeria šampano, argi ne taip? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:19:06
| Nuoroda
Aš lyg ir ruošiuos šiemet į informologiją |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
16:01:36
| Nuoroda
Lyg ir planavau stoti, tačiau pradėjau abejoti Labai tas nekonkretumas baugina. Iš kai kurių pasisakymų tai atrodo, kad ten visai vėjus dėl diplomo mokosi... |